אילת-שבוע 11

Roei152

Well-known member
מנהל
אילת-שבוע 11 המתח בשיאו ..
מה עדן יחליט לגבי נועה? להשאר במלון ואיתה , או ללכת עם הלב ולכלא ?
מה עומרי יגלה עוד ?

מלאכי, נו, תחזור ותחטוף את נועה!
ממתי הגענו לסצנות כלא? ולמה אתה לא מראה את השעון? היית מזמין את אילן, או לפחות אומר לפופאי... טוב, ד"ש לאודי, גם הוא צעק לשוטר בכלא ובסוף... לא, בסוף הוא יצא.
&nbsp
תשמעו, נועה זה הדבר הכי מעצבן בעולם הזה. לא יודע אם קים שחקנית טובה או שזאת כתיבה אכזרית, עכשיו השאלה מתי היא תחזור בתשובה ואיך לעזאזל עושים את החרא הזה.
&nbsp
תעזוב את הכדור הזה כבר! תודה, צחי. אוי, אתה לא נדבקת, דנה היא החיים עצמם... כן, כן, הוא מאוהב בה, תאמין לי שחיכיתי לזה יותר ממך ומעופרי. לא ידעתי שהוא לא יכול להתאהב במשהו שהוא לא הטובה. דנה היא החיים עצמם ומעניינת. היא כבר מאוהבת בך! נכון, היא החיים עצמם. רגע... אתה כבר הצעת לה לצפות איתך בזמן מיסטיקה? אני יודע מה תעשה, צחי. תכין כרטיסיות, תשאל כאילו על פילוסופיה, ואז תתן לה לעשות כאילו היא תפסה אותך עם הכרטיסיות ותגיד שאתה חסר ביטחון. ניסן מפחיד, הוא כמו הידידה הסטוקרית... למה לא משחק? אוי, זאת בדיוק לא הסדרה עם הספרים... וכן, הבלט הקלאסי... אוי, חיים עצמם, כנפיים של קרמבו? לא קרמבו של לפלפים חנונים, צחי... אגב, יואב רוטמן מבין את הקטע של ילדים עם צרכים מיוחדים. וגם חברה שלו ריף. אוי, היא החיים עצמם. אימא שלה גרושה! ניסן, אתה מפחיד. וואו, נפלא. חיות. תגיד לה שאתה מאוהב בה, יא אידיוט! שוב פעם אתה מתכנן תכנונים...
&nbsp
נרי, במקום להשגיח על עומרי, תשגיח על הבת שלך! תשגיח על הבת המפגרת שלך! כי לא מפריע לה להתבייש, תאמין לי! איזה נכדים, או שהם יהיו ערומים או שחורים. אחד מהם. כן, נרי, אתה ממש דואג לקרני. נכון?
&nbsp
קים נראית קשוחה. ומפחידה. ושונאת את נדבי. אבל נדבי ינקום בה! יום יבוא ותראו שהבחור הזה יותר מתוחכם ממה שהוא נראה! קים עושה את נועה גועלית. בא לי לחנוק אותה, אני לא זוכר מתי היה בא לי להרוג דמות.
&nbsp
צחי, למה... למה כלב כזה?! תגיד לה שאתה מאוהב בה!!!!! ואם אתה משלם את זה, אולי תשלם את שארית החוב שלכם?! אתה יודע שזה ייגמר כמו דורי ודפני. אוקיי, לא ממש ראו את זה... וזה גועל נפש. סדרה די גועלית.
&nbsp
עומרי, אתה יכול להרביץ לנרי? עם הפטיש והטוריה והכול? ולמה יש לו נהג פרטי? ומה לעזאזל הם עושים שם? כן, כן, דאגת לה. שטויות במיץ. הוא עשה את זה כי הוא חשב שגם אבא שלו נבלה כמוך. ותפסיק להטיף, יצור מעצבן. עלק להתאקלם. אמרנו התנהגות טובה!!!!!!!! מה המסמר?
&nbsp
צחי, רק אל תתן לו שוקולד. יש לך פרוטקציות!!!!!! היא מתה עליך!!!!!!!!! אלוהים אדירים, למה עם קביים אבל?! משחק מוגזם. יופי, דנה, העיקר שהורדת את הקביים. לפעמים כדאי להיות כלב. תדברו על משחק במקום. לא, זה ניסן הכלב שלו. רווית היא החיים עצמם. היא לא יכולה לפטר אותו. יש לו חוב. כן, גם אני אוהב את עולם החי. ממש. על צלחת. תפסיק כבר עם השטויות! תתנדב בקרמבו... אולי כדאי שאני אהיה שם בקרמבו. היא הציעה לו ללכת לחדר...?
&nbsp
תנאים טובים יש לאסירים! הוא יורד על זה שהוא משתין... זה בסדר, גם הוא לא עשה כלום ליעל, ממנה הוא למד את זה.
&nbsp
טוב, לפחות לנתי (עם בגד ים יפה!) יש עבודה טובה. רואים? יש אלוקות. והיא לא אצל עדן.
&nbsp
גם ממנה היא לוקחת דם... ערפדית, היעל הזאת. קרני תהיה תלמידה יחידה. שוב מבודדת מהעולם... מסכנה תום. מסכנה ניב עם כל הסצנות שהיא צריכה לצלם שם!
&nbsp
עומרי מאוד ערמומי. בערך. יופי, שונא את המשפחה הזאת...

