אילו רק יכולת

תותי-בת

New member
אילו רק יכולת אילו רק יכולת להרגיש את חומי אילו רק יכולת להיות לצידי אילו רק יכולת לחוש בכתפי אילו רק יכולת אילו רק יכולת לישוק לשפתותיי אילו רק יכולת לעצום את עיניי אילו רק יכולת אילו רק יכולת לחבק אילו רק יכולת להרגיש את החשק אילו רק יכולת אילו רק יכולת לתת לי אהבה אילו רק יכולת לבטל ת`אכזבה אילו רק יכולת לשכר אותי איתך אילו רק יכולת לזרות בי מנוחה אילו רק יכולת אילו רק יכולת לגעת בידי אילו רק יכולת להיות פה רק איתי אילו רק יכולת

תותי-בת

New member
אתה שנותרת לבדך אתה שנותרת לבדך השארת בי כתם אתה שנותרת לבדך החזקת בי בעצם אתה שנותרת לבדך שמרת לי אותך שם בליבך אתה שנותרת לבדך ולא נשאר וכן ואפילו לא מעט ולא מובן ולא יכול ורוצה אבל לא מסוגל והכל מבולבל אבל אתה זה שנותרת לבדך

תותי-בת

New member
לגעת בך לגעת בך זה כמו אלוהיות הרגשת פשטות אבל בעצם מהי המהות שלי? לגעת בך?.. הלא כן יכולתי לגעת שעות על גבי שעות בגופך החטוב ובפניך המלאכיות הזוהרות המדהימותאלו שמחייכות תמיד גם כשעצוב אלו שכל בחורה רצתה בבית וכל בחור חשק בהן וקנאו בך קנאו בך כל כך הרבה, העיניים היו יוצאות להם שתמיד השגת את הבחורות הכי הכי ושתמיד היה לך מה לעשות ושיכולת להרשות לעצמך את כל העולה על רוחך הם אכלו את עצמם מבפנים הדחיקו רגשות כשהיית לידם אפילו חבריך ``הטובים`` לא ביקשתי ממך לא לסמוך עליהם לחשוד לא ביקשתי ממך מהות רק רציתי שתשמור על עצמך ואתה שמרת, אבל כנראה שהיא לא מספיק ואז היא נעלמה מעל פניי האדמה היא לא הייתה מספיק זהירה אלוהים מאיפה הקנאה?! תשמור עלי ועליך תשמור

moran.l

New member
ליאתוש! מאיפה את מוציאה את זה???????????? מהמם. אוהבת אותך. העוצמה של הרגש.... וואו. כואב לי לקרוא. כל כך נכון... אני חווה על בשרי כל מילה... מה שאומר שכל הגברים אותו הדבר....... סתאאאם. סליחה על ההכללה, ולו בשביל גברי הפורום המקסימים שלנו. אוהבת שולחת חיובק גגגגדדדדדדווווווללללל מורן

למעלה