אימאלה

אימאלה

אני קורא את מה שכתוב כאן ואני לא מאמין למראה עיניי מה קורה לעם שלנו הנטרפה עליכם דעתכם? אתם משוגעים? מה עבר עליכם? אתם פסיכים לגמריי סליחה שאני אומר את זה אבל אני בנאדם שמבין דעות של אנשים בדרך כלל אותכם, אני ממש לא מבין אתם גם ממש לא שמאלנים - שמאלנים הם הומנים תומכים בטובת הכלל יש חוכמה ולוגיקה מאחוריהם אבל כשאני רואה מה שאתם כותבים כאן אני רותח מכעס על מה שאתם עושים!! להשתמט מצבא? אני אשרת ואגן על התחת שלכם? ואתם תדקרו אותי כטובה? אז ככה לסיכום: אני חושב שאתם או מטומטמים גמורים שהוסתו על ידי מערכת של תעמולה רדיקלית ולכן אני ממליץ לכם לקרוא קצת היסטוריה של המזרח התיכון או שאתם משוגעים, התחלקתם על השכל או שאתם אנשים בעלי נטיות אובדניות בכל המקרים בבקשה ממכם שאתם עושים שטויות תוודאו קודם שהן לא יפגעו באנשים אחרים לצורך העניין אל תערבו את שאר העם לצורך הנטייה שלכם ללכת ולצעוק "תהרגו אותנו" אין לי שום בעיה אם אתם רוצים להתאבד אבל אל תקחו גם את החיים שלי באותה מכה ושל העם שלי אפילו אם אתם נורא רוצים שמישהו יבוא איתכם לקבר אני אחכה ליומי ולא אנסה לזרז את התהליך

Deathatred

New member
מעניין אם ימחקו את ההודעה הזו

למרות שהיא די בוטה - הפואנטה שלה שווה שישאירו אותה. למה באמת השמאל הקיצוני (ובמרצ, כפי שאני רואה יש גרעין לא קטן של שמאל קיצוני שמתבט בפורום הזה ומיוצג בכנסת ע"י זהבה גלאון) מתרכז רק בהומניזם כלפי הפלשתינים וראשי הטרור (ערפאת, ברגותי, דחלאן, טיבי ובשארה) כאשר מקורבנות הטרור ומחיילי הצה"ל הוא מתעלם במקרה הטוב ועושה הכל כדי לפגוע בהם (זהבה מנסה בכוח להפחיד את החיילים מלהגן על עצמם)? השיא הוא כמובן הצדקת תעמולה אנטישמית בשם "חופש הביטוי" ומלחמה למענה - כאילו סרט ההסתה של בכרי חשוב יותר מחיי יהודים. שמאלני אחד כתב בגילוי נאות שאין לשמאל בישראל סיכוי אם בוכה יותר על עץ זית מאשר על ישראל שנרצח בפיגוע. צודק. מצורף המאמר שהוא כתב.

מה אתה מצפה ממי שבאופוזציה?

שינסה לתקן את דרכי הפלשתינאים? בכל הזדמנות אנשי מרצ אומרים שהם מגנים את הפיגועים. מי בשמאל הציוני עושה משהו כדי לפגוע בצה"ל? הטענה בשמאל היא שאין לצה"ל מה לחפש בשטחים הכבושים, ושיש לצאת משם לטובת כולנו. לא ראיתי את הסרט עליו אתה מדבר (האם אתה ראית), אבל צינזור נראה לי פעולה שמלבד היותה אנטי דמוקרטית, היא גם פשוט לא יעילה. הרי היא רק תמשוך את כל העולם לראות את הסרט - "מה יש שם בסרט שהיהודים לא רוצים שנראה...?" ובכל מקרה, חופש הביטוי הוא בעיקר החופש לומר את מה שמחוץ לקונצנזוס. לגבי הבכי על עץ הזית / ישראלי שנרצח בפיגוע, אתה צודק. עלינו להתמקד יותר בסבל שנגרם לנו מהמלחמה המיותרת הזאת, ולהסביר את עמדתנו מדוע כדאי לסיימה.

דא

New member
עד מתי תטיח ראשך בקיר של עצמך?

זהבה בעד עראפת ונגד חילי ישראל?, אם הסרט של בכרי "אנטישמי" אז אתה מפחד שהוא יהפוך את ה"שמים" לאנטיעצמם....? לא יותר חשוב להתעמת איתו? לשם כך צריך לראותו, ולא קומיסארים עם מספרים חלודות. מי בוכה יותר על עץ מאשר על נרצח הפיגוע? איבדת כל חוש פרופורציה?. אבל מה דעתך באמת על הטימטום המרושע של אלה שמנשלים/גודעים/מונעים מקשיי היום הפלשתנאים מזיתיהם? הכבשת וגם בזזת? כל מה שנכתב כאן אינו אמת מוחלטת אלא דעתי האישית

צחי, מרצ היא היחידה שעובדת בשביל...

חיילי הקבע והמילואים.... חוקים שעברו קריאה שלישית: חוק למניעת הטרדה מינית בצבא והחלת העונשים מהמשפט האזרחי על הטרדה מינת על הצבא. חוק השוואת תנאי הפנסיה של חיילי קבע ביחידות קרביות לאלו של החיילים ביחידות המיוחדות. חוק השוואת קצבאות הנכות והשארית של חיילי המילואים ומשפחותיהם לאלו של חיילי הקבע הצעות חוק שעברו קריאה ראשונה וטרומית: הצעת חוק להקמת ועדת חקירה פרלמנטרית לחקר נטל המילואים הצעת חוק- מניעת אפלייה בראיון עבודה על רקע שירות מילואים, איסור על המעביד לשאול את העובד על שירותו במילואים. הצעת חוק מינוי אימאם, קאדי מדהב וכומר בשירותי הדת בצה"ל. הצעת חוק הופעת נציג ממשלה בכל הלוויה צבאית. בקיצור, די להסתה הזו. בקשר לישראלים שנרצחים בטרור- פשוט דמגוגיה זולה, מרצ תומכת ביציאה מהשטחים כצעד למען בטחונה של ישראל, לא למען בטחון הפלשתינאים. אתה יודע את זה, אבל ממשיך במסע הדמגוגיה שלך, ממשיך לפרסם מסכמים ארוכים שאתה באמת מצפה מחברי כנסת שבאים לחצי שעה לענות לשאלות של פעילי המפלגה בתקווה שבאמת יענו לך, בזמן שאתה יודע את התשובה. מרצ מפלגה ציונית, שמאלנית, שמאמינה שפתרון של הפרדות- בהסכמה או חד צדדית, הוא הטוב לישראל.

למעלה