אימאל'ה

אימאל'ה

אימאל'ה, תגידו מה שרשמתם על הבלונדינית של "אייס אופ בייס" זה בדוק?? אני ואחותי שמנו לב לזה שאת "אול טאט שי וונטס" ו- "הפי נטיון" דווקא הבלונדה שרה... ואז החלה תקופה שרק זו עם השיער החום (ביוטיפול לייפ , קול סאמר ויש עוד מספיק...). רק בדבר אחד קבלו תיקון - את אלבום הבכורה הנמכר ביותר שיצא אי פעם, שבמקרה גם יצא ב- 90, הוא "גלולה קטנה ומשוננת" של אלאניס מוריסט, שאחרי שנתיים אחרי יציאתו מכר למעלה מ- 28 מיליון... היום המכירות שלו נעמדות על כ- 38 מיליון. שזה הופך אותו גם לאלבום הנשי הכי נמכר בהיסטוריה... ונראה לי שחוץ ממיקל ג'קסון עם "מותחן" מוריסט הספיקה כבר לעקוף את כולם...

Toxic Boy1

New member
קודם כל להרגע ../images/Emo8.gif

בקשר לבלונדינית של אייס אוף בייס >> יש לה שם ד"א. קוראים לה לין ברגרן. והנה הסיפור לכך שהיא החליטה לקחת צעד אחורה ולתת לאחותה ג'ני את מרכז הבמה: בשלוש שנים הראשונות מ-92 עד 95 לין הייתה הצלע הנשית והמרכזית המזוהה עם אייס אוף בייס מסיבה מאוד פשוטה - את רוב שירי האלבום היא שרה ואת רוב הסינגלים שהם הוציאו היא לקחה בהם חלק. כמובן שגם אחותה ג'ני שרה בחלק מהשירים, אך היא הייתה פחות מזוהה. ב-1994 אירע מקרה שזעזע את המשפחה. פורץ פרץ לביתם של הוריהם של לין, ג'ני וג'ונאס (השמן) וניסה לרצוח את ג'ני. למרבה המזל הוא נתפס ונכלא. לין שלקחה את האירוע קשה מאוד, החליטה מאז לשמור על פרופיל נמוך בלהקה. ב-1995, כאשר הלהקה הוציאה את האלבום השני The Bridge, ניתן היה לראות שיתוף פעולה בין לין וג'ני בכל השירים. ג'ני קיבלה יותר פרונט, ולין החליטה קצת לסגת אחורה. חשוב לציין שכל ההופעות, פרומושן לדיסקים, ראיונות כל הלהקה ביצעה יחד עד 1996. ב- 1996 קרה ללין אירוע שהשפיע על הקול שלה. התגלו אצלה בצקות במיתרי הקול. ב- 1998 כאשר הם הוציאו את אלבומם השלישי Flowers, ניתן היה לראות שג'ני היא המובילה של הלהקה ואת לין תמיד ברקע ואפילו זה בקושי. שמועות רבות סבבו סביב הנושא, ובראיון אחד לין אמרה שהיא החליטה לקחת צעד אחורה ולתת לג'ני להתנסות במה שהיא חוותה במהלך השנים הראשונות בלהקה. ג'ני, ללא עוררין, עשתה עבודה נפלאה בלהקה. ההופעות לקידום האלבום השלישי וראיונות נעשו לעתים עם לין ולרוב רק ג'ני, יוונאס ואולף. לין נשארה בשבדיה וכאשר היא הופיעה היא תמיד הייתה מרוחקת או רק ניגנה בקלידים. בסוף 2002 הלהקה הוציאה את אלבומה הרביעי Da Capo שגם שם לין הייתה ברקע וג'ני עדיין זו ששרה את מרבית השירים. רק שהפעם כל ההופעות והראיונות לקידום האלבום נעשו רק ע"י ג'ני ואולף. לין ויונאס נשארו בשבדיה, ליונאס יש משפחה עם שני ילדים והוא מתמקד עכשיו בחיי המשפחה. ולין, לין לא רוצה את כל הדבר הזה והיא מעוניינת לחיות את חייה בשקט. ולא, היא לא פורשת מהלהקה, היא רק לא רוצה להשתתף בכל האירועים הכרוכים והמחוייביות שלה בלהופיע ולהתראיין.

שיט! אימאל'ה!

אם איזה בנזונ# יעשה דבר כזה לאלאניס שלי - אני ישחה עד קנדה כדי לרצוח אותו1!!! איזה מניאק למה הוא עשה לה את זה?!?!? אבל רסמי לבלונדית, לין, יש קול יותר יפה... יותר עמוק, נשמתי, לפי דעתי

Toxic Boy1

New member
אני גם חושב ככה

לין שרה יותר טוב והיא שרה ממש מהלב. תגיד אתה מעריץ שלהם?

אבא שלי מעריץ אותם...

יש לו איזה דיסק ישן שלהם... נראה לי אוסף... אבל לא בטוח... ככה שהייתי בן 5 ב- 1993, הייתי עוד מכיר את "הפי נטיון" ו- "אל טאט שי וונס".... אבל ילד בן 5............... הייתה לי שכנה בשם "גילי"... אני ואחותי היינו שרים לה ,נפי נטיון גילי גילי גילי גילי גילי .... הפי נטיון

Toxic Boy1

New member
סליחה על האובססיביות ../images/Emo177.gif

אולי אתה מכיר מישהו שיש לו סינגלים והוא מוכר אותם?

א ו ח נ ה

New member
Ace Of Base עדיין מחזיקים בשיא

אלבום הבכורה של להקה הנימכר בכל הזמנים, ולגבי אלאניס מוריסט - השיא שלה עדיין יכול להשתנות משום שאלבומה של בריטני ספירס, Baby...One more time במרחק של מיליון עותקים מאלאניס. ומשהו מעניין, המכנה המשותף בין אייס אוף בייס לבין בריטני ספירס: היוצר השבדי Max Martin . פשוט גאון!

Toxic Boy1

New member
זה באמת היה מצחיק, עלק 38

מליון עותקים... מישהו פה קצת נסחף...

א ו ח נ ה

New member
אה, שכחתי להתייחס למכירות:

Ace Of Base - Happy Nation 33 מיליון עותקים נכון לשנת 1999. Alanis Morissette - Jugged Little pill 28 מיליון עותקים נכון לשנת 2000. Britney Spears - Baby...One More Time 27 מיליון עותקים נכון לשנת 2001. Michael Jackson - Thriller 43 מיליון עותקים נכון לשנת 1999.

למעלה