אילן אשד

אילן אשד

קודם כל לא ידעתי שהוא עו"ד. הוא עבד עימי בחברת תקשורת שמין הסתם אני לא יציין את שמה. זו בושה וחרפה מה שהוא עשה, לעיני כל אילן היה אדם מוכשר, מאוד חריף....ולא תיארתי לעצמי שהוא יעשה מעשים כאלו. שריטה אכן ראיתי שיש לו, בגלל כל מיני יציאות משונות שהיו לו. בקיצור- ביי אילן אשד עשית תפדיחה.

roni12342

New member
למערכת

השארתי הודעה בתא הקולי,בקשר למנוול אילן אשד. קרה לי גם מקרה כזה איתו. רק שאני לא סטודנטית,זה היה לפני 4 חודשים בערך.. הוא -עצמו- התקשר אליי,הבהרתי לו את הגיל שלי והכל-לא נאמר לי שום דבר על מיניות וכו',הוא הסביר לי מפורשות שכל מה שאני צריכה לעשות זה להקריא לו ספר בצורה מאוד מאוד איטית כי רק ככה הוא זוכר דברים.המחיר היה מאוד אטרקטיבי אז הסכמתי,מה גם שזה בביתי. בפגישה איתו שהייתה אצלי-שוב-אני לא סטודנטית עם דירה לבד,אני גרה עם ההורים,הוא הגיע.. התחלתי לעשות את מה שהוא אמר-כלומר להקריא לו ספר כשהוא יושב מולי. אחרי כמה דק' הוא נזכר שיש לו מכתב מהמטפלת שלו,קים. קראתי את המכתב,עם הסבר מפורט על העבר שלו,בידיוק כמו שסיפרו הסטודניות ,כל ההתעללות שעבר כשהיה ילד,איך הוא היום, על כמה שהוא ממשפחת אצולה(!)ושסבא שלו מנהל של מלא מלא חברות מוכרות(אפילו פירטה),על מטפלות אחרות שקיבלו דירה בחו"ל ואוטו וכו'..היא אמרה לי שאני אראה סכומים חלומיים-ונתנה לי אפילו שיטה איך להסביר לאנשים מאיפה יש לי אוטו ודירה וים כסף,היא אמרה להגיד שיום אחד זכיתי בלוטו. "היא" אפילו צירפה הסבר מודפס,מפורט ומוסבר היטב על הטראנס-התופעה שהוא נכנס אליה כשמתחילם לקרוא לו. ואז,היא כתבה איך אני יכולה להגיע למצב שהוא יזכור 100% מתוך100%...כמובן שלא עשיתי את כל הדברים הנוראים האלה ותודה לאלוהים שהיה איתי. היינו 5 שעות-הוא נראה מאוכזב אבל לא נתתי לו לוותר,הובטחו לי 60 ש"ח לשעה(שכמובן לא ראיתי שקל),וקבענו להפגש שוב.באותו ערב הוא התקשר אליי וסיפר שהוא דיבר עם סבא שלו ושסבא שלו נורא שמח והוא רוצה לקנות לי מתנה-אוטו. זה כבר התחיל להראות לי חשוד,והקטע של כל האיך להעביר לו את הקריאה,לא היה מוצא חן בעיניי. בפגישה הבאה הוא התחיל להתאכזב כי הוא ראה שאני לא עושה מה שקים "אומרת" לי לעשות ,הוא סיפר לי על נגה ועוד בנות ומה הןהיו עושות ואני פשוט נגעלתי,אין מצב שהייתי עושה את זה.והתחיל לדבר על זה שהוא רוצה שנהיה בדירה לבד ושלא נוח לו שאני בבית עם עוד אנשים..הכי היה מוזר שהוא אמר שהוא נוסע במונית ספיישל ושניה אחרי שהוא היה יוצא ,הייתי יוצאת והוא כבר לא היה שם..בכל מקרה,מאז הפגישה ההיא החלטתי שלא מתאים לי יותר ורציתי רק שיבוא בפעם הבאה להביא את הכסף _600 ש"ח וזהו.. והמניאק לא הופיע.זהו,בקיצקיצור..... יש לי עדיין המס' שלו. אם אני אוכל לעזור במשהו,בשמחה.אני אשמח אם החרא הזה יירקב בכלא,שיתבייש לו. תשאירו הודעה.

