אילנית כנסי רגע

ה ד ס א

New member
אילנית כנסי רגע

לאיזה ספרים התכוונת? את מכירה ספר עם מתכוינים קוצינים???

אילנית12

New member
להדסה.יש לי ספרי

בישול הודים,אבל יש ספרון אחד של "רן שנער" שבסוף הספר הוא כתב כמה מתכונים של יהודי קוצ'ין.אז ככה, קציצות עדשים (פלפודה) קציצות בצל בונדה כדורים ממולאים תפוא" עוף ברוטב אדום סלט תפוחי אדמה. סלט אפונה עם תפוחי אדמה קוביות עוף עם תפוחי אדמה סלט עדשים בשר מטוגן ברוטב אדום אספטי קותיר פוליצוד (דגים) אם תירצי אני יכולה להקליד לך רק מתכון אחד. כי אני חושבת שאסור יותר. הספרון בכריכה בורדו עם צהוב,כתוב הארי קארי, מאכלים הודים של "רן שנער"

ה ד ס א

New member
אילנית תודה רבה../images/Emo140.gif

אחפש בחנויות , נראה לי מוגזם לבקש להקליד מהספר. אחרי שאתנסה בהכנה אחזור עם המלצות. שוב-תודה

ayeletba

New member
לי יש את "בישול הודי"/מדהור ג'אפרי

קניתי אחרי המלצות רבות ששמעתי - טרם ניסיתי. אין שם מתכונים קוצ'יניים.

ה ד ס א

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

את אלו יש לי והכנתי-וההתלהבות הייתה עצומה גם בקרב שכנים רבים. מכיוון שיוצאת כמות גדולה מהרוטב, הקפאצי ואפשר להשתמש שוב ולהוסיף רק מים. בקיצור-מומלץ. אשמח לקבל עוד מתכונים

אילנית12

New member
להדסה.יש לך במיקרה מתכון הודי שניק

שניקרא,"בקרי"או "בכרי" כמו צ'אפטי.אבל מכינים מקמח אורז. וההודים מכינים ממנו לפסח. (אם את במיקרה הודית )

ה ד ס א

New member
הי אילנית,לצערי אין לי

אני לא הודית , בעלי קוציני, המאכל הזה לא מוכר לי. הם מכינים בפסח משהו שנקרא "פוטו" שזה כמו דייסה מאורז טחון וקוקוס טחון מבושלים איכשהו ואח"כ שמים רוטב מתוק, אוכלים את זה עם בננות-וזה ממש טעים,אבל אין לי מתכון.איפה קנית את הספר של ערן שנער?

למעלה