אילו עוד להקות...

bidurit

New member
אילו עוד להקות...

שלום רב לחברי הפורום, מעניין אותי לשמוע- חוץ מקווין הגאונים, אילו עוד סוגי מוסיקה אתם שומעים? אילו להקות נוספות אתם אוהבים? (או שאתם מעריצים מושבעים אך ורק של הלהקה המדהימה הזאת..) :)

שאלה יפה

מוסיקה היא חלק בלתי נפרד מהחיים שלי! אני שומע דיי הרבה סגונות ואמנים, אבל הבולטים הם The indefatigable Elton John וכמובן הרבעייה האלמונית מליברפול... יש עוד הרבה!!!

khammel

New member
בעיקר רוק אבל לא רק

נהנית להאזין לרוב להקות הרוק של שנות השבעים וקצת מהשמונים. פה ושם שומעת קצת מטאל, נו מטאל ופאנק. כמובן, גם מוזיקה קלאסית וקצת אופרה. ברדיו, כשיוצא, מאזינה לבלוז וג'ז. הלהקה העכשווית החביבה עלי היא בלי כל צל של ספק: מיוז. לא תמצאי אצלי דאנס, טראנס, היפ הופ וכד'. לא שאלה סגנונות פסולים בעיני... פה ושם יש אמנים מהתחום שאני נהנית להאזין להם, אבל בהכללה, אלו סגנונות שלא מדברים אלי. (ויחד עם זאת, בעוד שאני מאד אוהבת להאזין לדיפ פרפל, פינק פלויד, דייר סטרייסט, מיוז ואחרים, אני *מעריצה מושבעת* של קווין בלבד
)

Flaming Pie

New member
רק להקות? לא זמרים? ../images/Emo205.gif

אז אם מדברים על להקות בלבד אז.. ביטלס, פינק פלויד, דיפ פרפל, AC/DC, לד הרולינג סטונס, הביץ' בויז, פול מקרטני ווינגז, רד הוט, וקצת ישראלי.. כוורת והחלונות הגבוהים. יש עוד אבל אני לא זוכרת כרגע.

פיגמיסט

New member
המוזיקה שאני שומע

הרוב הוא כמובן רוק אבל רוק זה נושא ענק... אני שומע הביטלס, פינק פלויד, קרידנס קלירווטר רביבל. אני שומע פולק (בוב דילן), בלוז (אריק קלפטון ולהקותיו), פאנק (הקלאש, הרמונס), רוק כבד (לד זפלין, דיפ פרפל),רוק מתקדם (קינג קרימסון, ג'נסיס, ג'טרו טאל), וגם הדורס, ביץ בויס ורוק ישראלי כמו אריק איינשטיין ואביב גפן.

טלי12546

New member
קווין הרוק היחיד שאני שומעת

אבל חוץ מהם מאריה קארי פה ושם, מייקל ג'קסון, ג'אמירווקאיי, קראפט וורק ועוד המון

LEATHER REBEL

New member
עוד המווווווון !

קצרה היריעה מלתת רשימת שמות שתכלול הכל. אבל אם אנחנו כבר בעניין... היתה תקופה, מסוף כיתה ז' ועד אמצע כיתה ט' ששמעתי -כמעט רק את קווין- דרך אח שלי הכרתי עוד אמנים, וזה עשה רק טוב, כי חוששני שלו הייתי ממשיך לשמוע רק את קווין, זה עוד עלול היה להימאס עלי. כן, אני יודע שלפחות חלקכם חושבים "וואי, איך אפשר שקווין יימאסו בכלל?" אז היום, ממרחק של שנים, כשאני חושב על מה שהיה אז, הייתי במצב די קרוב. גם כשנראה שיש ביד את הדבר הכי טוב, לא מזיק לגוון. ככה זה באוכל, וככה זה במוסיקה. קווין אדירים, בכל קנה מידה (ובעיקר כשחבריך לספסל הלימודים לא מסכימים איתך), אבל יש עוד אמנים אהובים עלי.

