אילוף חתולים

dornat

New member
אילוף חתולים

החתולה שלי בת 5 חודשים, כשמלטפים אותה היא נושכת, והיא כל הזמן מנסה להיתקל בנו כשאנחנו הולכים ממש נכנסת לנו בין הרגליים. היא גם עולה על כל מני מקומות כמו על השיש על השולחן אוכל .. האם יש דרך לאלף אותה? היא עדיין לא קיבלה את החיסון של גיל 3 חודשים עד כמה זה נורא? באיזה גיל כבר ניתן לעקר אותה? האם זה ירסן אותה מעט?היא לפעים שמה ספידים בבית.. לפעמי םכשהיא מש משתוללת אנחנו סוגרים אותה בחדר אמבטיה..וזה אולי טיפה מרגיע אותה.. אשמח לעצות טובות תודה!

אילוף חתולים???

חתול הוא חיה עצמאית והרצון לאלפו חורה לי. בכל זאת: נשיכות הן בד"כ חלק ממשחק. נסו לא לאפשר לה גישה לידיים. אפשר לתת לה איזה תחליף לשחק איתו. יכול להיות שהיא נכנסת בין הרגליים ומנסה לחכך בכם את האוזניים? אם כן, יכול להיות שיש לה טפילים באוזניים והם מאד מגרדים לה. כדאי ללכת לוטרינר לטפל בזה. בגיל צעיר חתולים אמורים לקבל 2 חיסונים. אחד חודש אחרי השני. מדוע אתם מחכים? אם היא לא תחלה זה לא נורא אבל אם תעבירו איזושהי מחלה מבחוץ והיא תחלה זה יהיה מאד נורא. אם היא לא יוצאת מהבית הייתי ממליצה לעקר בגיל 8 חודשים. יש כאלו שמעקרים לפני. הריסון העיקרי יהיה כשהיא תתבגר ותגיע לגיל של כשנה, ולא בגלל העיקור, מניסיון עם החתולות שלי. לכלוא אותה באמבטיה ממש לא נראה לי פתרון. אתם מענישים אותה על משהו שהיא בכלל לא מבינה שהוא לא בסדר.

dornat

New member
יש לי חברה עם חתולה בת שנתיים

ושעדיין נושכת. אני מפחדת שזה תלוי אופי החתול ולא תלוי גיל. עד איזה גיל הפרווה מגיעה למלוא אורכה? (אנגורה) הכליאה באמבטיה זה לא לצורך ענישה אלא לצורך זה שהיא לא תעלה על השולחן כשאנחנו אוכלים, או כשאנחנו רוצים שהיא תניח לנו ולא תקפצץ ותינשך אותנו. כשלקחתי חתולה חשבתי שהיא תעלה עלינו בעדינות כשאנחנו רואים טלויזיה ותשב ברוגע ולא תזזיתית בטירוף נשכנית כשמעבירים עליה את היד ונכנסת לנו בין הרגלים גם אם זה מסכן אותה בבעיטה לא מכוונת מצידנו, כי זה תוך כדי הליכה...

enbalush

New member
לא, זה נמשך עד גיל שנה וחצי בערך

את יכולה לעשות עליה "פוווו" כמו שמכבים נר כשהיא נושכת, יש חתולים שאיתם זה עובד.

מחכים שהיא תגדל.

היא בגיל ההתבגרות, הרבה חתולים מתנהגים ככה בגיל הזה בגילאי שנה וחצי-שנתיים הם נרגעים יש לי 4 חתולים וכולם היו ככה בהתחלה. היום הם גדלו וכולם הפסיקו

למעלה