אימון אישי ל ADD

אימון אישי ל ADD

שלום, לאחר אבחון כ ADD ותחילת טיפול בריטלין, אני מרגיש שיפור בפעילות ובתוצאות אבל עדיין לא מצליח להכניס את עצמי למסגרת עבודה עם ביצוע וסיום משימות. אני מרגיש שאני צריך הכוונה ועזרה בהתמקדות ובקידום נושאים שעומדים על סדר היום. כמה שאלות ברשותכם, איך בוחרים מאמן? איך אפשר לדעת מה היכולות של אותו אדם המציג עצמו כמאמן? כמה צריך לעלות הסיפור? תודה ושנה טובה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
בחירת מאמן

טל, נסה להעזר בתשובות לשאלות הנפוצות, וגם בקישורי הפורום - לגבי בחירת מאמן. לגבי היכולות של המאמן - שאל את השאלות החשובות לך - היכן למד, על אופן העבודה שלו, התנסה באימון אצלו ותוכל לחוש אם זה מרגיש לך נכון או לא. מחירי האימון הן באופן כללי דומים לטווח המחירים של הפסיכולוגים. עוד רעיון עבורך - יש קומונה מקסימה כאן בתפוז שמטרתה לעזור לאנשים להתמקד ולהגיע למטרות שלהם. יש להם גם כלי עבודה יפים שפיתחו לצורך הענין. בקר שם.

יש פורום נפלא עבור ADD/ADHD - כנס

אני מציע לך לבקר בפורום הזה, יש שם המון תשובות להמון השאלות שלך בנושא ADD ישנם שם גם מאמנים שזאת ההתמחות שלהם ובעיקר תזכה להמון תמיכה מצוות מדהים. החיים יכולים להיות יפים, אל תוותר עליהם.

תודה לכם

הי לכם, קראתי חומר וממשיך. אני קורא בפורום של ADHD ולומד המון. בכל זאת, אנסה לחדד. חושב שאני יודע מה אני מחפש מהאימון אבל לא יודע מה אני מחפש מהמאמן הספציפי ואילו שאלות לשאול. זה לא פסיכולוג שלמד תואר שני באונ' והתואר מוכר או לא מוכר ויש לו רישיון או אין לו רישיון לעסוק בתחום. זה אדם שאמורות להיות לו יכולות בסיסיות (לדעתי) ושלמד בקורס כזה או אחר. מה עושה אדם מאמן מוצלח? מישהו יכול לעזור ולהרחיב? תודה על התשובות!

רותם43

New member
מאמן מוצלח

מה שבעיקר עושה מאמן מוצלח בעייני לפחות, זה האם יש "קליק" בינכם. יכול להיות מאמן מאוד מנוסה ומקצועי אך בינכים לא תהיה כימיה. רוב המאמנים מאפשרים פגישה ראשונה ללא תשלום וניתן לבדוק את העיניין. הפרעת קשב היא הפרעה ביצועית כלומר לאנשים שקיבלו את ה"מתנה" של קש"ר יש קושי בבביצוע פעולות יום יומיות פשוטות. הם בד"כ נוטים לדחות דברים מתקשים להתמיד, עוברים ומחליפים מקומות עבודה רבים ועוד... מאמן אישי מומחה להפרעת קשב, בונה בשיתוף פעולה עם המאומן תוכנית עבודה המתאימה לקשייו. מניסיוני אני יכולה להגיד שיש הצלחות גדולות בתחום והאימון האישי הולך טוב מאוד "ביחד" עם הפרעת קשב. שיהיה בהצלחה!

רותם

זה בדיוק במה שאני צריך לטפל אני מבין להיפגש ולהתרשם מהאדם ומהדרך שהוא מציע. תודה רבה!

ענבל כהן חמו

מנהל
מהו מאמן מוצלח עבורך?

כפי שאמרה רותם, ה"מוצלחות" אינה במאמן אלא בהתאמה ביניכם. כמובן שיש ידע, מקצועיות, נסיון. על אילו אפשר לשאול ולברר. אך לא בהכרח בעל הידע הוא המתאים עבורך. לכן אפנה את השאלה אליך - מהו מאמן מוצלח עבורך? מה אתה מחפש במאמן? מה יהפוך את האימון לאפקטיבי עבורך?

