אימון אישי...

TNFAN

New member
אימון אישי...

שלום, אני קצת חדשה בתחום, לא ממש מכירה אנשים שהיו אצל מאמן אישי, אני מחפשת אימון אישי שיעזור לי להעלות את הבטחון העצמי ויעזור לי בכל מה שקשור למערכות יחסים, הבנתי שיש אימון אישי וקיים גם אימון קבוצתי, מה ההבדל? אשמח גם להמלצה למאמן אישי אם אפשר לבקש כזה דבר במסגרת הפורום, כי אני לא יודעת איך אני אמורה לדעת מי טוב ומי לא...

בחירת מאמן

שלום לך. ההבדל בין אימון אישי הוא תהליך שאת עוברת בעצמך עם מאמן. את הפוקוס העיקרי והאימון מתמקד אך ורק במה שחשוב ונכון עבורך. אימון קבוצתי לאומת זאת מתבצע בקבוצה, ולכן במקרים מסוימים מתעסקים בנושא כללי שהמאמן מביא ואמור לפגוש כול חבר קבוצה בחיים שלו. או שעוסקים באחד המתאמנים ובתכנים שהוא מביא. לקבוצה יש הרבה כוח, ויש מה ללמוד מעבודה בקבוצה, אבל יש פחות מיקוד אישי. אני מאמינה שהשאלה היא יותר מי המאמן ולא השיטה או קבוצה או לא. לבחירת המאמן יש כמה דרכים, אפשר לקבל המלצות, ואפשר גם לדבר עם מספר מאמנים. רוב המאמנים יסכימו לעשות איתך שיחת עניין ללא תשלום. בה תוכלי להכיר את המאמן, לשמוע הל הטכניקה בה העובד, וללכת עם תחושות הבטן שלך. את מוזמנת לשאול שאלות נוספות. שיהיה בהצלחה עדי - מאמנת אישית ומנחת קבוצות

מעולה

בהחלט החלטה נבונה ללכת על האפשרות של אימון אישי -כי האימון מאפשר לך לגלות על עצמך דברים שסביר שלא היית חושבת עליהם בחיי היומיום! ואכן ישנו אימון בקבוצה ויש אימון אישי וההחלטה אמורה להיות בהתאם לאיך שהכי נוח לך לחשוף את עצמך ולהיתחייב לפעולה-בקבוצה או בצורה אישית ...? המלצה על מאמן אישי לא ניתן לקבל במסגרת הפורום אך את יכולה להיתרשם מהמאמנים פה בפורום או בכלל ברשת לפי צורת היתבטאותם או/ו על סמך הכשרתם ונסיונם . מאחלת הצלחה בהמשך דרכך ובמסע הניפלא של האימון...

תלתלית3

New member
מה שטוב עבורך....

זה שאת מודעת לבעיה הנה כבר חצי דרך לפתרונה. בטחון עצמי וזוגיות הנו מטרות מצוינות לעבודה מול מאמן או מנחה NLP מה שחשוב הנה הכימיה שתיוצר בינכם כשאת מביאה את התכנים והתובנות ואת זו שעובדת מבלי לפתח תלות במאמן והוא עוזר לך לסלול את הדרך וההצלחות הן רק שלך. מה שעבד עבור אחר לא בהכרח יעבוד איתך. זה מאוד אינדוידואליי.את יכלה להתרשם ולהחליט איזה מאמן מתאים לך והשינוי שיחול בך יאמר לך אם המאמן הספציפי הזה מתאים לך. יחד עם אימון אישי את יכולה ללכת לסדנא של סופ"ש ואין זה סותר האחד את השני, בסדנא יש סוג של פריצת דרך עבורך ומשם עבודה עם מאמן. בהצלחה טליה

orpazn

New member
יש מספר קריטריונים לבחירת מאמן

טוב או מאמן שמתאים לך. קודם כל לבדוק את מקצועיותו: היכן למד (שיראה תעודות), כמה מתאמנים אימן כבר, מהיכן הגיע לאימון( יש הרבה מאמנים שהם יועצים, פסיכולוגים וכו)היכן למד.האם הוא ממשיך להשתלם. לעשות איתו מעין תיאום ציפיות לגבי איך הוא מאמן, מתי, האם דורש מטלות שבועיות וכו. כולל מחר. לבדוק " כימיה " עם המאמן..חשוב מאוד!!! לא תתקדמי עם אדם שאינך רוכשת לו כבוד או אינו מרשים או " מדבר אליך". לא להתבייש ולבקש המלצות האם הוא חבר בגוף מקצועי שמאגד מאמנים אם יש לך צורך בקבלות- דרשי אותן ותבררי כבר בשלב תיאום הציפיות אימון אישי נערך פעם בשבוע כשעה, בפגישה אישית, באמצעות טלפון או מייל, סקייפ..גם את זה כדאי לברר. מספר האימונים נע בין 10-15 בלבד משום שהאימון ממוקד ואמור להביא לתוצאות בסופו של אימון. מכיון שבמתאמן המיקוד מטבע הדברים שהאימון האישי יקר יותר מהקבוצתי אבל כאן את במרכז. אבל יש המעדיפים קבוצה לא רק בגלל תשלום אלא כי נוח להם יותר להבטא שם- כלומר זאת בחירה מאוד אינדבידואלית ואין כאן טוב יותר או טוב פחות.

למעלה