שיר m

Well-known member
תדקור אותו!
עומרי! יש לך מסמר ביד! תדקור אותו! למה אתה מחכה! דקור אותו ורוץ!!!
&nbsp
נרי יא אפס.
&nbsp
פופאי יא טמבל.
&nbsp
תום גילתה מצד אחד שהתרופה לידה, מצד שני שמתוכנן לה מוות...
&nbsp
צחי אדיוט. דנה נשמה.
&nbsp
ניסן קורע
&nbsp
עדן, למה במלון? לך לנתי הביתה וספר לך הכל.
&nbsp
אחלה פרק.

dar dahan

Member
נרי אוי נרי
עומרי אתה צריך לחטוף את נרי ולהבריח אותו

&nbsp
ואיפה פיזנטי שצריך אותו איפה?
גם כן המלאך הזה מי צריך מלאכים שהם לא נמצאים שצריך אותם?
שיחטוף את נרי את עדי עזרוני ואת נועה וייחסוך לי כאבי לב המניאק הזה, עידן מולכו ונתי עם הפרצוף זהבה בן לנצח נצחים!
והבן שלהם יהיה נדבי והם יגורו יחד עם הסבתא ממה לנצח נצחים עד גיל 120 כ20.
או עד שסבתא ממה תמות וכל הקסם של נתי יעלם.
&nbsp
ותום מסכנה, גם חטפו אותה גם לוקחים ממנה דם וגם רוצים לרצוח אותה.
&nbsp
ועדי עזרוני הזאת, רוצחת אבל רוצה לרפא את קרני, ממש הפייה הטובה, יותר כמו החבר הבוגד שלה מערוץ הילדים טל מוסרי.
היא למדה ממנו דבר או שניים על בגידות ועל רוע.
&nbsp
וכמעט שכחתי, נמאס לי כבר, שניסן ייצא כבר עם עופרי!!!!
וצחי עם דנה החיים עצמם, שייצאו כבר לדאבל דייט

פרק 41
אז האם נרי ילשין על עומרי ויהרוס הכול?
&nbsp
עד כמה הבת של נרי יכולה להיות מגעילה?
&nbsp
האם צחי יצליח לכבוש את החיים עצמם?
&nbsp
ומה הסוד של ממה אלגרה?

