אילת- נעים להכיר

אילת- נעים להכיר

לפני שהסדרה מתחילה ובוחנים אותה לעומק... ורואים האם הגאליסים יצליחו להכות שנית...

נכיר את הדמויות השונות לעומק. נראה האם יש פונטיציאל למצוא משולש חדש שרועי יתמוך בו במי שלא צריך לתמוך בו (מצטער עומרי, הוא לא קולע טוב), למצוא את החמוד הבא של שיר (עדן), את מי שדר ירצה שיחטפו (אם יצפה, וברור שמדובר בנועה), וכמובן מלכה חדשה עבורי (קרני! קרנייייייייייייייי!)

ונעתיק מרועי לגמרי. לגמרי. הוא יצר את התבניות אבל אני מיישם. אז זה שלי.

עומר חזן

מאיפה אתה מוכר? מהבנים והבנות, אחותי קפצה כיתה, וכרגע מצטלם לפוראבר. הופיע גם בעספור.
נעים להכיר: עמרי אטיאס. ישקר, יגנוב ויעשה הכול כדי להשיג את המטרה שלו. בא לאילת לטורניר סנוקר (למרות היותו קטין) כדי לזכות בכספי הפרס למען משפחתו ההרוסה, אימא חד הורית שננטשה בידי אבא פושע.
הוא ממש מזכיר לי את: דוידי מאליפים, ליעם מגאליס. הפושע המגניב אבל רחב הלב.
פרפרים בבטן בגלל: אחת מהאחיות שחר. יהיה ביניהם משולש אהבה.

ניב סולטן

מאיפה את מוכרת? מאיפה לא? ניב היא ילדת הפלא של הפורום, וצמחה איתנו. החל מיומני, לה פמיליה, להתבגר, מתים לרגע, תפקיד ראשי בסוסי פרא ובכמעט מפורסמת, ועד לתפקיד הראשי ב"יש לה את זה", שיא הקריירה שלה.
נעים להכיר: תום שחר. תום גדלה כל חייה בצל האשמה על כך שהיא זכתה בחיים נורמליים לעומת אחותה קרני. תום תעשה הכל בשביל לעזור לאחותה.
היא ממש מזכירה לי את: כל הדמויות של ניב, בעצם. כולן נערות טובות ונכונות שמוכנות לעשות הכול לטובת מי שהן אוהבות.
פרפרים בבטן בגלל: ברור שעומרי... אבל במציאות מאור שווייצר.

מיקה צור

מאיפה את מוכרת? מהכוכב הבא, ובנוסף היא הבת של שרון צור, מנחה ערוץ הילדים וכוכב רמת אביב ג' לשעבר.
נעים להכיר: קרני שחר. אחותה הבכורה של תום. קרני סובלת מכאבים בלתי פוסקים, עקב מחלה נדירה של רגישות לכל סוג של קרינה. היא עברה לגור בבית נטול חשמל וקרינה לחלוטין.
היא ממש מזכירה לי את: גילי אנג'ל, עם סיפור המחלה.
פרפרים בבטן בגלל: לצערי עמרי. אבל הייתי נותן לה את צחי או משהו.

לידור אדרי

מאיפה את מוכרת? אנונימית לגמרי, אבל הייתה באחיות המוצלחות שלי.
נעים להכיר: נתי גבאי. את הקיץ שלה היא מעבירה כחדרנית במלון. היא המפרנסת היחידה של הבית. גרה עם סבתה ואחיה נדב
היא ממש מזכירה לי את: נועה מכוכב הצפון, חדרנית שמתאהבת בחבר טוב. גם רונה.
פרפרים בבטן בגלל: עדן, ותיכנס עליו לתאקל מול נועה.

יונתן רוזובסקי

מאיפה אתה מוכר? אנונימי. מצד שני, בן מאומץ לעורך דין מוכר.
נעים להכיר: עדן מולכו. חדרן במלון, החבר הטוב ביותר של נתי, הוא מצחיק, מרדן, מסתבך, אבל תמיד דואג לחברתו הטובה- נתי.
הוא ממש מזכיר לי את: דורי? גם זה שילחמו עליו... אבל גם עידו מכוכב הצפון.
פרפרים בבטן בגלל: נתי, אבל מצד שני גם נועה לא פראיירית.

קים אור אזולאי

מאיפה את מוכרת? מהבנים והבנות, יש לה את זה וככה זה. אושיית רשת מפורסמת.
נעים להכיר: נועה בן שושן. הבת של נרי- הבעלים של המלון. נערה מפונקת שרק רוצה שמותג המשקפיים שלה יצליח- והיא תעשה הכל כדי להשיג את המטרה שלה.
היא ממש מזכירה לי את: יולי סער. ברור.
פרפרים בבטן בגלל: לכאורה עדן, שתצטרך אותו כבן זוגה, אבל בפועל דין, האקס שלה.

Roei152

Well-known member
מנהל
לי היא מוכרת מאינסטה בייב .. לא הוגן שבגלל שלא
ראית את הסדרה אתה לא רושם את זה ...
&nbsp

אופס, שכחתי

רגע, רשמתי שהיא אושיית רשת מפורסמת!!!!!!!!!!
&nbsp
זה ברשת!!!!!!!!!!!!
&nbsp
זה נחשב!!!!!!!!!!!!!!!

נווה צור ויואב רוטמן

מאיפה אתם מוכרים? אחד מגאליס, השני מראש גדול ונעלמים. ביחד ממועדון החנונים. עכשיו לראשונה מגלמים תפקיד של פחות חנונים, לפחות נווה.
נעים להכיר: צחי פורטל וניסן כץ. החברים הכי טובים, מגיעים לאילת בשביל לעבור שיעור בחיים- ניסן רוצה לעבור שיעור בהתבגרות ולהפסיק להתאהב בכל אחת שמביטה לעברו וצחי חסר המודעות והבושה שבא ללמד את חברו- הולך לעבור שיעור לחיים בעצמו!
הם ממש מזכירים לי את: צחי ושוסטק מהמועדון.
פרפרים בבטן בגלל: עפרי מהצד של ניסן, במקרה של צחי אולי דנה? ניסן גם יתאהב במיכל, אור כהן אכד.

מעין אור ועמית סידי

מאיפה אתן מוכרות? פחות מוכרות.
נעים להכיר: עפרי לשם ודנה אלוני. עפרי מחפשת מישהו רגיש בעל אופי אמיתי. דנה היא ראש צוות הבידור של המלון.
הן ממש מזכירות לי את: שמש ואור? לפחות במובן שהן זוג בנות צמוד.
פרפרים בבטן בגלל: צמד החנונים כמובן.

דוד בוארון

מאיפה אתה מוכר? דוגמן אנונימי.
נעים להכיר: דין ארגמון. המציל במלון והאקס של נעה. למרות שהם אקסים, הם החברים הכי טובים.
הוא ממש מזכיר לי את: סול מהאי, חצוף ועם חברה ניג'סית.
פרפרים בבטן בגלל: כנראה נעה. שוב.

Roei152

Well-known member
מנהל
האמת? שכחתי לגמרי את התבנית
נזכרתי ברגע שראיתי...
לא שאני כועס או משהו .. אבל בלהיט הבא אני אעשה את זה ...
&nbsp

למעלה