אין עוד איתי שגב? גיל ססובר?
אה, היא מתורגמנית. טוב, פיראס יודע ערבית, אבל צריך סודאנית. חיסון, עם הדם. משחררים... בטח. תום, את נראית מוזר. אז למה זה?

נדבי, יש לך נשמה טהורה. אבל עליי לא תעבוד. ההבעות פנים של הילה בקטעים של התשבצים קורעים. הקופסה הזאת דומה לקופסה של טבעת נישואין. וזה מלחיץ את הילה. כידוע לכם... דנה, איפה החיים עצמם? שעון? ממיר של הוט, כמובן.

עוד חומר. מיקרוגל! זה מכשיר למדידת זמן והצגתו! עומרי כזה מטומטם. רגע, איך החליפה עברה לאילן פתאום? או שהיא תדביק את כולם ואז הכול יהיה שוויוני. אה, יותר דם... בטח... כל יום דם?! עומרי לחוץ מהתרופה, הוא לא יודע. זה אילת, עומרי.

מעניין מה הכוונה, מה המשמעות בתרופה. תום, תברחי, אידיוטית... למה את מדברת לעצמך? מה בידור... מה הם רואים? בייבי בום?! פיראס, תכף נראה לך מה זה כאב חד. וכן, אני מניח שאם יש לי כאב, והגוף שלי מ ש ו ת ק, הדבר הראשון שאני אעשה זה ל ה ר י ם יד. אבל למה, תום, ולמה את מדברת לעצמך?!

למה אתה לא צופה בקאמאקורה?! ממה?! את חיה?! וממתי בהוט יש תקלות, תקלות זה רק ב-YES!!!!!!!!!!! נכון, סדרה. נדבי, למה אתה לא בפורום?! כן, נזכרתי עכשיו... היא שיחקה את אימא של בתיה במובילים... באיזה אזור? תראו קמאקורה. או שתשחזר פרקים באו בוי. נדבי, אתה שוב מסתיר לה את הזהות האמיתית שלך. היא ישנה בגלל הטלוויזיה. ממה, לא סבתא. נדבי... זוכר מה צריך לעשות עם זה?!

אוי, עומרי, אולי תעשה לקרני את אבא גנוב? גם ככה אתה אוהב את יהודה ברקן. כן, אידיוט. מה אתם מדברים ככה על הצעות נישואין? ואבא של איזו מהחברות שלו?! דג, יאבאלולו.

החיים עצמם!!!!!!!!!!!!!!! אה, גם לו יש בעיות עם מיקרופון ושירותים... שוב החומר המשלשל, אני מבין. אין, עמית שחקנית כל כך מדהימה. הוא לא שווה אותה! דנה חברה אמיתית! היא החיים עצמם! אצל נדבי, נו, נדבי, האח שלך! איפה האלוקות שלך?!

חיים יפים יש לפליטים סודאנים. עאבד. עאבד. תום, את נועלת אותו?

"לא סתם קראנו לה קרני, היא הביאה איתה אור". ואז התברר שהיא אלרגית אז זה הפך סתם לבדיחה גרועה. זוהר... מעניין... אז מה קרה עם השרשרת הזאת? זה לא היה שם, זוהר מת במסיבה של נועה, למה הוא היה שם? כן, שיר, את מבינה למה היא שמה חומות סביבה?! הלוואי יאכל אותך הדג.

פיראס, אתה לא יודע לספור? אמרתי, שיר, שיש הסבר. פיראס, למה ישר גרזן?!

נתי, במחשב. במחשב, אלוקות! אויש, חמודה.

אבל מה? מה עושים שם? למה? למה מנסים?! למה?! כן, היא כבר פה. אז בפרק הבא... נשמע.

כן, שיר מתאים.