אילוף איך אני מאלף סוסת פרא ? .
פ פליקהה New member 26/5/12 #2 אתה צריך איש מקצוע כמובן שאתה יכול לעשות זאת בעצמך אבל....רק אם למדת והוכשרת תוכל להיות בטוח שהסוסה מאולפת ב100%
אתה צריך איש מקצוע כמובן שאתה יכול לעשות זאת בעצמך אבל....רק אם למדת והוכשרת תוכל להיות בטוח שהסוסה מאולפת ב100%
D dixie chick New member 27/5/12 #3 בקצרה רוכש את אמונה, מרגיע אותה, מייצב את עצמך כדמות שאפשר לבטוח בה בעדר, מלמד אותה לקבל אותך על הגב שלה, מלמד אותה מה פירוש הסימנים שאתה מעביר אליה ברכיבה מחזק לה את הכושר והשרירים כדי שתוכל לשאת אותך שכחתי משהו ?
בקצרה רוכש את אמונה, מרגיע אותה, מייצב את עצמך כדמות שאפשר לבטוח בה בעדר, מלמד אותה לקבל אותך על הגב שלה, מלמד אותה מה פירוש הסימנים שאתה מעביר אליה ברכיבה מחזק לה את הכושר והשרירים כדי שתוכל לשאת אותך שכחתי משהו ?
F fliperit New member 27/5/12 #4 כן, שכחת שוכר את שירותיו של מאלף מקצועי שיודע מה הוא עושה ולא יפגע בעצמו או בסוסה
ש שקטטט1 New member 28/5/12 #5 היי לך אני מאוד מציעה שתדבר עם איש מקצוע. טכנית אתה יכול אבל אתה לא תוכל להיות בטוח שהיא מאולפת כמו שצריך.. אם אתה גר באיזור צפון אני יכולה לתת לך מספר טלפון של מאלף מעולה.
היי לך אני מאוד מציעה שתדבר עם איש מקצוע. טכנית אתה יכול אבל אתה לא תוכל להיות בטוח שהיא מאולפת כמו שצריך.. אם אתה גר באיזור צפון אני יכולה לתת לך מספר טלפון של מאלף מעולה.