ממה אלגרה והאמת
נרי, יא אידיוט. אני שונא את נרי כי הוא כזה צבוע. הוא כאילו דואג, אבל תום צדקה במה שאמרה עליו, הוא לא באמת דואג לה ולקרני, אחרת הוא לא היה ממרר להן את החיים ומונע מקרני להבריא. מה הוא דואג עכשיו? השוטר הזה ממש תשוש... ועומרי צועק. וחוץ מזה יש לו חרא בת.

אוווייייש, איזו חיים עצמם זאת!!!!!!! הוא תלה אלפי מודעות. אם לא מאות, אם לא עשרות. מעניין מה יקרה כשדנה תראה שאין מודעות... כן, תחזיר אותו, ניסן רוצה. בקערה, צחי, בקערה. אני לא מבין את זה. צחי מדבר על ביצים. (בגאליס עמליה דיברה על ביצים.) צחי מדבר על בולבול. צחי מדבר על חרא. צחי שותה פיפי. צחי עושה מלא דברים שפשוט לא אפשרי להראות בערוץ הילדים! וזה הוגו מגאליס! אולי הם מנסים לצאת דווקא מגאליס, לקחת את מי שהיה שם מלא זמן ואהבו אותו ולתת לו להגיד דברים גסים? דנה, את רומזת משהו? כי הוא לא כזה אבל הוא יכול להיות. צחי לא רוצה אהבה. אוי, נאווה אכלה אותם. אבל למה היא לא גרה בבית? מה לגלות, מי מגלה, רק רועי מגלה... יופי, צחי, אחלה. רק תגיד לה את האמת. אוי ואבוי! באמצע האגדודו!

למי שיף מדבר? אה, עדן. נועה מעצבנת. קים הפכה אותה לגועלית. והיא עוד צריכה להגיד את זה בחיוך הזה. איזה ידיים? מה זה החרא הזה? תראו את נתי המסכנה, תכף היא בוכה פה את כל השירים של זהבה בן.

לכו אחרי הקקי. רגיש? לא. כן, הוא לא הבין. המנהלת וינקר בדיוק חזרה מיום הולדת 35! לא יפה! צחי ממשיך לדבר על דברים שאי אפשר לדבר עליהם בטלוויזיה. כן, כמו צחי, שהוריד מכנסיים מחוץ למלון ועשה. למה כל הזמן מנגנים ברקע את "ארץ טרופית יפה"?! או, החיים עצמם. הוא עובד החודש... תשאלו את ליטמן מה עושים בקטע.

מפקדה?! אתם הקמתם גם מפקדה, מעתיקנים?! נרי, מה אתה מתכנן ומה לימדת את נועה?

ממה לא אמורה לישון? הלנה זאת נתי, אנחלה זאת נועה. את בטוחה, נתי, שאין בחיים שלך תסריטאים? אני חושב שהבנתי מה עומד לקרות היום... ואני ממש לא מרגיש טוב עם זה. אגב, לידור אמרה שזאת הסצנה הכי מרגשת שהייתה לה. סליחה, אני... נכנס לי משהו לעין. פשוט... סבתא שלי. גם היא נפטרה השנה ואני מתגעגע. די, נו, אני בוכה וממה צודקת ויש לנו משפט השבוע, שיר. למרות שזה ידוע, המשפט. "כשבאה השעה הכי חשוכה בלילה, זה רק אומר שעוד מעט יבוא האור". אה! רואים?! מישהו העתיק מכם את העלילות! מגיע לכם, גנבים! וכן, אל תשכחו שגם בגאליוסי יש מישהי בכלא.

לא, דנה, את חייבת להוריד את הגבס!!!!!!!!! אוף, דנה, ממתי את לא אוכלת בשר... צחי לא גאון. היי, צחי, אתה תיקח אותו והיא תלך להוריד את הגבס! בז'ה, אל תהרוג את הכלב. זה מאוד רציני. למה ניסן לא מתקשר?

לא הגיוני, צריך לב בשביל התקף. אל תעבוד עלינו. למה כולם מדברים על שירותים, למה?! ניסן פגש את ארוחת הבוקר שלו.

זה בגלל הקקי, נכון? ידעתי. מה עם הכסף? אה, זאת תמונה ממועדון החנונים!!!!!!!!! יפה, ניסן. יופי, צחי, תיאור טוב. דנה, את צריכה ללכת להוריד את הגבס! וצחי, אולי תגלה לה? היא החיים עצמם? אוי לא, דנה מזמינה אותו שם כדי לסגור חשבון... זה חוף של פושע...

נו, למה כולם מדברים פה על... איזו נפילה מוגזמת...

אוי, היא שומעת!!!!!!!!!! לילי ביץ' זה רעיון נחמד. יש שם אחלה עבריינים שיכולים לסגור חשבון. אוי, ככה התחיל ניסן ומיכל. בן אדם שעושה הרבה למען האהבה. אבל מה, הוא לא משקיען, להרים לך שואו מופרז עם בועז שרעבי, זה היה? לא! אויש, חמודים. בלי הגבס זה חשוב!!!!!!!!!!!!

איך זה קרה? לא הבנתי...

נתי, אולי גם את... תלמדי מהם? משחקי קצפת זה נחמד... עד ש... עד שהיא גומרת. והייתי מדבר על זה שאני רציתי להרוג את יונינה מצליח אבל... אבל...

די, נו!!!!!!!!!!! לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!

אני מתגעגע לסבתא...