מאמן מוצלח עבורי

הי ענבל, אני לא מדבר על ידע מקצועי בתחום שלי. מהמעט שכבר קראתי לזה קוראים יעוץ (נכון?). אני מחפש מישהו עם קבלות מוכחות. אדם שידע לכוון אותי ולדרבן אותי להשיג את מטרותי המקצועיות - לבצע משימות ופרוייקטים מורכבים וארוכי טווח, לעמוד בזמנים, להפסיק להישאב לתוך המשימות הזורמות כל היום, לתכנן ולבצע על פי סידרי עדיפויות ולא את המעניין והמושך ועוד ועוד. כל זאת כהקניית הרגלי עבודה ולא תוך יצירת תלות ביני לבין המאמן. הכי חשוב זה מישהו שמכיר את הפרעות קשב וידע לעבוד איתי בגישה "הנכונה" עבורי, תוך הבנה באיזו גישה לנקוט שלא תעורר התנגדות מצידי (אנחנו ה ADD אנשים רגישים לביקורת
). בנוסף, לצערי כרגע עקב זמנים לא קלים, עלי לקחת בחשבון גם את העלות של האימון (כמו שספקים שלי אומרים "רוצה מרצדס במחיר של סוברו"...) תודה!

ענבל כהן חמו

מנהל
את אתה יודע מה לחפש

נדמה לי שענית על השאלה - מהו מאמן מוצלח עבורך - נותר לך רק לברר מי מתאים מבין האנשים שעוסקים בזה. לגבי ידע מקצועי - התכוונתי לידע בתחום האימון ולא לידע בתחום המומחיות שלך - זה אכן יהיה יועץ ולא מאמן. גם למאמן יש תחום ידע משלו - לימודים ונסיון שנרכש - זוהי המקצועיות שלו.

מאמנים לADHD

הי טל אם בסופו של דבר תחליט שאתה הולך לאימון כזה, אשמח לשלוח לך במסר האישי שמות של מאמנים שאני מכיר ונחשבים לטובים בתחומם. תגיד לי רק מאיזה איזור אתה בארץ בכדי שאוכל לכוון אותך למאמן שקרוב אליך פיזית. חשוב שתדע, שזה בדיוק כמו שאמרת: "לא תמצא מרצדס במחיר של סובארו.."

מאמנים

הי לין, אשמח להפניות באישי. אני מאזור המרכז. בקשר למרצדס, מנסה ועם זאת מכיר במגבלות
תודה רבה!

m e 9

New member
מאמן להפרעות קשב וריכוז

היי טל נראה שענית מה אתה מחפש ממאמן ומהו מאמן טוב עבורך לדעתי השילוב של מישהו שהוא מאמן וגם למד את הטיפול בבעיות קשב וריכוז ומכיר את הבעיות הכרוכות בהפרעות אלה יכול להיות שילוב מעולה עבורך מעבר לזה חשובה כמובן הכימיה שתיווצר ביניכם תוכל לבדוק זאת במפגש ההכרות.... מאחל לך הצלחה...ואשמח לעזור בהמשך ++++++++++++++++++++++++++++++ בברכה משה אלדן מאמן אישי uמטפל מוסמך בבעיות קשב וריכוז 054-2358831 www.coach4me.net

../images/Emo207.gif אימון אישי עסקי לADD יש חיה כזו?

כסובלת שנים מהפרעת קשב וריכוז, וכיזמית אני מחפשת מאמנת שמתמחה גם בהק"ר וגם באימון עסקי, וכן השאלה שלי היא איך מראיינים את המאמן המועמד... תודה על תשובותיכם.

זאת חייבת להיות מאמנת ?

תגידי באיזה איזור את גרה ואוכל להפנות אותך, או אליך מאמנים/נות מהסביבה. השיטה לראין היא להפגש פנים אל פנים ופשוט "להרגיש" אותו/ה, הוא טוב לך ? מרגישה איתו/ה בנוח ? זה הכי חשוב כל מה שייצא אח"כ, באימון, ממילא תלוי רק בך.

למעלה