אילו...

אילו...

היו נותנים לכם לקבוע מה תיהיה רשימת השירים באיזה הופעה מה הייתם בוחרים? (בואו נסכים על 16) אז הנה שלי אה ולא חייב לפי הסדר baba alli really want precious illusions joining u right through u forgiven hand in my pocket a man so pure 21 things u oughta know so unsexy uninvited u lrean surrendering heart of the house אני יודע שה נשמע קצת מפגר אבל יש למישהו רעיון אחר להחיות את הפורום?

דן!!! זה לא רעיון מפגר!!!

זה רעיון ממש ממש מגניב!!!! אז זה הסדר שלי: after year like this one front row fear of bliss your house symptoms you oughta know these r the thoughts forgiven princes familiar sorry to myself utopia heart of the house uninvited that i would be good hands clean precious illusions ironic your conratualtions יצאה לי הופעה קצת שקטה ולא ממש רועשת... אבל שהופעה תיהיה כמו ההופעות ב- JUNKIE TOUR.... אם שמתם לב ויתרתי על שירים כמו HOF ו- YL... כי צריך כבר שינוי.

moriss

New member
הנה הרשימה שלי../images/Emo70.gif

רק שתדעו ש16 שירים זה מעט מאוד! ושזה אומר שהתפשרתי הרבה! אני חושב שההופעה האידיאלית בשבילי, תכלול את כל(!) השירים, שתהיה ארוכה ככל שתהיה! ושיהיה לכולם (במיוחד לאלאניס) מספיק כוח, ושבחלק מהשירים, כל הקהל יעלם ואלאניס תשיר רק לי, בלי רמקול, לאור נרות. ובשירים הרועשים שיהיה ממממממללללללללאאאאאא אנשים וכולם יקפצו ויצרחו וישירו טוב, נעבור לרשימה: (המצונזרת) CAN´T NOT PRINCES FAMILIAR STILL UNINVITED SISTER BLISTER A MAN THE COUCH YOU´R HOUSE YOU OWE ME NOTHING IN RETURN YOUR CONGRATULATIONS JOINING YOU WAKE UP NOT THE DOCTOR FORGIVEN PERFECT BABA (אני מת על האנרגיות שיש בשיר הזה!) ובתור הדרן - שני שירים נוספים ONE NO PRESSURE OVER CAPPUCCINO הרשימה המלאה, עכשיו בבתי הקולנוע, MTV ואתר קסטרו

I Was Hoping

New member
*נעלבת*

כל הרשימות אחלה וסבבה, אבל אני אמות אם היא לא תשיר לי את I was hoping אז אני מבקשת להוסיף...לפחות כהדרן

moriss

New member
בשביל זה את צריכה להכנס לרשימה

הלא מצונזרת! דחוף כנסי לאתר קסטרו, או שתקני כרטיס לקולנוע, קמצנית!
לא, האמת שתכננתי לרשום אותו, הוא פשוט יצא לי מהראש כשהתחלתי לכתוב! אז במיוחד בשבילך! וגם בגלל ששכחתי, אני מוריד את NPOC ושם את IWH ורק לידעתך, לדעתי שיר כהדרן שווה יותר, כי משאירים את הטוב לסוף, וגם זה השיר שמפזמים כל הדרך הביתה במונית, למה שלא אקשור את כל ההערות של למזוודה אומר לאמא תודה על כל השנים ואסע!

j u n k

New member
קבלווווווווווווווווו

sister blister baba i was hoping(בשבילך אהובתי) נשמע נהדר לייב forgiven still that i would be good ironic joining u UR no pressure over cappuccino narcciuss king of indimatation bent 4 u right through u can´t not so pure אוי אוי אוי איזה הופעה חלומית

symptoms

New member
טוב אז ככה

Can´t Not Symptoms Unprodigal Daughter Still Head Over Feet 21 Things I Want In A Lover Awakening Americans Front Row Ironic Mary Jane Offer Pollyanna Flower The Couch Death Of Cinderella Not The Doctor Forgiven Fear Of Bliss Your House

באמא שלי, זה מאוד קשה...../images/Emo153.gif

surrendering you oughta know forgiven ironic wake up front row thank you you are unsent so pure joining you narcissus hands clean precious illusions utopia unplluged - baba זה לא הסדר, אבל אני פשוט התאהבתי בגירסת האנפלאגד של באבא, פשוט יצא גדול... ויש לי גם בקשה, מישהו יכול לתת לי תווים לגיטרה בס לשירים: ironic head over feet תודה מראש, ותדעו לכם שחשבתי על הרשימה שלי בקפידה רבה מאוד, כי אני אוהב כמעט את כל השירים של אלניס, ואני מדגיש כמעט!

למעלה