אימא רשעית אחת.

אימא רשעית אחת.

אני התעקשתי ש....

ואז הוא אמר לי ממרום המטר תשעים פלוס שלו--- איזה אימא רשעית אחת את.

אם הוא אומר שאני אימא רשעית---אז אני מסודרת בחיים.

פשוט נכון.

הבעיה של העולם הזה שאין מספיק אימהות רשעיות

קצת שמלץ, אבל שווה

לשמוע עד הסוף--קצת סבלנות.

לאונידס

Active member
אבא כנראה יותר גרוע

אבא גם לא ממש מרשה קורנפלקס.
אומר שקורנפלקס זה כמעט כמו ממתק

טוב קרמבו למשל לא קונים אצלנו וגם לא ממתקים

אז אני מניחה שזה שונה. בנוסף הם שותים חלב עם זה שאני כבר לא בטוחה אם זה טוב או רע

לאונידס

Active member
בטח שקונים אצלכם ממתקים, קוראים לזה קורנפלקס

פשוט הצליחו לשכנע אותך שלא מדובר בממתק.
ישנה פרסומת בה האמא מכינה לילד ארוחת בוקר "מאוזנת", לחם עם נוטלה, בסף עוד יצליחו לשכנע ששוקולד למריחה נורא בריא (מאגוזים כמובן, אגוזי לוז שלמים ובריאים, מאוד בריא אגוזים....).
מועצת החלב קיבלה אישור לקדם "מעדני חלב" בבתי הספר ישירות לוריד הצרכני של הילדים. מילקי נורא בריא, המון שומן מהחי (במיוחד בקצפת) המון סוכר - יאמי.

דרך אגב גם קרמבו נורא בריא, יש בו המון חלבון מביצים, שוקולד חלב ו"המון אנרגיה" (פחממות כמובן).
שני קרמבו לבוקר? בריאותית אני לא רואה שינוי מהותי מקורנפלקס.

אני מרשה כמות מוגבלת של ממתקים, גם אם יכתבו שהוסיפו 6 ויטמינים, גם אם כתבו שיש קמח מלא, גם אם הסוכר והדגנים אורגנים, אפילו אם נדב הנפלד מופיע על האריזה, מדובר בממתק.
אני מרשה כמות מוגבלת של ממתקים לבוקר, פעמיים בשבוע זה מספיק. לא חושב שיגרם לילד נזק נוראי אם פעמיים בשבוע יאכל לבוקר קורנפלקס אבל לא מוכן שזו תהיה התזונה שלו.

אוכל לבוקר זה למשל עגבנייה מלפפון פלפל ביצה גבינה ולחם, הלוואי והיו מסכימים מקמח מלא (לפעמים לפעמים יש הצלחה).

ואני לא מערבב בין תזונה לקויה לוונדליזם. לא רואה קשר למעט איכפתיות, תכונה טובה של אדם סביר.

לאונידס

Active member
בוידאו קליפ של שלמה ארצי הוא דיבר על ואנדליזם

על אמא רשעית שלא מרשה ואנדליזם.
אני לא רואה ממש קשר בין תזונה נכונה לואנדליזם.

נומלה

New member
ישששש!

אני לא לבד. (לידיעת רשויות הרווחה שידקו על דלתי בענין העסקה בלתי חוקית של ילדים...)

אימם

New member
שמעתי אותו

סיפור נחמד.
אני חושבת שאני צריכה ללמוד להיות יותר כזו אמא "רשעית"

למעלה