אילו...

shooki11o

New member
אילו...

אילו רק לשנינו היזדמנות היית נותת ולהחליט לא היית ממהרת אילו נתת לקשר להימשך קצת יותר אולי היית מגלה בי משהוא אחר אבל את מיהרת לעזוב אחרי שבוע את האמת לא אמרת וזה ממש גרוע אני עדיין לא מבין איפה הטעות לא פחות ולא יותר מאשר היזדמנות

שוקי, אם זה חשוב לך ,

תרדוף אחריה. תלחץ עליה להיות גלויה- אבל תעשה את זה בעדינות. תגלה את עצמך ותתן לה אפשרות לדעת מי אתה ומה כוונותיך. אל תסתיר דבר. תסביר לה שאתה מחפש אותה בלי לקבל דבר ובלי לדעת אם היא רוצה אותך. תן לה את הכדור, שתבעט אותו לאן שהיא רוצה. אולי היא סתם נלחצה? תשאל אותה שאלה נוקבת : אני דוחה אותך או שאת סתם נבהלת ? אם אתה מזדהה עם מה שאני כותב, יכול להיות שיש לך הזדמנות, היא מזמינה אותך להלחם עליה . אם אתה לא מרגיש שזה ככה, לך לך מארצך, יש עוד הרבה הזדמנויות.

shooki11o

New member
תודה...

קודם כל תודה על העצה אבל לצערי ניסיתי כבר את זה אומנם בדרכים משלי- כלומר כתבתי לה מכתב ובו ביקשתי להבין מה קרה אבל כל תשובה לא באה ולא התייחסות. החשיבות היתה לפחות לדעת את האמת מה גרם לה להחליט כ"כ מהר אבל נראה שגם זה היא לא רצתה לתת לי לדעת. לצערי נראה שההזדמנות אם הייתה חלפה הלכה לה... נכוותי כבר פעם אחת מהמשך קשר שהצד השני החליט שזה נגמר ונראה שאני חלש מידי להיכוות שוב באותה צורה. בכל אופן שוב תודה.

*rinat*

New member
לפעמים צריך ללכת נגד הרצון

היי לך
מה שרציתי להגיד לך שכתבת משהו מאוד יפה.... והעצה שלי בכל אופן היא שאולי במקום לנסות ולחבוט את הראש בקיר במחשבות עליה פשוט תרפה ממנה תניח לה אם היא תחזור סימן שהיא שלך אם לא סימן שהיא מעולם לא הייתה
. תיראה אולי היא צריכה זמן לחשוב אולי אתה לוחץ עליה מסיבות אלו ואחרות. פשוט תרפה ממנה קצת לך צא לבלות אם חברים רוקן את ראשך ממחשבות עליה ואז תיראה שביום בהיר אחד שכבר בקושי תזכור את שמה תקבל איזה טלפון ממנה או משהו דומה לזה. ואם לא לא נורא תמיד יהייו עוד הזדמנויות ואפילו יותר מוצלחות

shooki11o

New member
ימים יגידו....

שלום לך רינת קודם כל תודה על העצה ובאמת ימים יגידו אם יהיה או לא יהיה טלפון, אך הבעיה לצערי אינה חוסר הרצון שלי להשתחרר אלא של הלב הוא (ואני מאמין שלא רק אצלי) עושה מה שבא לו או בעברית פשוטה יותר ההגיוןמ אומר להמשיך קדימה והלב מוש(ל)ך אחורה בקיצור כל שנותר הוא לקוות שהזמן יתן אותותיו והפעם בצורה טובה ושוב תודה

*rinat*

New member
חייבת להגיד רק.....

מי כמוני יכולה להבין איפה אתה עומד..... גם לי עודבר משו דומה לשלך. אני בשלבי ההתנתקות והרפואה אני מחפשת את התרופה הכי שהכי תקל על הכאב למרות שזה קשה אין מה לעשות נתק איתה כל מגע או קשר שמקרב אותך אליה תתחיל בזה שתנקה את הראש מהזיכרונות תזרוק דברים ששמרת שהיו לכם יחד וכו´. ותמיד תגיד לעצמך:"מה אני עושה מעצמי צחוק? מה היא היחידה בעולם? אני ניראה טוב אני יכול להשיג מישהי שתתן לי להרגיש נאהב כמו שמגיע לי" ומקווה שזה יעזור.....

למעלה