אילת- שבוע 7

פרק 24

אז איך תום תגיב לגילוי של הנשיקה?
&nbsp
האם נועה תזרוק את עדן?
&nbsp
מה עם ניסן ועופרי?
&nbsp
והאם צחי ודנה יצליחו להרשים את אסי תשר?

ניב זילברברג האפס!

כן, לקרני אין ממש הבנה בגברים. היא לא פגשה הרבה. אבל הייתה שיחה יפה. כן, "חמוד" זאת הגדרה נחמדה... תום מוזרה כי היא שוב לא אומרת לך כלום!!!!!!!!! אם היא רק הייתה אומרת!!!!!!!!!!!!! למה היא לא אומרת???????????!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אני חושש מקים והרגע הבנתי למה. רק לדיקטטורים צפון קוריאניים יש שם משולש שמתחיל ב"קים"!!!!!!!!!! ומופע קבוקים זה בסדר. אינטרס... כן, עדן ינהל לפני הכלא. נתי יפה. אחרי זה? בטוח שאתה מעדיף? אני הייתי רוצה לחבק את רווית... כן, משום מה יש לה רגשות כלפי האידיוט.
&nbsp
החברים המפגרים של עומרי. לבית ספר? כן, באמת צריך לחזור לתיכון אזובים... מייכל מחכה.
&nbsp
עבד כי ימלוך. תשני שם למשהו יפני כזה... קים ז'ונג און, משהו כזה. זה גם מתאים לנושא עם המצלמות שהן משטרה חשאית. אללה איסטר, נועה מתזזת את נתי כאילו אין אלוקות. לא לא לא, סתומה זה רק החברות של ניסן.
&nbsp
אם מגיע אסי תשר, על התפקיד פה נלחמים, אבל בסוף יהיה בסדר, דנה אלוני החיים! ואם צחי לא נרגע עוד, ומדבר על טיסנים, אז נספר בדיחת הטוק טוק, ניקח לו את התחתונים! צחי, הוא עלול לקחת אותך לבריגדה... תיזהר. בסוף זה לא יהיה נער כבד משקל, זאת תהיה נערה צבועת שיער שהיא החיים עצמם ואוהבת בדיחות טוק טוק. ניסן יודע שאתה שונא את ניב?!
&nbsp
הוא רומז כאילו אין אלוקות. לא בן אדם נחמד. את בטוחה שכדאי להראות ליפנים את דין? הוא רוב הזמן בלי קימונו אלא בלי חולצה. את התרבות הצפון קוריאנית! קים ז'ונג און את! זה מה שאת!
&nbsp
אם תום באזור של קרני, אז מה נראה לך?!
&nbsp
בז'ה צודק. לא משנה מה, דין מטומטם אז הוא לא צודק וכל מי שמולו צודק. אגב, בז'ה יודע שניב בא?! זה עלול להיות מעניין.
&nbsp
חולה על שתיהן. ונתי ברקע. אחותה שבלב. למה חשוב ההורים?
&nbsp
מה נועה מתכננת...?
&nbsp
שוב מעתיקים ממני. העלילה של "ילד עם ניסן" ממש מועתקת כולה. מתי היא קראה לו? בסדר, עוד מעט מיכל תחזור לקיבוץ. ואז היא תגלה שנהר, נופר סלמאן, החליפה אותה! בצורה מדהימה! כן, עופרי, אתם כמו רוס ורייצ'ל. כרגיל, יואב רוטמן סתום וצפוי. איך עופרי שומרת על חיוך בכלל אחרי מה שהוא אמר?
&nbsp
עדן, אני לא יכול לראות בן אדם הולך למלכודת שכורים לו! די! אתה מטומטם או מה?!
&nbsp
כן, עומרי, לא חשבת? אם זאת התרופה הנכונה, אז למה? כנראה זה מחשיד את דוקטור יעל... מאוד... "אל." זה כזה לא משתלב בעברית. היא אמורה לכעוס על זה שהוא נישק את קרני. ולא לתת לי את "לא בעניין", את אמרת כבר שכן. הוא לא כזה טיפש. וכן, עשית משהו. אוי, המאור שווייצר הזה פשוט שיחק לה בראש. זה לא אשמת קרני! אף פעם לא! לא לא לא! אבל עומר שיחק יפה. והנה הוא בסכנה.
&nbsp
דין, למה אני חושב שאתה לא לובש כלום מתחת? נועה מתוחכמת. נועה משקרת כאילו אין אלוקות!!!!!!!!!!! ויש אלוקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ודין, היית צריך לבלגן יותר את השיער. לא משנה.
&nbsp
נועה הורגת בכוח הכסף. נכון? זה משל. אבל איפה הממחטה האדומה?! ונכון דנה עוברת מסך נהדר. שחקן צריך לדעת מתי לרדת!
&nbsp
כמו שאני מכיר את זה, מי שמנהל את טיולי הגמלים היה בחור שעובד אצל נרי והכסף הולך לנועה! וכן, זה נעשה למען הרושם. איכס. איכסה. כאילו אין אלוקות.
&nbsp
עומרי יושב ולידו כתוב "בלבד". כן. מתאים. אז הוא חטוף... מעניין. כנראה שיהיה חטוף כמה זמן. אבל נמאס לי מהשק על הראש, כל גאליס הם עושים את זה!

