אימא רוסיה

• פותח הנושא yad
  • פורסם בתאריך

yad

New member
אימא רוסיה

הייתה יודעת מה לעשות עם מצב כזה. כל מדינה אחרת הייתה עונה לטרור בצורה הרבה יותר קשה, וכל שאר מדינות העולם היו טופחות לה על השכם. בימי המנדט הבריטי הרגו כפרים שלמים כדי לדכא מתפרעים. אנחנו עם תדמית הכובשים המרושעים לא מקבלים אפילו את הצ`אנס להתגונן ועוד מקבלים על זה על הראש. החיילים צמאי הדם שלנו תוקפים את הפלשתינאים (חסרי הישע! שכחתי להוסיף) כל הזמן. עד שלא ימותו לנו מספיק אזרחים זה לא יהיה בסדר להגיב. כשהמניין יגיע ל- 20, רק אז נוכל להגיב. וגם אז חלילה מלפגוע באזרחים שלהם. לא משנה שהטמבלים האלה שולחים ילדים לקו האש- במיוחד בשביל זה. וזה לא מאתמול שהם עלו על זה שילדים ונשים מצטלמים טוב. גם באינתיפאדה הקודמת זה היה ככה. אין סיכוי עכשיו לשלום. אז לפחות שיהיה שקט. עוד פחות מחודש לגיוס חבר`ה, והסוף לא נראה באופק. לא נורא, לפחות אני אנהג קצת בטנק לפני.

yad

New member
תראה... תשמע....

תראה, תשמע. אני מאוד מקווה שלא יקרה כלום לחברים שלי (או לי). אבל זה לא תלוי בי. נקווה שהמזל ישחק לצדי. הגעתי למסקנה שלמרות ששריונרים חוטפים הרבה על הראש, החיל רגלים חוטפים יותר. בסוג הזה של עימות. כי מה הפלשתינאים יכולים לעשות נגד טנק? לזרוק עליו אבנים? לעומת זאת, חיל רגלים הרבה יותר מסתכנים. עכשיו חברים שלי לא יכולים ללכת לחיל רגלים (כל אחד וסיבותיו), אז חוץ מזה שהרבה יהיו איתי בשריון, אז הם יהיו מחוץ לסכנה. שזה בערך מה שמעניין אותי. וזהו.

yad

New member
שריון

ש- בת ר- אשונה י- וצאים ו- אז נ- שארים איזה כיף לי.

נעל

New member
כל כך מפחיד

לעמוד לפני גיוס בתקופה כזו, במיוחד כשלא יודעים מה הולך לקרות הלאה (כשהסלמה היא כמעט ברירת מחדל). לפחות אתה בטנק, ובינתיים, לשריונרים לא מחכות הרבה סכנות נגד העם הפלשתינאי (דגש על עם, בניגוד לצבא). נקווה מאוד מאוד שירגע.

פלומפי

New member
אין טעם לפגוע בנשים וילדים

כי כמו שאמרת זה לא מצטייר טוב בעיני העולם. אין מה לעשות אבל הכל בחיים הוא פוליטיקה. אני טוענת שצריך להכנס באמא שלהם אבל בצורה שלא תקומם את כל העולם נגדנו: להוציא משפחות שלומות, בכפרים ישראלים ולהתחיל להוריד להם בתים. אולי בדרך הזאת הם יבינו שאנחנו רציניים. אבל מה לעשות שראש הממשלה שלנו מפחד? אני מסכימה שצריך להגיב אבל: WE NEED AMRICA RIGHT BEHIND US...! תחשוב על זה ככה!

שלום בקרוב?

כבר 5000 שנה אין שלום. אני לא רואה שלום גם ב200 שנה הקרובות, וזו לא צורת ביטוי, זו האמת לאמיתה לדעתי.

למעלה