אילליכה דוד

אינשטיין חושבת

שאם לסמי וסוסו יש אילליחה בגרון שימצצו סוכריות דבש. אינשטיין חושבת שנדבקה מג. ומדברת על עצמה בגוף שלישי למרות שהיום רביעי וקצת חם.

א י ל ה

New member
OMG איינשטיין

לא ידעתי שככה את שולטת בגונגואית מדוברת! תיזהרי רק כי אני יכולה לראות כבר גם שאת קצת יותר כפופה, השערות צומחות צפוף יותר וביד ימין מתחיל לצמוח לך נבוט.

englishmaninny

New member
ה"נבוט" שמתחיל לצמוח ביד ימין, עם השערות...

לדעתי הוציאו נגד זה צו מניעה אלוהי.

englishmaninny

New member
אינגליש חושב

שאם אינשטיין עברה לגוף שלישי, הוא מאוד ישמח להשתמש לה בגוף הראשון. תודה.

אינשטיין חושבת שאינגליש חושב

שאינשטיין היא יעלת חן...ולא היא... אינשטיין חושבת שאינגליש קצת מנומס...איזנת איט? אינשטיין מזקירה לאינגליש את טיבו של האינטרנט...ושלא יצפה ליותר מידי. לאינשטיין יש הרבה תארים אקדמיים בהצטינות יתרה אבל היא כולה מחוף הסלע ואוהבת לאכול לובסטרים בלי סינור. אינשטיין נותנת לאינגליש את גופה הראשון ושיהנה בזמן שהיא עושה מדיטציה.

א י ל ה

New member
כשאיינשטיין תשוב

היא תוכל להזקיר גם לי את טיבו של האינטרנט? <א י ל ה תוהה לגבי הטיב הזה ופונה לאיינשטיין בשפתה החדשה>

englishmaninny

New member
סליחה!

היא נתנה לי, לא לך. לי לי לי!!! אינגליש שומר לעצמו את הזכות להזמינך בעתיד להצטרף כצלע שלישית.

לאסי נובחת ועכשיו גם נושכת

לאסי לא רוצה יותר שום תמונות של כושיות ( אם כי תסכים לתמונות של כושים ) לאסי לא רוצה יותר חריזה מפוקפקת ותכנים לא מתוחכמים לאסי מתכוונת לחזור לציטוטי שירה בלועזית ובאנגלית ( יעלילה !) לאסי תחזיר את הקולטורה לפורום בצורת אקזמפלרים נבחרים מתולדות האמנות , לאסי לא תדבר יותר בגוף שלישי, ולא תשתמש בגופה החטוב לקרוץ לגונגו, בקיצור, לאסי עומדת לשוב הבייתה, וטימי מאחוריה. ,

גונגו אוהב את לאסי גונגו יביא ללאסי עצם ואהבה

לאסי חמודה לאסי לא צריכה לקנא גונגו אוהב את לאסי גונגו לא הריק על לאסי המון זמן בגלל שגונגו מת על לאסי גונגו מביא לינק רק בשביל לאסי שלא תקנא סתם http://kazaalite.pl/eng/funstuff/fun/xxx/Sextoon-Happy%20Halloween-Skeletons.gif < גונגו מוכן לרחרח את לאסי שעות בחוף הסלע >

האנגלים כל כך ייבשים

טימי הוא מאמן הכושר שמאחורי הגיזרה המפוארת שלי לאסי. מה עולה לך בראש הייבש שלך יא אנגלי שעיר ?!

englishmaninny

New member
ביקורת ספרותית

לדעתי הקורא הסביר יתעניין פחות בכמה האנגלים יבשים, ויותר בכמה את רטובה.

למעלה