ממה אלגרה והאמת
נרי, יא אידיוט. אני שונא את נרי כי הוא כזה צבוע. הוא כאילו דואג, אבל תום צדקה במה שאמרה עליו, הוא לא באמת דואג לה ולקרני, אחרת הוא לא היה ממרר להן את החיים ומונע מקרני להבריא. מה הוא דואג עכשיו? השוטר הזה ממש תשוש... ועומרי צועק. וחוץ מזה יש לו חרא בת.
&nbsp
אוווייייש, איזו חיים עצמם זאת!!!!!!! הוא תלה אלפי מודעות. אם לא מאות, אם לא עשרות. מעניין מה יקרה כשדנה תראה שאין מודעות... כן, תחזיר אותו, ניסן רוצה. בקערה, צחי, בקערה. אני לא מבין את זה. צחי מדבר על ביצים. (בגאליס עמליה דיברה על ביצים.) צחי מדבר על בולבול. צחי מדבר על חרא. צחי שותה פיפי. צחי עושה מלא דברים שפשוט לא אפשרי להראות בערוץ הילדים! וזה הוגו מגאליס! אולי הם מנסים לצאת דווקא מגאליס, לקחת את מי שהיה שם מלא זמן ואהבו אותו ולתת לו להגיד דברים גסים? דנה, את רומזת משהו? כי הוא לא כזה אבל הוא יכול להיות. צחי לא רוצה אהבה. אוי, נאווה אכלה אותם. אבל למה היא לא גרה בבית? מה לגלות, מי מגלה, רק רועי מגלה... יופי, צחי, אחלה. רק תגיד לה את האמת. אוי ואבוי! באמצע האגדודו!
&nbsp
למי שיף מדבר? אה, עדן. נועה מעצבנת. קים הפכה אותה לגועלית. והיא עוד צריכה להגיד את זה בחיוך הזה. איזה ידיים? מה זה החרא הזה? תראו את נתי המסכנה, תכף היא בוכה פה את כל השירים של זהבה בן.
&nbsp
לכו אחרי הקקי. רגיש? לא. כן, הוא לא הבין. המנהלת וינקר בדיוק חזרה מיום הולדת 35! לא יפה! צחי ממשיך לדבר על דברים שאי אפשר לדבר עליהם בטלוויזיה. כן, כמו צחי, שהוריד מכנסיים מחוץ למלון ועשה. למה כל הזמן מנגנים ברקע את "ארץ טרופית יפה"?! או, החיים עצמם. הוא עובד החודש... תשאלו את ליטמן מה עושים בקטע.
&nbsp
מפקדה?! אתם הקמתם גם מפקדה, מעתיקנים?! נרי, מה אתה מתכנן ומה לימדת את נועה?
&nbsp
ממה לא אמורה לישון? הלנה זאת נתי, אנחלה זאת נועה. את בטוחה, נתי, שאין בחיים שלך תסריטאים? אני חושב שהבנתי מה עומד לקרות היום... ואני ממש לא מרגיש טוב עם זה. אגב, לידור אמרה שזאת הסצנה הכי מרגשת שהייתה לה. סליחה, אני... נכנס לי משהו לעין. פשוט... סבתא שלי. גם היא נפטרה השנה ואני מתגעגע. די, נו, אני בוכה וממה צודקת ויש לנו משפט השבוע, שיר. למרות שזה ידוע, המשפט. "כשבאה השעה הכי חשוכה בלילה, זה רק אומר שעוד מעט יבוא האור". אה! רואים?! מישהו העתיק מכם את העלילות! מגיע לכם, גנבים! וכן, אל תשכחו שגם בגאליוסי יש מישהי בכלא.
&nbsp
לא, דנה, את חייבת להוריד את הגבס!!!!!!!!! אוף, דנה, ממתי את לא אוכלת בשר... צחי לא גאון. היי, צחי, אתה תיקח אותו והיא תלך להוריד את הגבס! בז'ה, אל תהרוג את הכלב. זה מאוד רציני. למה ניסן לא מתקשר?
&nbsp
לא הגיוני, צריך לב בשביל התקף. אל תעבוד עלינו. למה כולם מדברים על שירותים, למה?! ניסן פגש את ארוחת הבוקר שלו.
&nbsp
זה בגלל הקקי, נכון? ידעתי. מה עם הכסף? אה, זאת תמונה ממועדון החנונים!!!!!!!!! יפה, ניסן. יופי, צחי, תיאור טוב. דנה, את צריכה ללכת להוריד את הגבס! וצחי, אולי תגלה לה? היא החיים עצמם? אוי לא, דנה מזמינה אותו שם כדי לסגור חשבון... זה חוף של פושע...
&nbsp
נו, למה כולם מדברים פה על... איזו נפילה מוגזמת...
&nbsp
אוי, היא שומעת!!!!!!!!!! לילי ביץ' זה רעיון נחמד. יש שם אחלה עבריינים שיכולים לסגור חשבון. אוי, ככה התחיל ניסן ומיכל. בן אדם שעושה הרבה למען האהבה. אבל מה, הוא לא משקיען, להרים לך שואו מופרז עם בועז שרעבי, זה היה? לא! אויש, חמודים. בלי הגבס זה חשוב!!!!!!!!!!!!
&nbsp
איך זה קרה? לא הבנתי...
&nbsp
נתי, אולי גם את... תלמדי מהם? משחקי קצפת זה נחמד... עד ש... עד שהיא גומרת. והייתי מדבר על זה שאני רציתי להרוג את יונינה מצליח אבל... אבל...
&nbsp
די, נו!!!!!!!!!!! לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אני מתגעגע לסבתא...