שיר m

Well-known member
ונתי מדהימה.

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב אחרי הפסקה ארוכה פרק חדש
ופרק קליל אחריי המתח של הפרק הקודם..
אז נועה ודין תיכננו זרז לנשיקה בפומבי של עדן ושלה , וצחי שוב מעצבן .
לפחות אצל תום ועלמה , עלמה גילתה את זה בתור בן , ולא בכוונה .. כאן ניסן פשוט מסגיר את עצמו לעופרי ופוגע בה ככה...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אווירת מסיבה , אין מתח ..
מחר המתח עולה ... הוט כתבו שמחר עולה פרק כפול ומיוחד לכבוד מחצית ...

שיר m

Well-known member
אין מתח? כל הפרק מתח!

כפול ומיוחד? אהההההההההההההה
&nbsp
(אני רוצה עומרי ותום. רק עומרי ותום כל הזמן כל הפרקים כל הסדרה.)

חכי חכי! הרי הסוף של מחר יהיה כזה

"נתנאלה, נתנאלה, מה עשית? מה עשית? למה את לא עם עדן שיביא לי בסו? למה את מוותרת לנועה? *סוויץ' כשמתברר שיש לו פיצול אישיות.* אוי, אי אפשר לשמוע יותר את היבבות האלה! נועה היא הבת של השותף שלנו!"
&nbsp
מה, לא?
&nbsp
או שנגלה שדוקטור יעל מסתירה משהו? כי זה שפתאום שמענו על בעלה שמת, וזה שכנראה קרני לא תחלים מהתרופה, מראה משהו. והעט.
&nbsp
ואגב, כן, פרק כפול, כי זה פרק אמצע העונה, וכנראה הם היו צריכים לצאת להפסקה אבל לא.

Roei152

Well-known member
מנהל
יותר סביר שדוקטור יעל בוגדת
כי הרי הדגישו את זה שתום מספרת לה שקרני רוצה לעבור לסנופליק..
&nbsp

שיר m

Well-known member
אההההה

מה את עושה תום! מה את עושה?!?!
&nbsp
עומרי כזה חמוד ומסכן:(
&nbsp
בז'רנו

&nbsp
ניסן ועופרי כאלה חמודים וסתומים
&nbsp
נועה ממש מתוחכמת. אני כבר מתה לראות אותה נופלת.
&nbsp
עדן מטומטם.
&nbsp
שמישהו יציל את עומרי!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 25 -פרק אמצע עונה כפול!!1
מה יקרה עם ניסן , מיכל ועופרי ?
ריץ' יאמין לזוגיות של נועה ועדן ? ומה נתי תעשה בקשר לזה?
דנה וצחיי יקבלו את התפקידים בסרט של אסי תשר?
מה קרה לעומרי?
והכי חשוב - האם קרני תבריא סוף סוף? או ששוב ההיא תתאכזב?
\

