אימון אישי

הדס1231

New member
אימון אישי

בסד"ש שלום לכולם! מה אתם אומרים על אימון אישי?המתאמנים שביניכם וגם המאמנים..:) עוזר?טוב?מומלץ?יעיל?האם זה טוב יותר מטיפול פסיכולוגי? מה היתרונות של זה ומה החסרונות של זה מול טיפול פסיכולוגי? (למרות שאני לא חושבת שאני צריכה טיפול פסיכולוגי אבל אין משהו אחר במקום) ובדר"כ מהו המחיר הסטנדרטי? הציעה לי מאמנת 200 ש"ח,זה לא קצת יקר?.. תודה אני,שמתלבטת אם להתחיל אימון אישי אשמח לתגובה מהירה

אודליה74

New member
שלום הדס

שמי אודליה כהן-גרין, מאמנת אישית-רוחנית. אני אענה לך משני צדיי המתרס. על מנת להיות מאמן כל שהוא, קודם כל צריך להתאמן, כך שכל מאמן יוכל לתת לך את שתי הפרספקטיבות. מאז שנות העשרים המוקדמות שלי (היום אני בת 34) אני בתוך מסגרת של מודעות עצמית כזו או אחרת. אכן התחלתי את דרכי בפסיכולוגיה. והמשכתי עם אימון אישי עד להיות מאמנת בעצמי. הדעה שלי (ורק שלי) לגבי פסיכולוגיה הינה שהיא כלי טוב לרוקן ממך את "השיט". להוציא החוצה, להעלות מן העבר דברים, לדבר עליהם ולהסתכל עליהם בפנים. אך בתור היותנו בני אדם, אין אנו יכולים לחיות בוואקום, ולכן ברגע שהוצאנו את "השיט" מתוכינו אנו חייבים להתמלא במשהו חדש (סוג של משמעות - אם תרצי), מנסיוני (בלבד!), בזה אין הפסיכולוגיה מתעסקת, ולכן הרבה מן הההרגלים,הדפוסים והתבניות הישנים חוזרים. באימון משקיעים חלק מן הזמן בלהעלות אירועי עבר,אך משקיעים זמן רב ביצירת עתיד ומציאות חדשים, כך שאותו "מיכל" שהתרוקן (בפסיכולוגיה) לא נשאר בוואקום-ריק, אלא מתמלא בתוכן מעצים ושקורא למאומן לפעול אל תוך חיו ולהגישם עצמו ואת יעודו. אימון אישי בהחלט עוזר, יעיל וטוב. (כמובן שאין הוא מתיימר לטפל בסוגיות רופאיות, פסיכיאטריות וכו'). אימון אישי מביא תוצאות לחיו של המתאמן. בקשר לשאלתך לדבר המחיר: כל מאמן לוקח סכום אחר, תלוי בניסיונו ובסטנדרטים שלו. העצה שלי היא שתבדקי עם עצמך מהו הסכום שאת מוכנה להוציא, יחד עם אלמנטים כמו כימיה למאמן, קירבה גיאוגרפית וכו', וכך תוכלי למצוא את המאמנ/ת שיתאימו לך ולצריכך. מאחלת לך הצלחה רבה! אודליה

bridges

New member
אימון וטיפול פסיכולוגי

היי, אני מכיר את כל הכיוונים, אני גם הייתי באימון, גם בטיפול פסיכולוגי ואני גם מאמן (וגם השתתפתי בסדנאות מודעות עצמית). גם טיפול פסיכולוגי ניתן לקחת משום שצריכים וגם משום שרוצים. לי, לדוגמא המטפלת אמרה שאין לי צורך בטיפול פסיכולוגי אבל הציעה לי להשאר ולהעזר בטיפול על מנת לקדם את עצמי וזה קידם אותי מאוד, משום שהטיפול אפשר לי ליצור מודעות הרבה יותר גבוהה ועמוקה לעצמי. זה מאפשר לי כוח עצום בזמן שאני מאמן (אני ד"א מאמין שכל מאמן טוב צריך פסיכולוג לצידו). לגבי אימון. הייתי אומר שהאימון הוא תחום מאוד פרקטי שמאפשר להביא את המודעות לחיים ע"י השגת יעדים ומטרות. גם האימון נוגע במחסומים אישיים ובמודעות עצמית אך יותר מהכיוון של ביצוע משימה ופחות פשוט מהכיוון של פשוט לגלות את עצמך. כך, שהדבר תלוי במטרה שלך. לגבי המחיר. אני מצטרף לקודמתי. את צריכה לראות מה ההשקעה שאת מוכנה להשקיע (ואני מזמין אותך להסתכל על העלות הכוללת, לא על עלות של מפגש אחד) ולעשות סקר שוק. אני חושב שהמחיר שהמאמנת הציעה לך הוא סביר למאמנת מנוסה. רונן

Edna Maimon

New member
אימון אישי

אני רק רוצה להוסיף על מה שכבר נאמר. הרבה מתאמנים אמרו לי שהיו כבר בטיפול פסיכולוגי, אך הפסיקו אותו כי זה לא מה שהם רצו. וכשקיבלו אימון אישי הם הבינו שזה זה. הם הרגישו שהאימון האישי קידם אותם יחסית מהר (אצל הפסיכולוג ההתקדמות היתה איטית מאוד). מה שאני מנסה להגיד הוא שלעיתים הדבר מאוד אינדיבידואלי. יש כאלה שמתאים להם פסיכולוג (שמתמקד בעבר), ויש כאלה שמתאים להם מאמן אישי (שמתמקד בהווה ובעתיד).

הדס1231

New member
אוקיי,תודה רבה לכולם../images/Emo13.gif

בסד"ש גם למי ששלח מסר.

asafbh

New member
נסי את האימון האישי של אלון גל בסלולר

אלון גל המאמן האישי של ישראל מציג-אימון אישי בסלולר השירות החדש של אלון גל יציג בפניכם את כל הסודות להצלחה ישירות לנייד בהודעות SMS -אם אתם רוצים להצליח כלכלית -אם אתם רוצים לשפר את מערכת היחסים שלכם -אם אתם רוצים התפתחות אישית

למעלה