אילן שלנו טס לירח!!

kedeman

New member
אילן שלנו טס לירח!!

אמנם הוא לא בן 21 והוא גם לא טס לירח אבל אילן
שלנו
בחלל (נא לקרוא במבטא ציני עד פה) איזה פסטיבל עשו סביב האסטרונאוט הישראלי הראשון... מילא השידורים הלא פוסקים בערוצים והפרסומים על זה אבל זה הגיע לרמה שהבית ספר שלי תלה על הלוח מודעות של חדר מורים "בהצלחה לאילן רמון האסטרונאוט הישראלי הראשון" או משהו בסגנון של זה לא
קצת
טיפשי??? זתאמרת ההודעה הזאת לא תעזור בכלום (בטח שלא לזה שהבית ספר טוען שהוא חוסך) (ושוב מפה בציניות) אבל מה שחשוב זה שאילן שלנו יטוס, יהנה, יחקור ויחזור אלינו!!

סר גל ית

New member
ציניות??

למה ציניות...? אני מרגישה שזה שמץ של גאווה טושמחה לעם שלנו (כן, אפילו בכיתי בשיגור) ארוע היסטורי, לא? אז אחרי כל הבדיחות שנרקמו סביבו אני חושבת שאילו רמון הוא חלוץ אמיתי. שיעלה (תרתי ממע) ויגשים

kedeman

New member
שמתם לב שטסו אילן ועוד כמה?

כאילו הוא היחיד שטס שם כאילו הוא הראשון שטס הוא רק הישראלי הראשון בחלל אז אמנם הוא יזכר אני מאמין בהיטוריה שלנו אבל זה לא הארוע הכי טוב של השנה אני לא חושב שיש מה לבכות מזה (כל אחד והרגשות שלו - לא מבקר אותך) כי זה לא שאני מכיר אותו או משהו כזה אני יודע רק שהוא הישראלי הראשון שטס ועוד כל מני דברים שפרסמו עליו הוא לא חלוץ כי הוא לא הראשון שם הוא סך הכל הראשון מהארץ

fresh mishmesh

New member
הוא כן חלוץ

כי הוא הישראלי הראשון שטס לחלל נכון, הוא באמת לא הראשון שטס בכלל אבל הוא סיבה מספקת לגאווה לאומית קטנה אתה חייב להפסיק להיות כל כך ציני לגבי הכל... יש פעמים שזה אפילו קצת מעצבן הפסטיבל הזה סביבו באמת היה קצת מוגזם אבל אני חושבת שעם המצב של המדינה שלנו, כל דבר טוב יהפוך לפסטיבל ואם זה כל כך לא נאה לך- פשוט אל תסתכל...

just stav

New member
מסכימה עם הציניות...

עם כל הכבוד למר אילן רמון, קצת הגזימו, לא? לא זכור לי שעשו כזה עניין בגלל כל איש שהיה הראשון ממדינה מסויימת שטס לחלל... וכל התלהבות היא לא רק בארץ. גם בחו"ל (וארה"ב בפרט) עושים עניין גדול מזה שהוא ישראלי. כל הזמן, בטלויזיה, בעיתונים ובכל מקום רק רמון פה ורמון שם. אני יכולה להבין את ההתלהבות בארץ אבל שאר העולם? קצת (הרבה) מוגזם. בכל מקרה, מה שהכי חשוב שכל הטיסה תעבור בשלום ובהצלחה ולא בגלל שיש שם ישראלי אלא בגלל שיש שם 7 בני אדם, אנשים עם משפחות, חברים וחיים. יום טוב לכם (ולאלה שם למעלה בחלל)

למעלה