Roei152

Well-known member
מנהל
ממה

יאו , הסיפור שלה נגמר..עצוב...
&nbsp

שיר m

Well-known member

איזה מוות כיפי, הלוואי עלי
&nbsp
הסדרה הזאת דוחה שאין דברים כאלה
&nbsp
אני בספק אם עומרי באמת יכל לשרוד את הגובה...
&nbsp
דנה מותק
&nbsp
נתי ונדבי

שיר m

Well-known member
מזתומרת? הוא כן
למיטב הבנתי, הוא נפל, ועד שהגיעו אליו הוא השאיר את המדים וברח.
&nbsp
הרי הסוהר ראה אותו נופל.

שיר m

Well-known member
לא הגיוני
ראינו אותו מועד. הוא לא היה יכול להסתתר בלי שהסוהר יראה.

rubmwue1234

New member
פרק עצוב...
פרק די שגרתי...אבל דברים התקדמו..
זה די ברור שיהיה לפחות עוד משהו אחד שיעכב את עומרי,
אבל אני מאמין שבסוף הכל יסתדר..
אני חושב שהפרק הזה היה מין רמז מתרים להמשך העלילה ולגבי הסוף..

dar dahan

Member
סבתא ממה vs סבתא של מצליח
אני נתקלתי בשתי סבתות בסדרות שראיתי לאחרונה סבתא ממה והסבתא הבלתי נראית של מצליח.
בואו נגיד שאם סבתא של מצליח הייתה מתה זה לא היה עושה לי כלום.
אבל סבתא ממה?? דווקא היא?
למה???!!!!
למה דווקא היא.
מה נתי ונדב עשו רע?
למה זה מגיע להם?
מסכנים.
&nbsp
ועומרי ונרי דפקו מבצע בריחה גאוני.
&nbsp
יאללה עומרי תוכיח לפופאי שאתה אדם טוב ואתה ותום תהיו ביחד.
&nbsp
ונמאס לי מנועה, היא לקחה לעדן את המשקה המעורר.
&nbsp
ודנה + צחי = אהבה.
וניסן אידיוט, שיתעורר על עצמו וירוץ עכשיו לעופרי!!!
אם אני במקומו הייתי טס ומנשק אותה עד שהשמש תיפול מהשמיים.
&nbsp
ויעל מרשעת מה הבעיה שלה שתום תשאר בחיים?
גם ככה יגלו מה שעשית בין כה וכה....
&nbsp

יונינה מתה, דר! לא ידעת?!
באמת עכשיו:
&nbsp
אחרי שכונה עידן השתתף בעוד סדרה והוא שיחק חייל שאמר שסבתא שלו מתה.
&nbsp
אז שיתפתי באינסטגרם, כתבתי "עכשיו מבינים ששכונה נגמרה" ועידן עצמו שם את זה בסטורי כי זה קרע אותו...

למעלה