אילנית ודניס הרקדנים הכי טובים

מיכאל ופולינה הודחו???

אני מתחיל להאמין שבאמת יש איזשהו עניין עם הSMSים... איך יכול להיות זמיכאל ופולינה שהיו מקום 1 אצל השופטים הודחו???? אם זה לא מכור אז מה זה מכור???

moshavnikit

New member
../images/Emo79.gifשרשור התכנית 25/3/07

יש לכם משהו להגיד על התכנית של היום? שרשרו לפה

איזיק1

New member
מיכאל ופולינה

קשה להאמין שהזוג המקסים הזה הודח!..משהוא במערכת לא תקין..או ששם המשחק הוא יחצנות ללא קשר עם מה שרואים על הבמה.

מיריבי

New member
../images/Emo39.gifכפיר בן ליש!!! בסמה מוצ'ו!

אח'לה שיר, אח'לה ביצוע, ואח'לה ריקוד של רודריגו ונעמה!
חוצמיזה: שאפו לאלון אבוטבול ולויקטוריה. לא אהבתי את התאטרליות המוגזמת של בוריס - אילנית דווקא היתה בסדר. מיקי ויניב סתם שורדים. שיהיה לכולנו אח'לה יום!!!!!!!!!!!!!!!
בוני ומאשה - סתם.

Witchcrafts

New member
ארג, יופי,

מה שמחסור בשעות שינה גורם. בלבלתי את כל השרשור. >_>"

tamariku

New member
נראה לי שהבנתי מה קורה במערכת הזו

אני מאוד מקווה שאין משהו לא תקין במערכת הזו. למרות שאני לא אוהבת את שיטת העשיקה של האסמסים. הקהל פשוט כל הזמן מנסה להציל את הזוג האחרון. זוג שמדורג מקום שלישי מהסוף אצל השופטים מודח. כביכול לא נראה שידיחו אותם ולכן לא משקיעים בהם משאבי אסמסים. לקהל יש מדדי שפיטה משלו שלא קשורים בכלל לריקוד אלא לאמפטיה. חבל שכך אך זה המצב. כולם מתגיסים למשימה ומצילים את הזוג האחרון. ראה דוגמא אלון אבוטבול שלא רקד ובכל זאת נשאר.

אז איך תסביר את ההדחה של בוני ומאשה

שהיו מקום אחרון אצל השופטים, וגם אצל הקהל...???

massimo2

New member
רקדנים

דבר אחד בטוח בתוכנית הזאת ... אין בעונה הזאת פייבוריטים בולטים שניתן להצביע עליהם כמועמדים בטוחים לגמר(מה שהיה בעונה שעברה, כשמאשה וגיא ואנה עם רביבו היו הבולטים במשך כל העונה). לכן בעיני כל דבר יכול לקרות כאן, מה גם שכל אחד מהזוגות הצליח לנצח האחד את השני מספר פעמים במשך כל העונה, אז אין פה שום דבר ברור ומעניין לראות מה יקרה. אני אישית מקווה שיהיה לנו גמר של "מבוגרים" אלון וויקטוריה ומיקי ויניב....

פנלופה

New member
רודריגו ונעמה- מעולים!!!

לדעתי הריקוד שלהם אתמול(רומבה) היה מרגש מאד וברמה גבוהה. רודריגו רוקד בחן המשתלב עם הופעתו החיצונית הסקסית. לדעתי הם ראויים למקום ראשון. באשר לאלון איני מבינה כיצד הוא ממשיך עד הלום. התנועות שלו הן תנועות של "נעבך" מיושן ואין לו את הסטייל הסקסי והיפה של רודריגו.

כלומר-דניס ואילנית לגמר!

יאללה תרביצו בSMSים מגיע לה! מגיע לו! מגיע לנו לראות דברים יפים בגמר!

למעלה