אימון אישי..

princesa4

New member
אימון אישי..

שלום להם חבר'יה , רציתי לשתף אתכם במשהו שמעסיק אותי רבות בתקופה האחרונה .. אני בת 21 , בחורה מלאה עם דימוי עצמי נמוך בשל היותי מלאה , חוץ מזה , כבר חודשיים וחצי אני בבית מאז שהשתחררתי , ואני מנותקת מן העולם. יש לי בעייה שדורשת אימון רציני .. למשל : אני בן אדם עם אופי חלש , ואפילו בלי חבר [אני חושבת שאף בחור רציני לא יצא איתי , אלא ינסה לנצל אותי].. כשבחורים ניגשים אלי אם בכלל , אני נסוגה ומבהילה אותם ובמהרה הם לוקחים אותי כמובן מאליו , בידיוק כמו השאר האנשים שאני נמצאת בסביבה שלהם .. הייתי רוצה להעלות את הביטחון העצמי , להרזות איזה 20 קג[יש לי שאיפה לגוף של דוגמנית] , ללמוד אנשים לכבד אותי ואני פשוט לא יודעת איך.. אני זוכרת שסיפרתי פעם בפורום שהיתה לי חברה מהצפון , שלא היתה מפרגנת לי , אלא רק מחפשת אצלי גרעונות ומעלה באייסיקיו.. לפני כמה ימים , היא הרגיזה אותי ואמרה שהילרי דאף הזמרת , יש גוף זוועתי , שרירי כזה . באותו הרגע ששמעתי את זה ממנה , זה היה ברור לי שהיא פרציפיסטית או איך שלא קוראים לזה . כל פעם שניסיתי להראות לה שאני פחות טיפשה ממה שהיא חושבת , היא הייתה תוקפת אותי בקללות , ואומרת שהיא לא מקללת אלא אומרת את האמת . רציתי שתעזרו לי להתמודד עם אנשים כמוהה , לדעת איך לגרום להם לכבד אותך , לשדר להם הפוך ממה שהם חושבים עלייך.. קיצר ניתקתי את הקשר עימה .. אבל היא לא היחדה שמזלזלת בי , ואני חייבת להגן על עצמי , כי אם אני לא אכבד את עצמי אז מי כן?! אולי יש להם אתרים על תדמית , כריזמה וכאלה.. חוץ מזה אני עדיין בבית ואני רוצה לצאת מהשגרה , רק שהפעם יכבדו אותי וסוף בוף אמצא מישהו שיתאהב בי עד כלות נשמתי , בזכות מה שאשדר לו... עצות אנשים..

פרינססה, את יכולה לכתוב 5 דברים טובים עליך?

3 דברים שעשית שעזרו למישהו? את יכולה לספר לי על 3 דברים יפים בגופך? (התבונני בפרטי פרטים) גם מסע של 1000 מיילים מתחיל עם הצעד הראשון. עברי על הקטע שכתבת. חישבי על הרעיונות שכתובים בו. הצעד הראשון הוא לחדול לדבר על עצמך באופן כל כך שלילי. כן, את מלאה. אז מה? יש גברים שזה מרתיע אותםפ, אחרים דווקא נמשכים. את רוצה שיכבדו אותך? - כבדי את עצמך! את השאלות שאיתן פתחתי - רישמי על דף ועני עליהן בכל יום מחדש. (כמובן שיש להוסיף בכל שאלה את המילה: "היום" כדי להופכה לממשית ועכשווית, כל יום מחדש). בהצלחה!! וספרי לנו....

isaacm

New member
שלום לך שוב, נסיכה.

כבר כתבתי לך בעבר (תציצי אחורנית בשירשורים
) רוצה להזמין אותך למסע מרתק, ברשותך. יש ספר נפלא שקניתי מתנה לבנים שלי. ארבע ההסכמות. בכל ספריה או חנות ספרים יידעו לכוון אותך. אם תרצי. שתהיה לך שנה נפלאה - קסומה. איציק

nashiyut

New member
אימון אישי

שלום לך princesa4, קראתי את שכתבת והתרשמתי מהנכונות שלך לעזור לעצמך וזה כשלעצמו הצעד הראשון בדרך לשינוי. אני מאמינה מתוך ניסיוני האישי וכמאמנת לנשיות שניתן להעלות את הדימוי העצמי באמצעות שיפור דימוי הגוף - והרי גוף ונפש אחד הם. בשיפור דימוי הגוף איני מתכוונת בשלב ראשון להרזיה, כי אנחנו יכולות להיות מלאות נשיות וחושניות והסוד הוא בקבלה את גופנו אשר תביא בדרך עקיפה להפחתה בזלילה מיותרת והמשקל מתאזן. אחת הדרכים היא אימון באמצעות ריקודי בטן (סדנא שאני מעבירה), ריקוד שנותן לגיטימציה לגופנו באשר הוא וכשנותנים "מקום" לגוף הוא מחזיר לנו שבעתיים: אנחנו מזדקפים מול העולם הדורסני והמנצל כדבריך - הראש מורם והנוכחות לא נותנת לאחרים לרמוס אותנו. ולפני הכול חשוב שתגדירי לעצמך אך את רואה את עצמך במצב של השלמות הגופנית והאישית שאת חולמת עליה: מהם הדברים שאת רוצה לשדר ל"נסיך החלומות" שלך, מהם העוצמות שלך שיעזרו לך לעמוד בפני החברה המזלזלת ולמה את מתכוונת – שהחברה תכבד אותך....מה זה כבוד בשבילך? עצם ההתייצבות מול השאלות המוגדרות והמחשבה עליהם בשלב ראשון יביא אותך להתכוון לכך ולפעול באופן יצירתי להתמודד עם המצב. בהצלחה רחלי פלג מטקף - אימון אישי וקבוצתי לנשיות

Life Coach1

New member
אימון אישי

שלום רב, מתוך פנייתך הקצרה אני מבינה כי הדבר המהותי בעיניך לאימון מיידי הינה העצמת הכריזמה שלך... ישנם אספקטים נוספים שניתן להתאמן עליהם אבל הם יכולים להיות בשלב מאוחר יותר כדוגמת: הורדה במשקל או מציאת זוגיות ? אני חייבת לציין שבניגוד למה שכתבת בפנייתך – כי את בעלת אופי חלש.. אני רואה בחורה עם אומץ שלא נשארת במקום שלא טוב לה ולא מוכנה לספוג קללות העלבות וכו'.. ולראיה ניתקת קשר עם החברה מהצפון כי פשוט לא היית מוכנה להיות שם – זה לא אקט של אדם בעל אופי חלש...ישר כח! בכל אופן אני מתמקדת בעניין הכריזמה והייתי מציעה לך בשלב ראשון כך: שלחי לי במייל חוזר כיצד היו נראים חייך כשהכריזמה שלך במלוא העוצמה.. כלומר,איך את מתנהלת או/ איך את מרגישה בתחומים הבאים: בעצמי שלך / מול חברים / מול המשפחה / מול גברים / בעבודה ובתחומים נוספים בחיים.. בנוסף צייני מהם התכונות/ מיומנויות החזקות שלך ומהם המקורות מהם את שואבת כח.. ( אגב המקורות יכולים להיות פנימיים וחיצוניים יחד). בברכה, מירב אלישקביץ אימון לחיים / מודעות והתפתחות אישית.

למעלה