אילו...

ronen60

New member
אילו...

המאמן דרור קשטן היה נשאר בבית"ר ירושלים, אסי דומב יוסי אבוקסיס פישונט היו נמצאים בבית"ר ירושלים, אולי היינו מוצאים את שחקני בית"ר בבירות אירופה. אבל זה רק בכאילו. כל הכבוד לפועל ת"א, כל ההישג זה רק בזכות המאמן הגדול מכולם. אני מצדיע לדרור קשטן המאמן הטוב שקיים בארץ שלנו ולא רק בגלל ההישגים האחרונים אלא גם מה שעשה לבית"ר ירושלים. צהוב עולה זה בית"ר.

התמ-ים

New member
כשאי אפשר לפרגן להפועל

לפחות ניתן לפרגן לקשטן. נחמת עניים. מה אפשר לעשות? נולדנו לסבול !!!

בודי

New member
זה מזכיר לי משהו ששמעתי....

ריאל מדריד שיחקה נגד פארמה....פארמה ניצחה את ריאל מדריד. מכבי חיפה ניצחה את פארמה. מכבי פ"ת ניצחה את מכבי חיפה... זה אומר שמכבי פ"ת טובה יותר מריאל מדריד???? יאללה בית"ר!

צהוב.

New member
חחחחחחח בודי

זה אומר שבכדורגל הזה הכל הכל אפשרי,אפילו שהפועל תל-אביב ינצחו את לוקומוטיב מוסקבה. יא חלאולאו.

בודי

New member
זה מה שמפחיד....

אבל תסתכל על זה ככה: אם אנחנו ננצח את מכבי פ"ת, אז אנחנו נהיה יותר טובים מריאל מדריד.....מה תגידו?

צהוב.

New member
בודי חמודה....

מה שאת אומרת נכון לזמן מאוד מאוד מסויים. זאת אומרת שבמשחק מסוים ובזמן מסוים,אנחנו באמת יותר טובים מריאל מדריד. באופן כללי אנחנו לא. מה יפה יותר מזה,כי זה גורם התרגשות שמתחדשת ממשחק למשחק...זה הכדורגל. יללא בית"ר.

בודי

New member
מה שאמרתי הוא בכלל לא נכון.....

אנחנו יותר טובים מריאל מדריד??......בחלומותינו. כשנגיע לאירופה וננצח אני מסכימה להאמין בזה כי זה מה שאני רוצה. שנהיה יותר טובים מריאל מדריד

exit_from_here

New member
בודי....

כולנו הריי יודעים שביתר כופלת את ריאל מדריד לא במשחק אלא בנשמה!בריאל אין שחקן שמשחק בשביל המועדון כולם שם משחקים בשביל התלוש בסוף השבוע,בביתר לעומת זאת בשנים האחרונות אומנם פחות אבל השחקנים לא משחקים בשביל יותר כסף אלא בשביל הקבוצה,וכך צריך להיות!

בודי

New member
זה התחיל רק מהשנה האחרונה....

שנה שעברה שחקנים קיבלו כסף והלכו הביתה. השנה כולם היו הרבה יותר רגישים לקבוצה, לכן התחילו להפעיל יותר נשמה ממשחק.....צריך לשלב בניהם. אפשר לשחק עם המון נשמה אבל אם הם יעמדו על המגרש ולא יעשו כלום, שום נשמה לא תעזור להם. תוחזר הנשמה עם המשחק לקבוצה ומיד! יאללה ביתר!

exit_from_here

New member
בודי את טועה!הנה דוגמה

אלי אוחנה,האיש השמפו והאגדה לקח את גביע ארופה למחזיקות גביע נבחר לתגלית השנה בארופה הרוויח מלא,בנתיים קבוצתנו הנחמדת יורדת ליגה ונתקעת בקשיים כלכליים,האיש השמפו והאגדה מגיע לביתר,מוותר על שכר עצום ומגיע לליגה שנייה בארץ נידחת,מעלה את ביתר ליגה וזוכה איתה באליפות,זה בשביל כסף או בשביל נשמה?והיד עוד נטוייה וגם קורנפיין,כמה הציעו לו הפועל ת"א מכבי ת"א מכבי חיפה והפועל חיפה?הרבה יותר ממה שהוא הרוויח אי פעם בביתר,ומה קורנפיין עשה?נשאר בגלל שהוא אוהב את הקבוצה ורוצה לעזור לה

בודי

New member
אמרתי לך את זה אישית ואני יכתוב

את זה כאן.... ברור שאנחנו קבוצה שהייתה עם נשמה מאז ומתמיד, אבל בשנה שנתיים האחרונות הכל נעלם! כפי שאמרת, איך אפשר לשחק עם נשמה כשאבוקסיס רוסו ומזרחי (ששלושתם אינם כרגע) מתעסקים במסירות ובלאגנים במקום במשחק??? חבר´ה יש לנו אחלה קבוצה! אל דאגה! יאללה בית"ר!

exit_from_here

New member
חחחח רוב ההודעה שלך זה שיכתוב מהאיי

ממה שכתבתי לך באייסיקיו...שיהיה...

למעלה