אימון אישי

ט ל ו ש1

New member
אימון אישי

אני נורא מתעניינת בנושא, היכן ניתן ללמוד?מה הדרישות?מה בקשר לביקוש שלו בשוק?

לאט לאט

שלום לך טלוש, ראיתי בכרטיס שלך את גילך. הרשי לי לומר שאת מאוד צעירה. מהשאלה על BA אני מבינה שהיית רוצה ללמוד לתואר ראשון. בלי להכיר אותך, אני יכולה לומר באופן כללי, שלדעתי אימון לא צריך להיות התחנה המקצועית הראשונה בחיים. עדיף ללמוד תואר ראשון, אולי גם שני, בתחום שמעניין אותך. לצבור ידע, קצת נסיון בחיים, אולי נסיון מקצועי, ואז את כל זה תוכלי להביא לתחום האימון או לתחום קרוב כלשהו, בצורה שתבטא את הידע והנסיון שרכשת. רוב המאמנים שלמדו קורס אימון, אינם עוסקים במקצוע. ואינם מתפרנסים ממנו. לא זוכרת כרגע סטטיסטיקה מדויקת, אבל זה בהחלט רוב. הרוב לא. כהכללה שלא תמיד תהיה נכונה - אני לא חושבת שהמאמנים המוצלחים והמצליחים (שאלת על ביקוש) הם מי שעשו קורס אחד בגיל 20. יש לנו (מרשה לעצמי לכלול את עצמי) נסיון רב וידע רב בתחומים רבים. ומשם כל אחד מביא את הייחוד שלו לתחום. אפילו בגיל 35 אני מרגישה לפעמים מעט צעירה בעולם. תמיד יש ביקוש למאמנים באמת טובים, השאלה היא אם כיום תוכלי להיות כזו. ושוב, בלי להכיר אותך, זה נשמע קצת מוקדם. בהצלחה רבה

bridges

New member
מסכים לחלוטין עם סאלי...

...גם אני חושב שזה לא נכון ללמוד אימון בגיל כזה צעיר, ללא נסיון בחיים. אני רוצה להוסיף שזה לא מספיק ללמוד לתארים שונים אלא גם רצוי לרכוש נסיון בתחום מסויים שיהווה בסיס ליכולת שלך לשווק את עצמך כמאמנת אישית. גם אני, ד"א, כמו סאלי לפעמים מרגיש צעיר מדי על מנת לאמן ואני כבר בן 41

למעלה