אילת - בטיסה או עם רכב ?

ניצנץ l

New member
אילת - בטיסה או עם רכב ?

הקטנה תהיה בת 5 חודשים משום מה זכור לי שזה לא בריא להם לטוס בגיל הזה ... משהו לגבי לחץ באזניים ... זה נכון ? עדיף לנסוע 4 שעות ?

rc11

New member
אנחנו נסענו והיה כיף../images/Emo13.gif

יש לנו כסא אוונפלו טריומף, הוא מאוד נוח. התאמנו את שעת היציאה מהבית לרומי, בדיוק לפני שנת הבוקר, אחרי ארוחה, אחרי החלפת טיטול. היא ישנה 3 שעות ברציפות. כשהתעוררה עשינו חניה והמשכנו. הנסיעה היתה עבורי ועבור בעלי זמן שקט לדבר ולספר סיפורים. מאז הלידה אין לנו הרבה הזדמנויות לשיחות כאלה - על האקסים ועל בית הספר וכו' וכו'.

ניצנץ l

New member
בדיוק חזרנו מסופ"ש בים המלח ובאמת

עבר דיי בקלות (ישנה שעה וחצי מתוך שעתיים נסיעה) השאלה היא האם גם 4 שעות יעברו בקלות ... ובטח זה ייקח יותר זמן ... כי עוצרים ... ואני ממש מפחדת מסיטואציה של צרחות בנסיעה

rc11

New member
תקו דיסק לאוטו

לנו יש דיג דיג דוג. היא ממש אוהבת אותו. במידה והיא חסרת סבלנות מישהו מאיתנו עובר אחורה, שמים דיסק ושרים שירים. זה בדר"כ עוב. תנסו לכוון את הנסיעה בהתאם לשעות השינה הרגילות שלה. הנסיעה לאילת היא רצופה, כמעט ללא עצירות בדרך, כה שהם נוטים לישון רצוף.

PikiMiki

New member
איזו מן ילדה היא?

אן את חושבת שהיא יכולה לשבת באוטו 4 שעות, למה לא? היתרון באוטו זה שתמיד אפשר לעצור, להתרענן להוציא אנרגיות וכו'. אפשר גם לכוון את הנסיעה לשעות בהן היא ישנה. אנחנו לעומת זאת תמיד טסים, כי יותר קל לנו ל"שחרר" אותו במקומות ציבוריים. ובטיסה חוץ מהמראה ונחיתה הוא יכול להסתובב. עד כה היינו 5 פעמים בטיסות (סה"כ 16 המראות ונחיתות) והיה קליל. לגבי הלחץ באזניים צריך לתת משהו למצוץ - ציץ, בקבוק או מוצץ בדיוק כמו שלמבוגרים עוזר מסטיק או סוכריית מציצה. יתרונות נוספים של טיסה זה שהנהג המיועד מגיע פחות מותש. יתרון נוסף לאוטו זה שיש אח"כ אוטו ולא צריך להסחב עם סלקל במוניות.

ניצנץ l

New member
שאלה טובה והתשובה משתנה מדי יום

כמו שכתבתי למעלה, בסופ"ש האחרון נסענו איתה לים המלח והיא ישנה בשני הכיוונים כשעה וחצי מתוך שעתיים. מצד שני, היתה פעם שבה נסענו לצפון וכל הדרך חזרה היו צרחות אימה. מצד שלישי, היא היתה אז הרבה יותר קטנה. ועוד יתרון לאוטו - אפשר לסחוב את כל הבית ..

sonik79

New member
חזרנו מאילת לפני שבוע

מיקי בן 7 חודשים לשם יצאנו ממש מוקדם אחרי הנקה ראשונה בבוקר אז הוא ישן שעתיים וחצי רצוף מתוך 5 שעות שנסענו וגם אח"כ התנהג די בסדר בחזרה ישן פחות, אבל גם היה סביר שמתי לב שאם אני נותנת לו לאכל מכפית באוטו (גרבר למשל), אז תוך רבע שעה הוא נרדם והוא בדר"כ לא אוהב לישון באוטו

ניצנץ l

New member
אני בהחלט מתכוונת לתכנן את הזמנים

אני רק צריכה לחשוב על תעסוקה לשעות העירות שלה היא אוהבת להשתולל ... לא כ"כ טובה בלשבת סתם כך. יש מקומות מומלצים לעצירה ? הנקות וכאלה ?

a t g n

New member
אנחנו טסנו כשהיתה בת חצי שנה

הטיסה עברה בכייף. כשהיתה בת 4 נסענו עם האוטו. אנחנו עומדים לטוס כשהקטנה תהיה בת 5 חוד' לפריס (כידוע, טיסה קצת יותר ארוכה מאילת). יש קצת חשש מטיסה של 4-5 שעות, אבל אני בונה על זה שהציצי יסדר הכל

yoyo10

New member
אנחנו נסענו באוטו שעדי היה בן 7 חוד

והיה בסדר גמור אפשר לעצור בדרך לטייל קצת

ניצי אני ממליצה לטוס.

הרבה יותר נוח, לא מעייף (לא אתכם ולא אותה), על מהירות אין מה לדבר ואני יודעת שאת מניקה אותה אז בנחיתה אין בעיות כלל, פשוט לשלוף ציץ וזהו. תחשבי שתוך שעה אתם שם ואין מה להשוות את זה על פני נשיעה של 4 שעות בחום (אפילו עם מזגן). אנחנו נסענו כשהוא היה בן 9 חודשים, והתחרטנו אח"כ שלא טסנו, אז אמנם הוא ישן בנסיעה שעתיים ומשהו אבל כשהוא היה ער- היה שמייח. ולא עזרו כל העזרים שהבאנו. אמנם המזגן עבר אבל היה חם ולא נוח ומייגע. ממליצה בחום לטוס. יניקה בהמראה ובנחיתה בעיקר עושה את העבודה יופי. וכפי שאת יודעת נסיון עם מטוסים וילדים יש לי....פחחחחחחחחח

ריקי5

New member
הבת שלי הגיע מקנדה (12 + 4 שעות)

עם תינוק בן שלשה חודשים , וטסה חזרה עם תינוק בן ארבעה חודשים , ולא היתה שום בעיה בטיסה (חוץ מהג'ט לג אחר כך. אבל נראה לי שאם היא נוסעת טוב - עדיף עם רכב בשביל הציוד ובשביל התנועה ממקום למקום בעיר

coffebean

New member
לדעתי אפשר לנסוע ברכב

אנחנו נסענו לאילת כשבני היה בגיל של הקטנה שלך ונסענו ברכב והיה בסדר גמור. בדרך חזור הוא גם ישן כל הנסיעה (כמעט) ישבתי לידו וכשהיה צורך העסקתי אותו.וכמובן עצירות לפי הצורך.

תוליק 1

New member
אנחנו מעדיפים נסיעה לאילת בלילה

ככה יש סיכוי גדול לשינה ממושכת.

גלשני

New member
תלוי.

תלוי באיך היא מתמודדת עם נסיעות. עם היה לי ילד שנסיעות איתו הן סיוט, לא הייתי שוקלת את זה אפילו. לטעמי זה גם תלוי במשך החופשה שלכם, אם מדובר על סופ"ש קצר הייתי טסה. חבל לבלות חצי יום בנסיעות.

למעלה