../images/Emo58.gif פיתרון מלא-לא לילדים../images/Emo41.gif
אזהרה, התוכן לא מיועד לילדים מתחת לגיל 18 | | אני לא צוחקת איתכם... | | ילד... ביקשתי ממך יפה. | | איפה אמא שלך? | | אמרתי שזה לא בשבילך... | | אתה רוצה שאני אקרא לאבא שלך??? | | טוב, הילדים הלכו? || || בטוח? | אז ככה...זה מכיל גם ספוילר רציני, אבל אם אתם כאן, סימן שלא איכפת לכם שזה יהרוס לכם את המשחק בהתחלה *א/ני אנ/חנו א/תם/תן קשורים, * זה ה"פיסלון הצהוב" מסירים את החבל.. ע"י הקלקה על הפסלון הצהוב ואז על הריבוע עם הצלב שזהו בעצם הכפתור שבעזרתו רואים מה הפרטים של אותו חפץ לוקחים את החזיה מהפסל של הבחורה קטועת הידיים. סיבוב אחד לצד ימין לחיצה על המשקוף הימני של הדלת ממש היכן שהעיגול מסומן בתמונה שצרפתי בהודעה תחת הכותרת
פתרון חלקי-לא לילדים!!! לקחת את הקופסא הכחולה שזה בעצם הויאגרה. לחזור למבט כולל להסתובב שוב ימינה. לקשור על ה"כלי" של הפסל "דוד" של מיכאלנג'לו את החבל סיבוב ימינה ללחוץ על הכפתור העגול בצבע ורוד שבקיר אפילו כמה פעמים עד שהחבל ייכרך סביב הדבר העגול הזה. לקחת את החבל בחזרה. להסתובב שמאלה. יש לנו איבר מפלסטיק שתלשנו לפסל. בעברית קוראים לו "דילדו" אני מתנצלת, אבל הזהרתי שהתוכן לא מתאים לילדים. לאחר מכן, להסתובב שוב ימינה. ולהביט למעלה. (החץ הירוק יופיע בזוית הקירות) יש שם חוברת פורנו, איך לעזאזל נגיע לשם...? (או יותר נכון, איך היא הגיעה לשם?) לוקחים את החזיה, מגדילים אותה ע"י כפתור ה"צלב" מניחים עליה את הדילדו, ומשתמשים בזה כדי להוריד את החוברת כמעין חץ וקשת. מרימים את הדילדו מהריצפה, הוא מסתתר מאחורי הבסיס העגול הזה. אם קשה לכם לראות אותו, סובבו את העיגול כמה פעמים. לוקחים את החוברת הצהובה מהרצפה ומדפדפים. יש שם תמונות שלא מתאימות לילדים, אני שוב מודיעה. היכן שמסומן כוכב כחול על השד של האישה. רישמו לפניכם, את סדר הכוכבים (זה משתנה ממשחק למשחק). * * ימין שמאל לדוגמא: בדף 1 הכוכב נמצא בצד ימין אז נרשום לפנינו 1 ימין דף 2 הכוכב בצד שמאל אז רשמנו לפנינו 2 שמאל וכן הלאה, 6 דפים סה"כ ניגשים עם הפסל הצהוב (אנחנו*) לאיזור של המשולש מעץ עם הרגלים "מגדילים" את הפסלון הצהוב ע"י הצלב. נותנים לו ויאגרה (בלחיצה על הראש). ולוחצים על החור.. שבחמור הזה מהעץ. נפל קונדום. קחו אותו. הביטו בו עם הצלב וליחצו עליו, הוא יפתח. גשו לפסל של האישה. ביחרו את הפסלון הצהוב, שוב זה אתם* ועם הרישום שרשמתם לפניכם עם הכוכבים ליחצו על השד המתאים לפי הסדר. ימין שמאל שמאל... וכן הלאה.. ישפך שם משו... (חחחח זה די דוחה, מה אני אגיד לכם) איספו את זה עם הקונדום, שימו לב שאם הקונדום לא פתוח, לא יקרה כלום. עיינו/עלעלו/דפדפו/הביטו שוב בחוברת. והיכן שיש ריבוע שחור שאמור לצנזר מקומות מוצנעים בכל דף ליחצו עם הקונדום הממולא. יופיעו אותיות שבכל משחק הן זהות, אך מופיעות בסדר שונה. לדוגמא זה מה שיצא לי: HCUUAA רישמו אותן לפניכם לפי סדר הדפים 1. H 2. C 3. U וכן הלאה, עוד נגיע לזה. גשו לפסל של דוד. הוא מחזיק משהו ביד... הימנית, ממש מחביא אותו. ליחצו לו על היד כמה פעמים עד שיתגלה משולש סגול קטנטן. תחתונים עכשיו זה באמת חידוש.... ליחצו על הפסל הצהוב *אנחנו... וצפו בו עם הצלב, "הלבישו" על
ראשו את התחתונים... הופיעו לפניכם מספרים.. ממש משוואה. כדי להיפטר מהמטרד... ביחרו שוב את הפיסלון עם הצלב, והסירו אותם מראשו. בכל פעם שתפנו למקום אחר, יופיעו מספרים שבולטים יותר, או בולטים פחות, למשל, אם תתקרבו לאיזור השחור שעל הדלת ותחזרו על תהליך הלבישה של התחתונים על הראש. תיראו מספר בן שלוש ספרות בולט, וקצת יותר פשוט... זהו לבינתיים. דרך אגב, אפשר להחזיר לפסל של האישה את החזיה אם בא לכם, למה זה טוב? אין לי שמץ. אה...? מה? רציתם עוד? |אבל בשביל מה? | לא חבל? | זה סתם הורס. | נו, מה איכפת לכם לנסות לבד? | נו.. טוב...
