אילת - המשך שבוע 9

Roei152

Well-known member
מנהל
אילת - המשך שבוע 9 אילת לוהטת ודברים ממש לא מסתדרים ...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 34
מה יקרה לתום שהחליטה לגלות יותר מדי תושיה , ולקפוץ לגוב האריות? האם פיראס יזהה אותה?
מה יקרה להוכחה של נתי בידים של נדבי?

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי יעל
את נוקמת במי שהייתה מאוהבת בבן שלך!! ממש טלנובלה הסדרה הזאת , לא פחות מגאליס ..
נתי עלתה על הקלטת ..
ממה דיברה סוף סוף!!! דאגב שמתם לב שצה שהופיע על המסך זה המיתוג החדש של הוט ? אפשר להבין מזה שערכו את הפרק לא מזמן ...
&nbsp

אני לא חושב
למה זוהר הביא שרשרת לב למסיבה של נועה?
&nbsp
מה הוא עשה שם בכלל?
&nbsp
למה צחקו עליו?
&nbsp
למה קרני אשמה? כי בגללה הם עברו לאילת? אולי נועה אשמה? אולי מנסים להדביק משהו במלון? העובדים הולכים למלון...

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה חושב שזוהר לא החזיר לקרני אהבה ?
שהוא היה מאוהב בכלל בנועה? ובגלל זה היתתה שרשרת של לב?
אבל רגע ..
יש לי תיאוריה , לא מתסדר לי עם זה שמשפחת שחר הגיעה אחרי שקרני חלתה , או שלפני ואז התיאוריה יותר הגיונית , לא הגיונת התיאוריה שליי בכלל אבל היא מתבסססת על זה שיעל רצתה שקרני תחלה מלכחיתלה , בשביל לנקום על המוות של זוהר, ונרי קפץ על ההדזמנות ..משהו פה לא מסתדר לי ..

לא, זה לא זה
הנקמה היא לא בקרני.
&nbsp
מה הנקמה? שהיא תהיה חולה? וואלה יופי, אז למה העובדים הזרים?
&nbsp
קרני היא רק כלי. הדם שלה הוא כלי. כמו שבשביל נרי היא הייתה רק כלי להברחות. הדם הזה נוקם במישהו אחר, אני חושב שבנועה, בסוף.
&nbsp
הכול תלוי בשאלה למה צחקו על זוהר במסיבה ההיא? כי אני לא חושב שזה היה כי "יש לו חברה" או כי "הוא יוצא עם קרני המוזרה".

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל המסיבה התרחשה אחרי שנרי התחיל את ההברחות
אחרת איך נרי היה מספיק עשיר כדי לתת לנועה מסיבה כזאת? ואיך יעל הפכה לבוס הראשית? משהו פה לא מסתדר לי ..
מי נתן את כל הכסף לנרי לפני שיעל נכנסה לססיפור?
&nbsp