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב אז ..
יעל רוצה לנקום על מה שקרה לבן שלה - זוהר - כאב של אימא אינו מרפה .. מתברר שהאדם היחיד בעולם שאמיתי עם קרני זה אביה , וגם הוא לא יכול להיות איתה ..
אבל אני לא מבין עדיין מה הצדדים בסיפור הזה . מי רוצה לנקום במי? יעל רוצה לנקום בעבאד שרצח את בנה ? או מה?
ניב זילברברג הגיע עם רגל שבורה , מה שרומז על כך שהוא אולי הבחור של קרני .. (מישהו שובר רגל , וזוכה בבחורה הנחשקת שלי אומנם בחממה היתה בעיה , כאן זה פתרון מושלם ..), אגב רק בפרק הזה , קלטתי שהסרט של אסי ביסי אליוט הוא פרודיה לבילי אליוט , אבלל איך לעזאל ניב יעשה ריקודים עם רגל שבורה.???
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה בעצמך רוצה חתן יהודי כשר לקרני
לא?
ניב זילברברג יהודי , פנוי (עד כמה שידוע לי בסדרה ) , לא מיועד למישהי ספציפית ולא מעצבן כמו דין ...
&nbsp

עדן לכלא, קרני לחופשי, נתי אלוקות, דנה החיים עצמם!