איזה רעה שאני לפעמים, ממש אכזרית. | טוב, ממשיכים, אז איפה עצרנו???? אה, רציתי לתת לכם לנסות לבד... אבל אם אתם עדין כאן סימן שלא הלך לכם כ"כ אוקיי. ברגע שלובשים את התחתונים מעל הראש מופיעים מספרים בסדר מסויים. אפשר לומר שזה באמת תרגיל בחשבון. לדוגמא לי יצא: 66+52X797+61X45 שימו לב טוב טוב... זה ממש חשוב, אחרת לא תהיה לכם התוצאה הנכונה ניגשים לפסל של האישה (ממש התעללנו בה) ושוב מביטים עם התחתונים שעל הראש. אני נותנת את הדוגמא על התרגיל שיצא לי אם יצא לי 66+52X797+61X45 מבעד לתחתונים אני רואה 66+5797+61X45 שימו לב שנעלם לי ה 2 מה 52 והX שבין 52X797 כדי לחשב את התרגיל עלינו לחשב את ה... כפל תחילה 61X45=2745 66+5797=5863 כלומר 2745+5863=8608 הסירו את התחתונים מראשו של הפסלון עכשיו לאותיות המסתוריות אני אתן את ההסבר לפי האותיות שיצאו לי HCUUAA H= הכפתור העגול שבקיר A= החור שבמשולש העץ C= השד השמאלי של הפסל של האישה U= השד הימני של הפסל של האישה ליחצו על המקומות לפי הסדר של האותיות 1. H לחיצה על הכפתור 2. C לחיצה על השד השמאלי 3. לחיצה על השד הימני וכן הלאה, שימו לב שמופיע לכם ה"0" למטה... אם לחצתם לפי הסדר והרצף הנכון, אתם תגיעו אוטומטית לדבר השחור הזה שבקיר. ואז ייפתח חלון קטן עם מספרים לתוכו אתם מכניסים את התוצאה שיצאה לכם בתרגיל. אצלי לדוגמא יצא 8608 ושוב, זה שונה ממשחק למשחק ואז לחור שנפתח הכניסו את הקונדום עם החומר, אם הוא "ריק" עליכם למזמז שוב את הפסל כמו שעשיתם קודם, ולמלא אותו בחומר, אין מה לעשות, חייבים לעבור את זה שוב. לאחר שהכנסתם לחור את הקונדום המשומש, הכניסו את הדילדו ואז ביחרו את הפסלון הצהוב וליחצו שוב על ה"חור" היכן שהכנסתם את כל הדברים. אוי... נפתחה לנו הדלת, אבל אי אפשר לצאת משום מה. אוף.... שמתם לב שמשהו מפריע??? חחחחח ביחרו את הפסלון הצהוב והשובב הזה. תוך כדי שהוא מול העיניים שלכם בגדול ביחרו את החבל וליחצו על ה"כלי" שלו קיפלנו אותו ועכשיו הוא לא מהווה בעיה ומכשול. עכשיו אפשר לצאת. פעם הבאה, תשמרו אותו במכנסיים או שתשתמשו בסבון. זה מה שקורה שיוצאים לבלות במועדוני S&M ושותים הרבה, ומעשנים כל מיני... אחרי זה מה הפלא שאנחנו מוצאים את עצמנו קשורים במקום כזה. חחחח מה אני אגיד לכם, המשחק הזה היה ממש מבדר. בהצלחה לכולם.