hafifafifa

New member
את נשמעת כמו אחת שתפסה טרמפ

על מקרה אמיתי כדי להמציא סיפור. אם זה אמיתי, איך זה שלא ניגשת לכלבוטק? בטח יכנסו לכאן עוד סוטים וסוטות ויתחילו לכתוב פנטזיות וקלוצ'ים

hafifafifa

New member
את כותבת כנקבה אבל מצהירה שאת זכר

והנה בכרטיסך אתה מצהיר שאתה זכר, אך כותב בלשון נקבה כאילו הוטרדת מינית וקשור לאילן אשד. בחברה הישראלית זה בטבע לרכב על תלונות במשטרה כדי לקבל תשומת לב. רק חבל שזה גורם לאי צדק שגורמת לאי אמון במערכות האכיפה.

hafifafifa

New member
ויש לי גם אומץ מופרז

הנה את גם מודיעה שהשארת גם מסר למערכת כלבוטק, רק שלא יצרו איתך קשר וכנראה שאם יצרו איתך קשר, גם אין לך בעיה לשקר בפני כלבוטק ובפני משטרה. לא אכפת לך לשקר בכלל. לא בפנייה הראשונית לכלבוטק (עם מלא סימני שקר) ובטח תשתכללי עד שתגיעי למערכת כלבוטק כך שתדעי להסתיר את סימני השקר ולערוך את גירסתך הפנטזיונרית. אין מה לעשות, בחברה הישראלית רוב הציבור הוא בעל בטחון עצמי גבוה לשקר כדי לדפוק בנאדם. הפסיקי עם זה, ותני לאנשים האמיתיים להעיד. אנשים שקרנים כמוך, אנחנו לא צריכים.

ההתחזות

לא ברור לי איך הוא הצליח להתחזות לאשה בטלפון. הרי הקול בטלפון היה נשי לחלוטין ואילו האמצעים לעיוות הקול שיש למשל בפלאפון מפיקים צליל מתכתי שקל מאוד לזהות כלא טבעי.

roni12342

New member
"לאדון הנכבד"

השארתי מסר למערכת,אבל הסיפור שלי לא הרחיק לכת כמו בשאר הסיפורים. אני בשם משתמש של אחי...לידיעתך. ולא אמרתי או הזכרתי שהוטרדתי מינית,אחרת לא הייתי בכלבוטק אלא במשטרה,דביל. לי קרה סיפור דומה ,האילן הזה היה אצלי בבית אז סיפרתי מה קרה.. ותתבייש לך שאתה ככה אומר-"לדפוק בנאדם",הבנאדם הזה צולם במעשיו! העידו נגדו ונבדקו העדויות,(ואין לי שום בעיה שיבדקו אותי בכל דרך שהיא) העדות שלי לא תדפוק אותו עוד יותר ממה שהוא כבר דפוק,כי אני סיפרתי שאני לא הגעתי לכל הקטעים האלה,ותודה. וחוקר או מפענח אתה בחיים לא תהיה...ואני גם לא כ"כ צריכה שתאמין לי-אתה במילא לא עוזר לי .... ואתה,עם הגישה שלך,הבנאדם האחרון שיחליט מי שקרן ומי לא. אני בטוחה שאם העדות שלי תבדק-היא תמצא נכונה,אבל אני עוד מישהי שנתקלה בסיפור הזה מתוך 50 בנות בערך..ולא הגעתי למצב של הטרדה כמו שהבנות המסכנות האחרות כן הגיעו.. ככה שאני מבינה למה לא פנו אליי.. ואתה-תתבייש.

למעלה