רגע... אירועי הפרק הקודם... זוהר ועאבד!!!!!!!!!! הכול מתקשר!!!!!!!!!!!!!! הנה זה!!!!!! לא ידעתי!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אוקיי... פלאשבק. כמו בגאליס.
&nbsp
נועה? מה את קשורה? הנה עאבד, אבל מה נועה קשורה?! רגע, אז כבר היה אז מלון וקרני כבר הייתה חולה. מה פיגוע מה... השרשרת? שוב מעתיקים ממני?! אגב, כבר אז רווית הייתה מנהלת.
&nbsp
זוהר מזכיר את עומרי, אגב. אז נעלו אותו במחסן למכשירי חשמל? או בסט שמזכיר מאוד סטים של גאליס?
&nbsp
איכס. לא יודע, אני לא ממש בעד זוגות בין גזעיים... סתם, אני בעד, לא בעד זה. אני מקווה שנועה לא מתאהבת. מקווה. כן, בטח, זה פוגע במישהי אחרת. לא יודע מי נורא יותר, ריץ', עדן או נועה?
&nbsp
מיכל, את לא מקשיבה! ואל תדאגי, להתחפש לאישה זה צחי. בערך. את לא יודעת, הייתה לו בחורה יותר יפה והוא לא חשב שהיא מייצגת יפה. לא, את לא הראשונה שלו! הבחור נישק אלפי בנות באלפי סדרות!
&nbsp
דנה החיים עצמם והחרוצה. כן! החיים עצמם! למרות שהיא קצת דרמטית. אבל החיים עצמם. יכול להיות שהוא קשור לדודה רקפת? גם היא לא אוהבת מגע. היזהרו מניב זילברברג! היזהרו!!!!!!!!!!! ריקוד הניצחון של דנה!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
מישהו צריך לעשות לקרני סיכום בנוגע למה שקרה בעולם (לא מביאים לה עיתונים או משהו?!). נו, קרני צודקת. גם לי בא פיצה במיקרו. קשה לספר לו.
&nbsp
נדבי, אתה ישן כשיש פרקים חדשים בסדרות?! איזו מסכנה השחקנית של ממה אלגרה. אמרו לה לישון וזהו. נדבי, אתה חייב את השלט! יש פרק אמצע של אילת! טוב, מצד שני, אתה חי את זה. זה בטח הסצנה שלידור ממש התחברה אליה, שהיא מתפרקת ונמאס לה. נתי לא מתפרקת. אף פעם. חכם נדבי. למרות שהוא אחראי על הכול. יש צדדים, אבל אתה מהצד של הרעים! אה, נדבי, ראית שכונה! יפה לך! שיר, מצאת את משפט השבוע?
&nbsp
החבר שלה... כן, הוא מחונן, אני חושב שכן. חנון אפילו. וואו, מיכל ביצ'ית. ממש. רגע, מה עם החבר?
&nbsp
תוך שנייה עדן הורס לנועה הכול. גזען, ריץ'! מזכיר לך את עצמך?! איפה דין, אגב? עכשיו רק צריך שנועה תתקשר למשטרה ואז לפני שהיא תפלוט מילה יגידו לה מי נמצא במשטרה. אה, היא תצטרך את עדן... טוב, נועה צודקת בנוגע לפתח תקווה. זה חתיכת חור!
&nbsp
למה אתה לבוש כמו עילאי? לא משנה. צחי לא החיים עצמם. היא קורעת. כן, אל תדאגי, הוא בטוח היה בשנ"צ. היא קורעת כשהיא דופקת על השולחן! קדימה, די עם עופרי, רק דנה! הוא לא רגיש. זה הבצל.
&nbsp
באני? רגע... ניסן, תפוס את הבחור הזה לשיחה שנייה. נוסו על אנשים... כן... יש להן שפני ניסיונות. טכנית צחי אמר אבל כן. וטכנית זה די נכון. חוץ מהקטע שעופרי הייתה שם. כן. מאיפה פס הייצור של הבנות האלה?! מה זה?! איפה הנדסו את מיכל וסיוון?!
&nbsp
דוקטור יעל פרנקל הבוגדת. יפה לקרני ככה. יפה לה גם חיוך. כל הקרובים של קרני בוגדים בה. אני לא מאמין.
&nbsp
הוא לא רואה כדורגל. אוי ואבוי. זה באמת אסון. ניסן... מה יש לך... מה זה הג'וק הזה ש... רגע... ג'וק... אבל הוא תמיד חוזר אחרי היציאות הדרמטיות. למה בן לא מתמרד?
&nbsp
העט. מעניין.
&nbsp
אסי. חולה עליו. זה מה שיקרה לצחי אם הוא ימשיך ככה. תאמינו לי, ככה הוא יהיה. גם הוגו חלם להיות רקדן. איזה מזל שנתי לא פה, היא הייתה נפרדת מממה. ואיזה חבל שעדן לא פה, היה נפרד. אבל אני יותר מעדיף שיווצר זוג. משלמים בזיעה. אגב. צחי... יש, הביץ' הרעה... חולה על זה. מזרחי ומתבייש בזה?! דנה. החיים עצמם. היא היחידה שתאמין ב... לא... רגע... לא!!!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא היה אמור להתאושש מההתקפה של יחזקאל והביריונים שלו!!!!!!!!!!!! בז'ה, בוא מהר, צריך שתשים לו משהו במאכלים שאתה מגיש להם!!!!!!!!!! במיץ קפוא!!!!!!!!!!!
&nbsp
היא בדייט. תמיד היא בדייט. כולם בדייט. מי אלו כל הווירדוז האלה שהם מ... אלכס?!
&nbsp
מצלמה. מצלמה. מצלמים אותם. וזאת המפלה של מי שתמיד השתמשו במצלמות. למה שתלך לגן עדן, דין, כל הכוסיות הולכות לגיהינום. עכשיו השאלה איך היא תצליח לחשוף...
&nbsp
זהירות, קרני. זהירות. אני חושב ש... ויש לך אחלה שמלה. אל תעזבי לה את היד. לא. היא לא בריאה. התיק שלה... מה אתם אומרים...
&nbsp
בוגדנית. ידעתי שזה לא הגיוני שהיא פתאום חוזרת לערוץ אחרי תקופת גלות!!!!!!! וגם איך שהיא ניסתה לחסל את המילקשייק בעזרת השחתה של אלינור!!!!!!!!! אבל אלינור חכמה, היא השתמשה בה ככלי משחק כדי להשיג תנאים יותר טובים מבועז מילקשייק!!!!!!!!
&nbsp
וברצינות, אני לא אתפלא אם נרי משקר ליעל ואיכשהו מנסה להגיד לה שהוא יעזור לה לנקום, אבל היא לא יודעת שהיא בעצם משתפת פעולה עם מי שהרג את הבן שלה.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה יעל חושבת?
למי מכוונת הנקמה שלה? לפיראס?
ומי זה עאבד? לא ראינו אותו?
&nbsp

למעלה