אילנה דיין

• פותח הנושא tvguy
  • פורסם בתאריך

tvguy

New member
אילנה דיין

מישהו ראה את התחקיר המזעזע? התוכנית התחלקה ל2 חלקים הראשון-כתבת תחקיר מצויינת על חבורה של חלאות אדם שעוסקים בסחר של בשר פיגולים, סוסים חמורים ושאר נבלות הכתבה היתה פשוט מעולה ועשתה שירות מצויין לציבור בדיוק כמו שצריך. מצלמות נסתרות, שיחות עם סוחרים-פשוט מדהים. החלק השני היה על הבת של זאבי שמונתה לאחד מהתפקידים הקשים יותר בישראל- סמנכ``ל לשיווק של הקבוצה הכי אלימה בארץ- ביתר י-ם ( הנשמה שלי כבר אמרתי?) האמת - כל הכבוד למיכל זאבי, נכנסה לגוב האריות עם הרבה אומץ ועוד יותר חן. אלא מה? לא הכל היה אמיתי. קשה לי להאמין שהבחורה האליטיסטית האיסטניסית הזו באמת מרגישה את כל מה שהיא מרגישה כלפי האוהדים, למרות כל החן שיש לה ויש לה הרבה ובקילוגרמים( כמו החמוצים של צדקיהו משוק הבוכרים- שם היא בילתה את רוב הכתבה) אין לי ספק שההתחברות שלה לא אמיתית עד הסוף ואפילו לא קשה לי לא להבין אותה- אני מלא אמפתיה. חלק אחד צורם היה לי וזה ההתחנפות המעושה שלה לדדש- שם היא היתה חסרת חן בעליל ובכל זאת אני מבין אותה ( מיכלי זרקי משהו) יש לה חיוך של מיליון דולר . אגב, אני חולה ביתר מגיל 6 ואם קולה ( מי שיודע מי זה יודע) היה קורא את הטור הזה, בטח הייתי סופג כמה קללות. יאללה בית``ר ( ואילנה) היתה שם מידה לא מבוטלת

סיינפלד

New member
עובדה שזו אחלה תוכנית

צפיתי בתוכנית ואין לי מילים. התחקירים המעולים שהצוות של עובדה מכינים גורמים לך לחשוב שהשחיתות חוגגת ושאנחנו לא שונים משאר העמים. אם יכול לקום אדם ולשחוט סוסים וחמורים ולמכור לציבור בטענה כי מדובר בבשר עגל, פרה או כבש וכל זאת בשיחטה מזעזעת עם גרזן באזור מזוהם לדעתי הוא לא שונה מכל רוצח רגיל שמסתובב ביננו. לגבי הכתבה על בית``ר: אני אישית לא אהבתי, באה ילדונת (מאד נחמדה) וקיבלה מאבא צעצוע ששמו בית``ר. ניסיון בניהול אין לה, ידע בכדורגל אין לה, קשר לאוכלוסיה אין.. מה, באים ומראים לנו אותה מסתובבת בשוק מחנה יהודה בזמן שהיא בחיים שלה לא קנתה בשום שוק אלא בחנויות פאר ובבמעדניות אלקסלוסיביות... אבל, זה עדיין לא מוריד מהאכות של התוכנית...

וווואאוווו גם אני אהבתי...

הילדים שלי קצת עשו רעש, ביקשתי שקט, והם שאלו ``אמא, מה לך ולכדורגל?`` חחחחה ילדודס שלי לא הבינו, שאמא לא מסתכלת על הכדור אלא על השחקנים,,,סתאאאאאםם אלא על הבת של זאבי,,,,,וואאוו איך אהבתי את המתיקות. אז אני מבינה שאתה אוהב מתוקות מתוקות!!!!! יש מקום ביציע?????? B-) יוניתוש

cosmic523

New member
מיכל זאבי

כשהיא רק נכנסה לתפקיד, היו כמה כתבות שדיברו על זה שהיא שומרת על פרטיותה בקנאות, וכדי למצוא כמה פרטים על חייה היו צריכים לעשות ממש תחקיר רציני ושושואיסטי אצל כל מי שאי פעם הביר אותה. היא לא הגיבה, לא דיברה, והיתה אחת הדמויות היותר מבוקשות בתקשורת. עכשיו פתאום היא צצה לנו בכל חור: מיליון כתבות בעיתונות, הכתבה השבוע אצל אילנה דיין, ואפילו הופעה בפרסומת של ליגת פלאפון נגד אלימות במגרשים, שם היא אפילו - שימו לב - שרה!!! אז ברור לי שכל החשיפה הזו היא בשביל לרדת אל העם ולהיראות קצת פחות אליטיסטית בשביל המעריצים, אבל בכל זאת - החשיפה הזו טיפה מוגזמת, לא? ואגב, כל זה לא מפחית מאהדתי אליה - היא באמת מתוקה ומאוד מרשימה.

catcat

New member
לפעמים אין ברירה

אני בטוחה שמיכל, עם כל כשרונותיה, היתה יכולה להתמודד עם תפקידים מורכבים ומעניינים יותר הקיימים בארסנל התפקידים של אביה. מדוע בחר לשים אותה דווקא בבית``ר ירושלים - לאלוהים (ולאבא שלה) פתרונים. תודו, יחד עם זאת, שיש בכך, בכוונה או שלא בכוונה, אמירה פמיניסטית. אישה בקבוצת כדורגל מובילה של גברים. ואת זה אני דווקא אוהבת. ולעניין - במצבה הקשה של בית``ר ירושלים אין ברירה אלא לרדת לעם, לעשות קצת יחסי ציבור, להרים את המסך מעל חייה האישיים של הגברת, והכל כדי להגן על ההשקעה של אבא, שמי שמבין קצת יודע שההשקעה הזו לא באה מאהבת בית``ר (הוא חיפאי, למען השם!) אלא ממניעים הרבה יותר עיסקיים וגדולים, שבית``ר הינה רק סוללת הדרך עבורם. והמבין יבין. קאט

tvguy

New member
גד זאבי צריך את בית``ר? למה?

כמה מילים על גד זאבי: הוא אחד האנשים הכי עשירים בישראל- את בית``ר הוא רצה כפלטפורמה שיווקית למותגים השונים שלו, בטח לא על מנת לעשות מזה כסף אייס קנה ובנה-שלו 20% מבזק- שלו חברת תעופה בלקן של בולגריה-שלו פורטל האינטרנט סטרט - שלו חברות נדלן חברות מחשבים בתי מלון באירופה קזינו באירופה ועוד הרבה שאני לא זוכר ועוד יותר הרבה שאני לא יודע נו באמת? בית``ר זו היתה העיסקה הכי גרועה בחיים שלו

catcat

New member
פשוט.

הוא רוצה הרבה יותר מעשרים אחוז מבזק. רוצה שיכירו אותו. היטב. כדי שכאשר יהיה מכרז לרכישת בזק (אינשללה!) יהנה מתמיכה רחבה עד כמה שניתן. בכלל, קבוצת כדורגל זה דבר מועיל לעסקים. בעיקר אם היא מצליחה... (טוב, אז השנה הליגה ירוקה - יש! - אבל תמיד יש את שנה הבאה) קאט

למעלה