אילה הילדים שלי

mikonww

New member
אילה הילדים שלי

בבקשה להכיר אילה הילדים הקטנים שלי, ולקבל אותם בקריאות הידד
אוקי הזכר החמוד שלי שמו בארץ תום בחול תומי, הנקבה היפיפיה שלי עונה (או שלא עונה) לשם תותי או פרוטי מה שבא על הלשון. והילד הקצת יותר גדול תמונה בהודעה נפרדת זה האוויר של חיי, 7 שנים חלקנו יחד בטוב וברע. ואני נעים מאוד מיקי

Sweet Fantasy

New member
נעים מאוד מיקי

וברוכים הבאים
אני אשמח אם תספר קצת יותר עליך ועל החבר'ה :) ד'א שני אלה מזכירים לי את שלי גיזמו וג'וזפין.

mikonww

New member
קצת על הילדים וקצת עלי

אוקי אז כך: אני חמוד, מתוק, ניראה מעולה, בעל חוש שישי, משעשע מאוד, אמרתי כבר שניראה מעולה ? ועכשיו נעבור לדבר על הילדים כי אני צנוע ולא אוהב לדבר עלי
אז כך את ששני הילדים הקטנים בעלי הלב הענק ושלא נדבר על בטחון מופרז בטירוף, קבלתי משני מגדלים שונים. שניים בגיל חודשים וחצי +-. ובקרוב יעברו סירוס ו/או עיקור ! הם אצלי כבר מספר ימים ואין אצבעה שלא דמימה לי כבר, אבל בקטנה אני נושך חזרה, אז גרררררררר !!! מה יש עוד לספר, אין כל כך מלבד זה שבתור ילד היה לי כמה חמוסים, נדייק ונגיד 6 חמוסים שהיו גרים איתי בחדר. כן כן קצת מופרע, אבל לא מזיק. לי לא מזיק לסביבה כן חחחחחחח

Sweet Fantasy

New member
הם נראים

לי הרבה יותר מחודשיים וחצי.. בגיל חודשיים וחצי עדיין יש פרוות גורים להם יש כבר פרווה בוגרת. אתה בטוח בגיל שלהם?!

mikonww

New member
אמממ

לא אני לא בטוח אין שום דבר מעבר למילה של האנשים שאמרו שזה +- הגיל שלהם. אבל האמת מה זה גיל
?!?! החשוב באמת זה היופי סתםםםםםםםםםםם האופי

Sweet Fantasy

New member
לא קשור

במקרה של חמוסים (או חמוסה) הגיל חשוב. לצעירנו עם הגיל באות לפעמים בעיות אצל חמוסה בגיל 6-8 חודשים בא ייחום, ייחום שעלול להרוג אותה בכללי אצל חמוסים אחרי גיל 4 שנים יש נטייה לגידולים ומחלות. הכל תלוי בטפיול ובגנים

mikonww

New member
ושוב אמממממ

אוקי אז כך גם אם הם לא בני חודשים וחצי אז הם בני 3/4 חודשים גג. אחרי הכל אני מכיר ויודע חמוסים. כן ואני יודע שיחום הורג נקבות, ראיתי את ההודעות כאן בפורום ואת הנחשות שלך לסירוס ו/או עיקור בכולם, שזה באמת מבורך
בגלל זה צינתי ישר בהודעה הראשונה שלי שאני יעשה את זה בימים הקרובים, כלל את החסונים. אמממ לא מקטע של זלזול או משהו דומה אבל גדלתי וחייתי עם חמוסים שנים על גבי שנים, והידע שלי בכל הנוגע בהם דיי גדול אם כי יש תמיד עוד מה ללמוד
היה לי חמוס כבר מלפני 20 שנה שהייתי בן 8, שוזה עושה אותי היום ל28 בקרוב אבל לא לספר לאיש, זה רק בינך לביני אז כל מי שקורה את ההודעה הז מתבקש למחוק אותה מהזכרון, יש אחרת אני הנשך
.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo6.gif

הנחישות באה מדאגה אני חושבת שצריך להשאיר את עניין ההרבעה למנוסים יותר.. (למרות שאי אפשר לדעת מי הם בארץ..) אבל זה לא הנושא, חלילה לא זלזלתי בידע שלך, אחרי הכל אני לא מכירה אותך, אבל כן ציינתי במקרה של החמוסים החודש וחצי זה מה שעלול להביא להבדל הקטן-גדול..

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה מצחיק אותי עם ההודעות שלך חחחחחחחחחחחחחחחחח
דרך אגב, החמוסים שלך נראים בני 30+ עם עבר קרבי בצנחנים חחחחחחחחחחחחחחחח

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo6.gif

את הורגת אותי לפעמים.. ונמאס לי לא לדעת תשם שלך אז תזדהי כבר

מה זה בצד הכלוב, הבקבוק הירוק

שמת להם בקבוק "יגר מייסטר" ???????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

mikonww

New member
חחחחח יגר עלק

אחתי מה נסגר יגר זה לה צפונבונים מרמת אביב ג, אצלינו בשכונה זה רק וודקה נקי. אבל בינינו זה כדור טניס
. משהו מוזר יש כאן היקון של כדור רגל וכדרר סל, אבל אין היקון של כדור טניס !!! למה למה ה' למה זה כך, אני דורש הסבר !!!

וודקה נקי??? אלוהים ישמור../images/Emo57.gif

לפחות תערבב עם יגר, או רדבול מה זה וודקה נקי???? מוודקה נקי אני מכינה ליקרים

mikonww

New member
שאלה לסוף עונה

יש מצב שאולי את מכירה את ניצה מסוף עונת התפוחים ? שם היינו ניפגשים. חירפון זה השם השני שלי, תשמע משהו משעשע היום שקבלתי את החמוסה נגשה אלי מישהו כך במקרה בזמן שהרזקתי אותה ואמר לי שהנכנו דומים, האמת שיש מצב
&

תשובה לחירפון

מכיון ששמי האמצעי הוא מחורפנת ,נראה לי שההודעות בינינו יצאו משליטה ומיכל תתפטר לאלתר מתפקידה כמנהלת הפורום ותאשפז את עצמה מרצון חחחחחחחחחחחחחח והיום במיוחד אני מחורפנת ו.........משועממת. ואת ניצה אני לא מכירה, היא הגיעה בסוף העונה, לא הספקתי להכיר אותה

למעלה