איל פוליטי?????????

dana205

New member
איל פוליטי?????????

קבעתי תור אליו. האם משהיא מכירה אותו? מה אתן יודעות עליו ועל השיטה שלו? מה הסיכויים להצליח עם תמיכה בשיטה שלו? מבקשת חוות דעת בבקשה......

vif

New member
רופא מקסים ומיוחד במינו

מומלץ למרות שלצערי אני עדיין לא בהריון אבל אני ממש מאמינה בו ..נותן צמחים לגבר ןלאשה ויש לו ידע עצום.

נועם@בת

New member
אייך פוךיטי הוא מטפל אלטרנטיבי

נדמה לי שבלוחות יש עליו המלצות. הוא מטפל בצמחי מרפא בעיקר וצריך המון סבלנות כי לוקח זמן עד שרואים תוצאות. למי שמעוניית בטיפול אלטרנטיבי אני חושבתש הוא מומלץ כי יש לו נסיון ארוך והוא אדם מאוד רציני בענין. נועם

טאניוש

New member
שלום...יש לי ניסיון הצלחה

היינו בטיפולים יותר מ-3 שנים,מתוכם יותר משנתיים ב-IVF,מחזורים רגילים ומוקפאים,ומה לא,ושום דבר לא עזר - העוברים לא נקלטו מסיבות לא ברורות. קיבלנו המלצה על דר' פוליטי מחברים שיש להם תאומות מקסימות מעוברים שנקלטו אחרי טיפול שלו. באותו מחזור,המחזור האחרון שלי, עם תמיכת הצמחים שהוא נתן לי,נקלטו 4 (!) עוברים מתוך 4 שהוחזרו. אמנם ההריון נגמר גרוע מאד (לאחד נפסק דופק בשובע 10 בערך, ואת השלישייה שנשארה לי הפלתי בשבוע 20 להריון,זהו הנושא הכאוב עדיין כי עברו רק שבועיים וקצת...),אבל זה כבר לא באשמתו של איל פוליטי. אני חייבת לעשות הפסקה עכשיו אחרי כל מה שעברתי, אבל כבר יצרנו איתו קשר לגבי מחזור הבא (זאת תהיה החזרת מוקפאים), ואני סומכת עליו מאד. אם יש לך שאלות אשמח לעזור. אגב,יש לו אתר באינטרנט, אולי כדאי להביא קישור?

debrave

New member
אוי...../images/Emo24.gif

טאניוש- אני זוכרת שקראתי את העידודים שלך כשהגעתי לפורום הריון אחר טיפולים שלצערי נגמר מהר כל כך...(בפעם הבאה כנראה.. טפו טפו טפו). אני כל כך מצטערת שגם את חזרת לפה. זה לא פייר. אני שולחת לך חיבוק גדול ומקווה שבפעם הבאה זה יתחיל- ימשך וייגמר כמו שאנחנו מתפללות.

ceris

New member
התחלנו טיפול אצלו

לפני כשלושה שבועות היינו אצלו. אדם נחמד. חסיד ברסלב שחזר בתשובה. מקבל עכשיו רק בצפת. זה היה קצת הזוי (הנסיעה לצפת...) התחלתי לקחת צמחים שהוא נתן. נראה ששוה לנסוע אליו... מוכנה לדווח במקרה של תוצאות.

danali1

New member
האם אפשר לקבל את מספר הטלפון שלו

והאם הוא מקבל רק בצפת???

טאניוש

New member
הוא קיבל אותנו בירושלים, צרו איתו

קשר. הנה המספר:058958587. בהצלחה!

limordc

New member
גם אני וגם בעלי

מטופלים שלו. אנחנו אופטימים. יש שיפור (יותר אצל בעלי) מקווים לתוצאות טובות

dana205

New member
פגישה עם דר איל פוליטי

היום היינו אצל דר' איל פוליטי וכמו שאמרתן הוא באמת נחמד מקווה שנצליח כולנו

טיפטיפ29

New member
את יכולה לספר מה הוא אמר?

מה הוא מציע, איך אפשרויות טיפול אפשר לעשות אצלו?

dana205

New member
המשך

אני חושבת שזה מאוד תלוי בזוג ובבעיות שלו. הוא מתאים לכל זוג ע"פ הבעיות טיפול. יש לו טיפול (בעזרת צמחים כמובן) תומך בטיפול IVF שמגדיל את סיכויי ההשרשה של העובר. הוא גם סיפר לנו שהבעיה היא אצל הגבר אז יש טיפול גם בעזרת הצמחים לבעייה הזו.

למעלה