אילוף סוסים האם יש בישראל מקום שמלמד אלוף סוסים באופן מקצועי בדומה לאילוף כלבים?
A A T B I New member 16/3/07 #1 אילוף סוסים האם יש בישראל מקום שמלמד אלוף סוסים באופן מקצועי בדומה לאילוף כלבים?
F fliperit New member 17/3/07 #2 זה לוקח מלא שנים זה עניין של נסיון. אני מציעה להתחיל לרכב בחווה מסודרת, ולאט לאט תבין איך מאלפים סוס. יש בתי ספר לאילוף...אבל הם רק לאנשים שרוכבים ומכירים סוסם טוב
זה לוקח מלא שנים זה עניין של נסיון. אני מציעה להתחיל לרכב בחווה מסודרת, ולאט לאט תבין איך מאלפים סוס. יש בתי ספר לאילוף...אבל הם רק לאנשים שרוכבים ומכירים סוסם טוב
F fliperit New member 17/3/07 #4 אהה.. אז יש בתי ספר לאילוף..אבל בעיני עדיף להיצמד למאמן וללמוד ממנו. בכל חווה מסודרת תוכל למצוא מדריך שיעבוד איתך על אימון..
אהה.. אז יש בתי ספר לאילוף..אבל בעיני עדיף להיצמד למאמן וללמוד ממנו. בכל חווה מסודרת תוכל למצוא מדריך שיעבוד איתך על אימון..
ת תםטםOHIO New member 17/3/07 #6 הקורס אצל אורי פלג, בוינגייט לאילוף סוסים, ככל הידוע לי. לא ידוע לי על מרכז אחר שמעביר קורסים חוץ ממה שכבר אמרו לך פה - למצוא חווה מתאימה וללמוד איתם בזמן האילוף.
הקורס אצל אורי פלג, בוינגייט לאילוף סוסים, ככל הידוע לי. לא ידוע לי על מרכז אחר שמעביר קורסים חוץ ממה שכבר אמרו לך פה - למצוא חווה מתאימה וללמוד איתם בזמן האילוף.
F fliperit New member 17/3/07 #7 יש גם משהו ברמת יוחנן נדמה לי אבל הקורסים לא שווים את הכסף והזמן שהם עולים..