אין עוד איתי שגב? גיל ססובר?
אה, היא מתורגמנית. טוב, פיראס יודע ערבית, אבל צריך סודאנית. חיסון, עם הדם. משחררים... בטח. תום, את נראית מוזר. אז למה זה?
&nbsp
נדבי, יש לך נשמה טהורה. אבל עליי לא תעבוד. ההבעות פנים של הילה בקטעים של התשבצים קורעים. הקופסה הזאת דומה לקופסה של טבעת נישואין. וזה מלחיץ את הילה. כידוע לכם... דנה, איפה החיים עצמם? שעון? ממיר של הוט, כמובן.
&nbsp
עוד חומר. מיקרוגל! זה מכשיר למדידת זמן והצגתו! עומרי כזה מטומטם. רגע, איך החליפה עברה לאילן פתאום? או שהיא תדביק את כולם ואז הכול יהיה שוויוני. אה, יותר דם... בטח... כל יום דם?! עומרי לחוץ מהתרופה, הוא לא יודע. זה אילת, עומרי.
&nbsp
מעניין מה הכוונה, מה המשמעות בתרופה. תום, תברחי, אידיוטית... למה את מדברת לעצמך? מה בידור... מה הם רואים? בייבי בום?! פיראס, תכף נראה לך מה זה כאב חד. וכן, אני מניח שאם יש לי כאב, והגוף שלי מ ש ו ת ק, הדבר הראשון שאני אעשה זה ל ה ר י ם יד. אבל למה, תום, ולמה את מדברת לעצמך?!
&nbsp
למה אתה לא צופה בקאמאקורה?! ממה?! את חיה?! וממתי בהוט יש תקלות, תקלות זה רק ב-YES!!!!!!!!!!! נכון, סדרה. נדבי, למה אתה לא בפורום?! כן, נזכרתי עכשיו... היא שיחקה את אימא של בתיה במובילים... באיזה אזור? תראו קמאקורה. או שתשחזר פרקים באו בוי. נדבי, אתה שוב מסתיר לה את הזהות האמיתית שלך. היא ישנה בגלל הטלוויזיה. ממה, לא סבתא. נדבי... זוכר מה צריך לעשות עם זה?!
&nbsp
אוי, עומרי, אולי תעשה לקרני את אבא גנוב? גם ככה אתה אוהב את יהודה ברקן. כן, אידיוט. מה אתם מדברים ככה על הצעות נישואין? ואבא של איזו מהחברות שלו?! דג, יאבאלולו.
&nbsp
החיים עצמם!!!!!!!!!!!!!!! אה, גם לו יש בעיות עם מיקרופון ושירותים... שוב החומר המשלשל, אני מבין. אין, עמית שחקנית כל כך מדהימה. הוא לא שווה אותה! דנה חברה אמיתית! היא החיים עצמם! אצל נדבי, נו, נדבי, האח שלך! איפה האלוקות שלך?!
&nbsp
חיים יפים יש לפליטים סודאנים. עאבד. עאבד. תום, את נועלת אותו?
&nbsp
"לא סתם קראנו לה קרני, היא הביאה איתה אור". ואז התברר שהיא אלרגית אז זה הפך סתם לבדיחה גרועה. זוהר... מעניין... אז מה קרה עם השרשרת הזאת? זה לא היה שם, זוהר מת במסיבה של נועה, למה הוא היה שם? כן, שיר, את מבינה למה היא שמה חומות סביבה?! הלוואי יאכל אותך הדג.
&nbsp
פיראס, אתה לא יודע לספור? אמרתי, שיר, שיש הסבר. פיראס, למה ישר גרזן?!
&nbsp
נתי, במחשב. במחשב, אלוקות! אויש, חמודה.
&nbsp
אבל מה? מה עושים שם? למה? למה מנסים?! למה?! כן, היא כבר פה. אז בפרק הבא... נשמע.
&nbsp
כן, שיר מתאים.

שיר m

Well-known member

באמת למה נדבי לא בפורום?! רוצים את נדבי איתנו!
&nbsp
&nbsp

שיר m

Well-known member
וואו יש לי כל כך הרבה מה להגיד
אז תום פשוט התחבאה ליד פיראס וחיכתה להזדמנות. היא לא היתה על הגמלים.
&nbsp
מה את מדברת בקול תום, אנחנו מבינים, שקט שלא יתפסו אותך.
&nbsp
אורנה, זה ממש קשה, תקראי לבז'ה.
&nbsp
"טיפולים". אמרתי לכם שזה שטויות. כולה בדיקת דם.
&nbsp
נדבי

&nbsp
נתי
וגם

&nbsp
עומרי ואילן

ואח"כ עומרי
הוא שחקן ממש טוב, האמנתי לו.
&nbsp
אז תום כן היתה על הגמלים? או שהחסר זה מי שברח אתמול. מי שברח, אני חושבת.
&nbsp
המבט של תום בסוף... עולם שלם.
&nbsp
פרק מצויין.
&nbsp
(די עם הרמזים, מה עם השעון?!)

שיר, התעדכנתי מה קורה אצל אורנה ובז'ה
הם תקועים בהגדרה "שומר בכניסה, חמש אותיות, מתחיל במ"ם."
&nbsp
יש לך מושג?

rubmwue1234

New member
פרק מעולה ומותח!!
הסדרה יותר ויותר מעלה הילוך!!
אני גם שמח שמדובר בסדרת נוער שהכי לקחה את עצמה ברצינות אחרי החממה...
כיף לצפות בה ולהרגיש רמה פשוט גבוהה.
יש מצב אפילו שהסדרה תהפוך להיות אנדרייטד או שהיא כבר כזו, כי זו רמה פחות קלילה בשביל ילדים ונוער בארץ.
וחבל.
&nbsp
בכל מקרה, אני שמח שההשערות שלי היו נכונות...כי זה פשוט כיוון מעניין ברמות!!
עכשיו לגבי קרני, שמסתבר שהייתה מאוהבת בזוהר..אני עדיין לא ממהר לאמר שזה ''חותמת'' לזה שהנקמה היא ספציפית בקרני או במשפחה שלה..הרי כמו שראינו היו שם עשרות ילדים מעורבים..
&nbsp

שיר m

Well-known member

רומבו, מה אתה חושב קורה שם בדיוק, מה הם מנסים להשיג עם הניסוי הזה עם הדם של קרני?

למעלה