שלום הדס
שמי אודליה כהן-גרין, מאמנת אישית-רוחנית. אני אענה לך משני צדיי המתרס. על מנת להיות מאמן כל שהוא, קודם כל צריך להתאמן, כך שכל מאמן יוכל לתת לך את שתי הפרספקטיבות. מאז שנות העשרים המוקדמות שלי (היום אני בת 34) אני בתוך מסגרת של מודעות עצמית כזו או אחרת. אכן התחלתי את דרכי בפסיכולוגיה. והמשכתי עם אימון אישי עד להיות מאמנת בעצמי. הדעה שלי (ורק שלי) לגבי פסיכולוגיה הינה שהיא כלי טוב לרוקן ממך את "השיט". להוציא החוצה, להעלות מן העבר דברים, לדבר עליהם ולהסתכל עליהם בפנים. אך בתור היותנו בני אדם, אין אנו יכולים לחיות בוואקום, ולכן ברגע שהוצאנו את "השיט" מתוכינו אנו חייבים להתמלא במשהו חדש (סוג של משמעות - אם תרצי), מנסיוני (בלבד!), בזה אין הפסיכולוגיה מתעסקת, ולכן הרבה מן הההרגלים,הדפוסים והתבניות הישנים חוזרים. באימון משקיעים חלק מן הזמן בלהעלות אירועי עבר,אך משקיעים זמן רב ביצירת עתיד ומציאות חדשים, כך שאותו "מיכל" שהתרוקן (בפסיכולוגיה) לא נשאר בוואקום-ריק, אלא מתמלא בתוכן מעצים ושקורא למאומן לפעול אל תוך חיו ולהגישם עצמו ואת יעודו. אימון אישי בהחלט עוזר, יעיל וטוב. (כמובן שאין הוא מתיימר לטפל בסוגיות רופאיות, פסיכיאטריות וכו'). אימון אישי מביא תוצאות לחיו של המתאמן. בקשר לשאלתך לדבר המחיר: כל מאמן לוקח סכום אחר, תלוי בניסיונו ובסטנדרטים שלו. העצה שלי היא שתבדקי עם עצמך מהו הסכום שאת מוכנה להוציא, יחד עם אלמנטים כמו כימיה למאמן, קירבה גיאוגרפית וכו', וכך תוכלי למצוא את המאמנ/ת שיתאימו לך ולצריכך. מאחלת לך הצלחה רבה! אודליה