עדן לכלא, קרני לחופשי, נתי אלוקות, דנה החיים עצמם!
רגע... אירועי הפרק הקודם... זוהר ועאבד!!!!!!!!!! הכול מתקשר!!!!!!!!!!!!!! הנה זה!!!!!! לא ידעתי!!!!!!!!!!!!!!!!
 
אוקיי... פלאשבק. כמו בגאליס.
 
נועה? מה את קשורה? הנה עאבד, אבל מה נועה קשורה?! רגע, אז כבר היה אז מלון וקרני כבר הייתה חולה. מה פיגוע מה... השרשרת? שוב מעתיקים ממני?! אגב, כבר אז רווית הייתה מנהלת.
 
זוהר מזכיר את עומרי, אגב. אז נעלו אותו במחסן למכשירי חשמל? או בסט שמזכיר מאוד סטים של גאליס?
 
איכס. לא יודע, אני לא ממש בעד זוגות בין גזעיים... סתם, אני בעד, לא בעד זה. אני מקווה שנועה לא מתאהבת. מקווה. כן, בטח, זה פוגע במישהי אחרת. לא יודע מי נורא יותר, ריץ', עדן או נועה?
 
מיכל, את לא מקשיבה! ואל תדאגי, להתחפש לאישה זה צחי. בערך. את לא יודעת, הייתה לו בחורה יותר יפה והוא לא חשב שהיא מייצגת יפה. לא, את לא הראשונה שלו! הבחור נישק אלפי בנות באלפי סדרות!
 
דנה החיים עצמם והחרוצה. כן! החיים עצמם! למרות שהיא קצת דרמטית. אבל החיים עצמם. יכול להיות שהוא קשור לדודה רקפת? גם היא לא אוהבת מגע. היזהרו מניב זילברברג! היזהרו!!!!!!!!!!! ריקוד הניצחון של דנה!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
מישהו צריך לעשות לקרני סיכום בנוגע למה שקרה בעולם (לא מביאים לה עיתונים או משהו?!). נו, קרני צודקת. גם לי בא פיצה במיקרו. קשה לספר לו.
 
נדבי, אתה ישן כשיש פרקים חדשים בסדרות?! איזו מסכנה השחקנית של ממה אלגרה. אמרו לה לישון וזהו. נדבי, אתה חייב את השלט! יש פרק אמצע של אילת! טוב, מצד שני, אתה חי את זה. זה בטח הסצנה שלידור ממש התחברה אליה, שהיא מתפרקת ונמאס לה. נתי לא מתפרקת. אף פעם. חכם נדבי. למרות שהוא אחראי על הכול. יש צדדים, אבל אתה מהצד של הרעים! אה, נדבי, ראית שכונה! יפה לך! שיר, מצאת את משפט השבוע?
 
החבר שלה... כן, הוא מחונן, אני חושב שכן. חנון אפילו. וואו, מיכל ביצ'ית. ממש. רגע, מה עם החבר?
 
תוך שנייה עדן הורס לנועה הכול. גזען, ריץ'! מזכיר לך את עצמך?! איפה דין, אגב? עכשיו רק צריך שנועה תתקשר למשטרה ואז לפני שהיא תפלוט מילה יגידו לה מי נמצא במשטרה. אה, היא תצטרך את עדן... טוב, נועה צודקת בנוגע לפתח תקווה. זה חתיכת חור!
 
למה אתה לבוש כמו עילאי? לא משנה. צחי לא החיים עצמם. היא קורעת. כן, אל תדאגי, הוא בטוח היה בשנ"צ. היא קורעת כשהיא דופקת על השולחן! קדימה, די עם עופרי, רק דנה! הוא לא רגיש. זה הבצל.
 
באני? רגע... ניסן, תפוס את הבחור הזה לשיחה שנייה. נוסו על אנשים... כן... יש להן שפני ניסיונות. טכנית צחי אמר אבל כן. וטכנית זה די נכון. חוץ מהקטע שעופרי הייתה שם. כן. מאיפה פס הייצור של הבנות האלה?! מה זה?! איפה הנדסו את מיכל וסיוון?!
 
דוקטור יעל פרנקל הבוגדת. יפה לקרני ככה. יפה לה גם חיוך. כל הקרובים של קרני בוגדים בה. אני לא מאמין.
 
הוא לא רואה כדורגל. אוי ואבוי. זה באמת אסון. ניסן... מה יש לך... מה זה הג'וק הזה ש... רגע... ג'וק... אבל הוא תמיד חוזר אחרי היציאות הדרמטיות. למה בן לא מתמרד?
 
העט. מעניין.
 
אסי. חולה עליו. זה מה שיקרה לצחי אם הוא ימשיך ככה. תאמינו לי, ככה הוא יהיה. גם הוגו חלם להיות רקדן. איזה מזל שנתי לא פה, היא הייתה נפרדת מממה. ואיזה חבל שעדן לא פה, היה נפרד. אבל אני יותר מעדיף שיווצר זוג. משלמים בזיעה. אגב. צחי... יש, הביץ' הרעה... חולה על זה. מזרחי ומתבייש בזה?! דנה. החיים עצמם. היא היחידה שתאמין ב... לא... רגע... לא!!!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא היה אמור להתאושש מההתקפה של יחזקאל והביריונים שלו!!!!!!!!!!!! בז'ה, בוא מהר, צריך שתשים לו משהו במאכלים שאתה מגיש להם!!!!!!!!!! במיץ קפוא!!!!!!!!!!!
 
היא בדייט. תמיד היא בדייט. כולם בדייט. מי אלו כל הווירדוז האלה שהם מ... אלכס?!
 
מצלמה. מצלמה. מצלמים אותם. וזאת המפלה של מי שתמיד השתמשו במצלמות. למה שתלך לגן עדן, דין, כל הכוסיות הולכות לגיהינום. עכשיו השאלה איך היא תצליח לחשוף...
 
זהירות, קרני. זהירות. אני חושב ש... ויש לך אחלה שמלה. אל תעזבי לה את היד. לא. היא לא בריאה. התיק שלה... מה אתם אומרים...
 
בוגדנית. ידעתי שזה לא הגיוני שהיא פתאום חוזרת לערוץ אחרי תקופת גלות!!!!!!! וגם איך שהיא ניסתה לחסל את המילקשייק בעזרת השחתה של אלינור!!!!!!!!! אבל אלינור חכמה, היא השתמשה בה ככלי משחק כדי להשיג תנאים יותר טובים מבועז מילקשייק!!!!!!!!
 
וברצינות, אני לא אתפלא אם נרי משקר ליעל ואיכשהו מנסה להגיד לה שהוא יעזור לה לנקום, אבל היא לא יודעת שהיא בעצם משתפת פעולה עם מי שהרג את הבן שלה.