אילן אתה מפורסם

אילן אתה מפורסם

על גבי תעודות ההשתתפות היחודיות של מועדון חוף חפר. היום היה לי זמן אחרי הניווט הרכוב, לראות את התעודות ולהתמקד ב-5 התמונות הקטנות שבתחתית, להפתעתי, התמונה השניה משמאל היא שלך, מהניווט בגבעת חיים (התמונות קצת לא ברורות ולמרות כן הצלחתי לזהות).

היה חם ומגניב

למרות שהגענו בהרכב חסר (רק אני) מאוד נהננו (אלעזר מהשינה עד 12:30) וברצינות... אין לי מידע לגבי כמה רוכבים היו, אבל היה נדמה שיש יותר רוכבים מרצים (אולי כי היו גם רוכבים שלא קשורים לתחרות) . במסלול העממי היו 5 משפחות רכובות מתוך בערך 25 שיצאו למסלול. בחרתי לעשות את במסלול הקצר ב"איזי". לשמחתי, היתה אפשרות לצאת למסלול לפני 9 , ולכן כשיצאתי לדרך ב-8:37 עדיין לא היה נורא חם, אבל ישר יצאתי לא טוב אל התחנה הראשונה
בדרך לתחנה 4 שלי פגשתי חבורה גדולה של רוכבים (6 או 7) שהביעו התעניינות במפה וסיפרו לי שבשנה שעברה הם השתתתפו בתחרות...... הדרך עברה בכיף בין בוץ לחול טובעני בין הדרים, עצי מנגו ופרחים בשיא הפריחה. המסלול עצמו היה אתגרי ניווטית בניווט עדין (בלי הרבה שטוצרים
) והתחנות מוקמו בדיוק מירבי (למרות שלפעמים הדבר הקשה על ההגעה לתחנה) שמחתי לפגוש את אדוה זך, שלא כמוני, לא ויתרה לעצמה, ועשתה את המסלול הארוך ! (איזה כיף, אני לא נשארת לבד לאחר הפרישה השקטה של אלונה...)

sdanpo

New member
אכן חם../images/Emo42.gif , ואכן מגניב!!!../images/Emo65.gif

קודם הכל : כל הכבוד לזיו ולצוות המארגנים ממועדון ניווט
הגענו קצת לפני 9:00 , והאמת שזה היה באמת החלק הקשה בניווט.... למצוא איפה מתרחש האירוע... אם לא היו שני ילדים בחיפושית צהובה ששאלו : "אתם לניווט ??? בואו אחרינו" , אז לא היינו מגיעים , ולכן עצה לפעם הבאה , קצת יותר שילוט , החל מהכביש הישן ועד נקודת הכינוס..... הנקודות עצמן היו מעולות , אתגריות ודרשו יכולת טובה מבחינת רכיבה (חול טובעני) והן יכולת ניווטית לא רעה בכלל , שכן השבילונים שהולכים בתוך הפרדסים יכולים להיות מטעים עד מאוד.... תודה לאדוה על נק' 14 , תודה לאדם שסיים שעה ורבע לפני וחיכה לי עד שסיימתי (טוב נו.. היה לי פנצ'ר וגם הבמה היתה עקומה) ובמיוחד תודה למועדון ניווט עמק חפר על ניווט חם ומגניב!!!!! הצעה להבא : בחודשים החמים , ובפרט בימים כמו היום , לאפשר לזנק בכל המקצים בשעה מוקדמת ככל האפשר (לפני 9:00 ) דן פורת

ניווט מושלם !

כל הכבוד למועדון חוף חפר על היותם הראשונים אשר מממשים ניווט אופניים מקומי. הניווט היה אתגרי ביותר מבחינה ניווטית (גם דרש ניווט עדין במציאת הנקודות וגם בחירת מסלולים מענינת) כמיטב המסורת של משפחת עובדיה והציר הארוך היה ממש מהנה !! תודה רבה !

למעלה