אילוף זוג דררות

TheNameless

New member
אילוף זוג דררות

איך עושים את זה?? אפשר להבין איך מאלפים אחד, כי כל החברה שיש לו הם בני האדם אז הוא חייב להיות תלוי בהם אך כשיש זוכל העצות שקראתי על אילוף תוכים לא עוזרות. הם פשוט הקימו קואליציה נגדי וכל פעם שאני מנסה להקריב יד, אפילו בשביל לפתוח להם את הכלוב ולהביא להם אוכל, הם בורחים לפינה אחרת של הכלוב ומפנים אלי את הגב עד שאני מסיים. דרך אגב הם בני חודשיים והבעלים הקודמים שלהם(שגידלו אותם עד גיל חודש וחצי) האכילו אותם ביד.

oshiii

New member
הקפצהההההההההההה

אילוף תוכים?? ועוד דבר .. אם נפריד ביניהם יהיה קל יותר?? אם נמסור אחד מהם לידיד יהיה קל לאלף את השדני אחרי שהוא התרגל לשהות עם תוכי.???

רואי

New member
אה

זה שהאכילו אותם ביד - לא אומר שהם האכלת יד. הביטוי "האכלת יד" אומר שבני אדם האכילו את הגוזל עוד בגיל הטרום גמילה. אם הדררות שלכם מפחדים מכם אז ככל הנראה הם לא האכלת יד... תנו להם כמה ימים ואז תנסו לתת להם אוכל ביד ובשלב לאחר מכן תנסו ללטף אותם בחזה ואולי בהמשך הם יתנו לכם לגעת בהם ביתר חופשיות. בכל מקרה זו תהיה משימה קשה..

oshiii

New member
הדררות מפחדות מאיתנו פחד...

מוות!): כבר עבר מעל שבוע ובנינו להן כלוב יפהפה!!! מדהים.. וקנינו נדנדות וחטיפים די יקרים לתוכים וחותכים להם פירות בכיף ואוכל יאמי נאמי! בכל אופן אנחנו שמים את היד שלנו בזהירות ללא תנועה עם פירות טעימים עליה והם מתחרפנים!! גם אם היד מחוץ לכלוב הם מתחילים להשתגע כשאנחנו רק מתקרבים הם כל הזמן אחד עם השניה ממש צמודים.. מדי פעם גאיה מתקיפה את טבסקו כשהוא רוצה לאכול משהו שהיא בדיוק אוכל אבל כללית הם כל הזמן ביחד ולא מתייחסים אלינו שאלתנו היא אם נמסור אחד מהם למישהו אחר וישאר לנו אחד יהיה אפשר לאלפו? הם רק בני חודשיים אז מבחינת הגיל זו לא בעיה.. פשוט אמרו לנו שאם יהיה רק אחד אז הוא יהיה חייב להצטרף ל"להקה" ויתחבר אלינו (כל עוד הוא לא פוגש ציפורים אחרות).. זה נכון או שנשאיר אותם יחד וננסה לאלף אותם יחד?

רואי

New member
מי אמר לכם שהם בני חודשיים?

למרות שהם לא האכלת יד, אם הם כל כך צעירים אז למה הם מפחדים כל כך? תנסו אולי להפריד ביניהם, אולי זה יעזור, אבל גם בספק... אגב, מה צבע המקור שלהם?

oshiii

New member
צבע המקור שלהם אדום...

הגוף ירוק והזנב לאט לאט עם צמיחת הנוצות כבר צמחו עליו נוצות כחולות, ירוק בהיר, ירוק כהה וקצת צהוב. הם גדלו 4 אצל ידיד שלי מגיל שבועיים והם האכילו אותם עם מזרק, אח"כ הם גדלו והאבא אמר שהוא רוצה להשאיר אצלו רק 2 ולמסור ואנחנו קיבלנו אותם בברכה!:) כשהביאו לנו אותם לפני שבועיים אמרו לנו שהם בני חודשיים. בהתחלה לפני שבנינו להם את הכלוב הגדול שלהם עכשיו, הם היו כל אחד בכלוב קטן בנפרד לזמני.. בערך ליום. והם אפילו עלו לי על האצבע ועמדו עליה! ברגע שהעברנו את שניהם לכלוב הגדול שבנינו להם הם נעשו מעין להקה משלהם, מפחדים מהידיים שלנו, ועושים המון רעש והפגנת בהלה כשאנחנו בכלל מתקרבים):

למעלה