אילוף הסוררת!!!

*pank

New member
אילוף הסוררת!!!

אלוהי האהבה, לא אמר נואש הוא אוכל תבן ואני אוכלת קש אלוהי האהבה לוחץ על מקש ואני שולחת לכחול העינים חיוך נרגש, מלווה במשפט מצחקק מקושקש. אלוהי האהבה הוא לא תבוסתן יודע הוא שקשה למצוא לי חתן הן אני הסוררת בלשוני החדה אחד אחד, אותם לקרשים מפילה הם בורחים על ארבע, אחוזי אימה. אלוהי האהבה קח אתנחתא מנסיונות הכשל אני עייפה אף מלרסן את לשוני החדה מלהשתלח, בגברברים שלך רק כחול העינים כלל לא חושש, מלשוני הסוררת אינו מתרגש. אלוהי האהבה לך התודה שלא הרמת ידיך, בדומה לשפחתך הנאמנה, שולף אתה שפנים מהכובע בקצב ראוי להערצה הללויה! סוף סוף הבנת שלנמרים אני זקוקה.

ומה עם האריות,פאנקי ???

לא לבוא בטענות..אחרי..בבקשה

*pank

New member
הודעתי לרשויות, הם בדרך אליך

בפעם הבאה שאתה בורח מהספארי כך בחשבון שאני פאנק אשת קריות תמיד מלשינה על אריות!!!

חחחחח, הממממ מעניין אפשר לנסות...

אילוף עם שוט? עכשיו מעל הספה, כן , כן אל תשכחי את האבק, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. סתםםםםםםםםםםםםםםםם. שיהיה בהצלחה. סגול.

*pank

New member
תודה סגול!!!../images/Emo13.gif

הבעיה עם סוררות, היא מה קורה עד שאילוף מצליח, בנתיים נותר אבק ממי שניסה אפילו עם שוט. אבל תודה.

עייפה??????? מה פתאום??!!!../images/Emo3.gif

ה-לשון היא איבר חשוב מאד (אצלנו בעלות הכנף לפחות
), בבקשה לא להרפות ממנה או לזלזל בכוחה. ומי שבורח, דהיינו פחדן.......קישטטטט שיברח כל עוד אפשר
...... את יודעת מה עושה אשת העכביש עם הנתפס שלה לה לה לההה???
ויש דבר כזה אלוהי האהבה?? אמממממ לא ידעתי
(= פרצוף של משתוממת) אצלנו הרבה יותר קל לא מאמינים במילה הזו ולכן ה"עסק" הרבה יותר פשוט.........
או שלא........ ונמרים???? אמממממ זה מתחיל להיות מעניין.......
שולחת לך כוכבי דרך רק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית!!!../images/Emo6.gif

גם אני לא מאמינה באהבה, הצרה שהיא מאמינה בי ולא סתם אמונה היא דובקת בי בקנאות פנטית שלא הייתה מביישת אף מוסלמי.

חן (*_*)

New member
ניסיתי להתאפק ../images/Emo9.gif ולא לדחוף שוב ...

את אפי הקט, אבל...................... מכיוון שהתחלתי בסיפורי הורים- אמי תמיד אמרה לי: לא רודפים- לא אחרי אוטבוס, ולא אחרי האהבה תמיד יימצא להם תחליף ! שיוווו כמה שהורי חכמים

*pank

New member
אבל מה עושים כשהאהבה רודפת אותך?

אך התאוששתי מהשחקן המובטל בא כחול העיניים, לבי שוב טולטל.

חן (*_*)

New member
כשהאהבה רודפת? יש ללכת לאט../images/Emo13.gif

ואז- או שהאהבה תשיגך, או שתגלי, שבעצם............ את מאוהבת באהבה ולא באדם.

*pank

New member
חן!!!

אני וכחול העיניים בקשר כבר שנה. אבל עכשיו הוא קיבל תאוצה שונה מה שאני מרגישה כלפיו זה רגש אמיתי, אבל הרגש הזה נבנה על חורבותיו של רגש אחר לא פחות אמיתי, זה מאוד מבלבל, בכל מקרה אני נפגשת איתו היום ולא לראשונה, אבל זו הפגישה הראשונה מאז שהעניינים התחממו. דבר אחד אני יודעת שכחול העיניים הוא גבר החלומות שלי.

חן (*_*)

New member
אם כך, הבחירה בעצה הראשונה.......

לכי לאט, והאהבה תשיגך. מאחלת לכם המון הצלחה, וכמובן-המון אהבה
רק טוב

למעלה