אימון אישי ו -OCD

אימון אישי ו -OCD

האם לדעתכם אימון אישי יכול לעזור לסובלים מ- OCD ? כאשר הטיפול הרגיל הוא CBT ע"י פסיכולוג היה לא טוב. תודה,יובל

תלתלית3

New member
NLP מתעסק בתחומי החרדה והפחדים

אבל אני מציעה לך בכל הליכה למאמן/מנחה לבדוק אם אתה יכול עם אדם המבין במחלתך. האם מותר לעבוד עם תת המודע שלך ? זו העבודה ב-NLP בד"כ אימון הוא כמית ומדיד. OCD זו הפרעה טורדנית כפייתית. מאמנים אינם פסיכולוגים, פסיכיאטרים או מטפלים אלא אם הוכשרו גם לכך. רק אדם המוסמך לכך רצוי שיעזור לך. יום קסום ומלא אהבה טליה

bridges

New member
התשובה היא "לא אבל..."

כפי שהבהרנו כאן מספר פעמים אימון אישי איננו טיפול ולכן כניסה לאימון בניסיון לטפל בהפרעה כמו OCD לא תעבוד וסביר להניח שתגרום לתסכול רב מתהליך האימון. אנשים שקוראים אותי בוודאי יודעים שאינני אוהב במיוחד טיפול תרופתי אבל אני יכול להעיד על חבר שהטיפול התרופתי מאוד מאוד עזר לו ל-OCD שמלווה כמעט תמיד בחרדות. ועכשיו לאבל... כאשר אותו אדם שיש לו OCD (או כל הפרעה אחרת) עובר אימון במקביל לטיפול הפסיכולוגי או התרופתי זה יכול להועיל מאוד להתקדמות הטיפול. שוב מניסיוני האישי עם אותו חבר, כאשר לאדם יש מטרה בחיים שאליה הוא שואף או משמעות שהוא יוצר לחיים שלו אז הוא גם יותר נוטה לשמור על בריאותו. במקרה של החבר שלי הוא מצא מטרה בעצמו אבל הרבה פעמים יש צורך להיעזר במאמן על מנת לגלות את המטרה. בהצלחה, רונן

פסיכלוג לא עזר

תודה למתיחסים , לזמן לתשומת לב שהשקעתם ! הבעיה שהטיפול הפסיכולוגי לא עזר !!! טיפול תרופתי מסובך להגיע למינון נכון ויש תופעות לוואי ! לכן אנו מחפשים דרך אלטרנטיבית לשנות את היחס , לאמן את הרגש , וכד'. יובל גבעון - מאמן אישי בגישה יהודית

bridges

New member
ייעוץ רוחני והילינג

שלום יובל יקר, יכול להיות שהדרכה רוחנית תוכל לעזור או עבודה בהילינג. אני לא מדבר על גילוי עתידות או דברים כאלה אלא על הדרכה רוחנית עמוקה. סביר להניח שהכפייתיות לא תעלם בהדרכה רוחנית אבל היא יכולה להיות מופנית לכיוונים חיוביים. וכן, לפי מה שאני שמעתי על OCD הטיפול האפקטיבי היחידי הוא הטיפול הרפואי משום שלא מדובר כאן רק על משהו נפשי אלא גם על בעיה פיזיולוגית במוח. רונן

ladybug4NLP

Active member
OCD על כל סוגיו הוא חרדות

תפחית חרדות - תפחית OCD הפטר מהחרדות - הפטר מ-OCD זה לא חושב באיזו שיטה, כל זמן שזה עובד. ודווקא עבודה משולבת עם NLP שעובד על תת המודע + CBT או עבודה על MINDFULNESS (שימת לב) או בשילוב עם אמון יכולה להביא לתוצאות טובות. גם היפנוזה - למי שמורשה בכך - כי לרב הבעיה באה מתת המודע וקשה לשלוט עליה בצורה לוגית כמובן שיש צורך בהחלט באישיות חזקה של המטפל שמוכן לצאת מאזור הנוחות שלו, יותר מלקוחות אחרים.

ladybug4NLP

Active member
סליחה-טעות

האישיות החזקה אמורה להיות זו של המטופל שמוכן לצאת מאזור הנוחות שלו - וכמובן לא המטפל

למעלה