איל מקיאג

Rach00

New member
איל מקיאג

בוקר טוב לכולן
רציתי לשאול על איזה מהמוצרים של איל מקיאג אתן ממליצות? מברשות, קרמים, איפור??
במיוחד האם אתן יודעות אם יש להם פריימר והאם הוא מומלץ??
יש היום קופון בגרופון למעוניינות, הוא עולה 50 והשווי שלו הוא 100 שח

chat girl

New member
אנסה לענות

יש לי לא מעט דברים שלהם, הבעיה העיקרית שלי איתם היא שהמאפרות שלהן מנסות למכור הכל וגם דברים שלא מתאימים לי..

המוצרים הטובים שלהם - איילינר ג'ל, צלליות, פודרה שקופה.
הדברים שלטעמי בינוניים ולא שווים את הכסף - קונסילר, מייקאפ, שפתונים, מסקרה.
המברשות שלהם טובות אבל יקרות...

בהצלחה :)

MacabreDoll

New member
צלליות אבן

ההמלצות שלי

היי לך. לאיל מקיאג' יש הרבה מוצרים טובים, אבל המחירים ממש מוגזמים לפעמים, אז אני אגיד לך על מה אני חושבת שכן שווה להוציא את הכסף: עפרונות גליטרים לעיניים- מהממים ועמידים, לא מאד יקרים אחרי הקופון, עפרונות לשפתיים, אני דווקא מאד אוהבת את הליפסטיקים שלהם, אם כי חלקם (המאט) נותנים תחושה יבשה על השפתיים וכדאי לשים גלוס מעליהם. אבל יש כל כך הרבה גוונים מהממים. צלליות אבקה מבריקות, וצלליות HD. אל תוציאי על מייקאפים, לא על פודרות ולא על ריסים (אם חשבת)- הם יקרים מאד. אין להם פריימרים, אבל עוד מוצרים טובים אחרים הם האיוון טונים- קורקטורים במבחר גוונים (במידה ויש לך פיגמנטציות שונות להסתיר), וגם הקונסילרים TV שלהם ממש טובים וגם מעולים בתור פריימר.
את האייליינר ג'ל לא הייתי קונה שם, ומזמינה ממאד מינרלס- הרבה יותר שווה!
זהו נראה לי :)

SuperYaelina

New member
מאוד אוהבת את המוצרים של איל מקיאג

ב100 ש"ח אפשר לקנות אודם. יש להם אודמים מעולים. לי יש את הלילך והוא אחד האודמים הטובים ביותר שיצא לי להתקל בהם.

אפשר לקנות צללית אחת. מאוד אוהבת את הצלליות שלהם.
תמיד יש להם מבצעים שווים של 1+1 שכך יוצא שקנית יותר ושילמת פחות.

יש מברשות מעולות.

אין לי בכלל קרמים שלהם, אז אין לי מושג לגבי קרמים.

הייתי ממליצה לך לקנות אודם.אם אין לך אודם של איל מקיאג, אז שווה שיהיה הוא פשוט מדהים במרקם, באיכות. שווה.
המינוס הוא שלמרות שבקטלוג יש המון גוונים, בחנות עצמה תמיד יש מעט.... לא ברור מדוע לכן יש לי רק אודם אחד שלהם. שאר הצבעים שיוצא לי לראות בחנות פשוט לא מתאימים לי.

למעלה