לי הייתה תקופה שבקושי שמעתי קווין...

כי התחלתי להכיר כל כך הרבה יוצרים אחרים, אני זוכר שהרבה מאוד זמן לא שמעתי קווין...

dar dahan

Member
אני שומע כמה וכמה להקות...

קודם כל לפני שאני יציין להקות שאני שומע אני רק יאמר שאני עד לפני כ3 שנים שנים בכלל לא האזנתי למוזיקת רוק אבל... עכשיו הלהקות: אני שומע בז'אנר הרוק את ג'ימי הנדריקס, פינק פלויד, מקפליי, קולדפליי, הביטלס, תיסלם, בנזין, סינרגיה וגאנס אנד רוזס ... בז'אנר המטאל את: לינקין פארק (למרות שהם נחשבים לרוק אלטרנטיבי), מטאליקה, איירון מיידן, מג'אדת', צ'ילדרן אוף בודום, ועוד להקה או שניים ששכחתי אולי... ובז'אנר הפנאק פופ/רוק: סימפל פלאן, גרין דיי ויוסלס איי. די.... ד"א אני גם אוהב מוזיקה מזרחית, אני שומע שלומי שבת, אייל גולן, ליאור פרחי ואת ליאור נרקיס.... ואת כל שאר סגנונות המוזיקה אני יכול לשמוע אם יש יצירה (כמו מוזיקה קלאסית) או שיר מקפיץ (כמו בטראנס), וסך הכל חוץ מדכאון אני יכול לשמוע כמעט כל סוג של שיר אם הוא יפה בעיניי.

bidurit

New member
עכשיו תורי :)

אחרי שאיבדתי בעצב רב את ההארד דיסק שלי עם כל החיים שלי בפנים, אני אשמח לספר על המוסיקה שאני שומעת. אז קווין כמובן הם במקום הראשון, אני די מכורה אליהם, במצב די קשה :) ולא בא לי להגמל אני מתה על רוק משנות ה-70- במיוחד הגיטרות של אז, זה היה מדהים. אני אוהבת את פינק פלויד, דייר סטרייטס, לד זפלין, אלטון ג'ון, אלביס קוסטלו אני גם אוהבת אייטיז, תלוי מה. וגם רוק יותר כבד של ה-90, גם תלוי מה :)

LEATHER REBEL

New member
נצחונו של ה CD על הקבצים

הארד-דיסק יכול להימחק וכל מה שעליו יאבד. אצל דיסקים זה לא ככה... כלומר CD שנשמרים טוב, ולא יישרטו, אז גם מה שעליהם יישאר. העולם אמנם עובר לקבצים אבל אני מאמין שבאיזה שהוא שלב העולם גם יתעשת.

Queen II

New member
כ"כ הרבה.....

אני שומעת כ"כ הרבה רוק ישן מה50'-90' נהייתי מומחית כבר חחח ^__^ אבל כמו תמיד, קווין היא הנאמבר וואן.

ayatz

New member
תגובה קצת מאוחרת

אבל הייתי עסוק עם איזו מבצע וגם אבט"ש... אבל לעניין יש כמה אומנים שאני משתדל שתהיה לי כל הדיסקוגרפיה שלהם, ביניהם, ג'טרו טאל, דיוויד בואי, פינק פלויד, אריק קלפטון (ובאותה נשימה - חברו ללהקת קרים - ג'ק ברוס), אוהב מאוד את משינה, פורטיס, סחרוף. ובכלל רוק סבנטיז, רוק בריטי, פרוג, גלאם (הכל גם מקורי - אני לא אוהב להוריד ולצרוב- רק אם אין ברירה)

ayatz

New member
נ.ב. הסטייה שלי

להיטי אייטיז - בעיקר מסביבות 82-85

למעלה