אילת- 5-7 - התפקדו!

Swan ninetynine

New member
אילת- 5-7 - התפקדו! ../images/Emo109.gif

אני כותבת בשמי [שרונ] ובשם בר [רקדנית בובתית]. שתינו ממש רוצות שיהיה מפגש פורום קטנטן בלובי בערב של היום השני :} אז תפרסמו שם, תמונה ובאיזה רמה תהיו שנזהה אחת את השנייה. [ההודעה מנוסחת בלשון נקבה מטעמי נוחות ומכוונת כמובן גם לבנים שבאים!] אה, ומצטערת שפתחתי שירשור חדש לגביי זה
. אני: שרונ, חטיבה מתקדמים.

מתפקדת!!!

חחח... טוב... כמו ששרון אמרה אנחנו רוצות לעשות מפגש בלובי..לאו דווקא ביום השני...נדבר על זה כבר... למי שיש מסנג'ר עדיף שתשלחו במסרים... אז הנה אני..(בפעם ה10000000 ) כנראה שגם אני אהיה בחטיבה מתקדמים... אני אדע מחר!!

yaeltal12

New member
גם אני אהיה בחטיבה מתקדמים!!!

יאוו אולי אני אראה אותכן!

נכון!!! שימי תמונה!!!! דחוף!!!

ואני יודעת שיש עוד בנות שנוסעות!!! בבקשה..כדי שהמפגש יצא לפועל אתן חייבות לשים תמונות...

yaeltal12

New member
יש לי בעיה עם התמונות!!!

אני לא מוצאת תמונה מתחת ל250 קילובית, הכל אצלי זה +300. מישהו יודע על דרך להקטין את הגודל? אין לי תמונה לשים!!!

אוף!!!

השרשור הזה היה נועד רק לתמונות... לא לכל התגובות שלנו!!! בגלל זה פתחנו(שרון ואני) כבר כמה שרשורים ועכשיו פתחנו עוד אחד!! בבקשה בלי תגובות!!!! למי שיש תמונה-->תשימו!! למי שאין-->חבל!!! אתם לא תהיו נוכחים במפגש בלובי!! לא מזמינות חחח

בסופו של דבר...

גנה ואני נמצאות בקבוצה של "תיכון מתקדמים"... באמת שלא יודעת למה..אבל אנחנו שם...
אבל בכל זאת המפגש מתקיים...כמובן אם תשימו תמונות!!!
לילה דוב!!!!

yaeltal12

New member
באיזה כיתה כולכן?

אני בכיתה ז', אני מקווה שאני אסתדר בחטיבה למתקדמים...

למעלה