איכפת לכם?!?

A s t i n u s

New member
איכפת לכם?!?

כמה מכן יכולות להסתכל על החברה שהם חיים בה ועל הסביבה שלהם ולהגיד שהן מרוצות ממה שקורה סביבן? בודדות ירגישו ככה. התפקיד שלנו, של כל אחת מאיתנו הוא להיאבק למען החברה שלנו, למען הסביבה שלנו, למען עצמנו. פורום חדש נפתח - פורום אקטיביזם ואחריות חברתית הפורום הזה יהיה בית לכל אלה שאיכפת להם מהחברה סביבם ומוכנים לקחת אחריות על מה שקורה בה ועל ההפיכה שלה למקום טוב יותר. כולן וכולם מוזמנות ומוזמנים!

noamgk

New member
אני חושב שהתבלבלת...

אני חושב שרצית לכתוב "איכפת לכן?!?", ולא "איכפת לכם?!?"...

skywalker 8

New member
noamgk

החתימה שלך לא טובה. ואני מתכוון לכל שלושת המשפטים.

skywalker 8

New member
אינך חייב.

פשוט "טרנספר לערבים עכשיו" לא נשמע טוב. ושאר המשפטים הם שמאלנים קיצונים מדי.

skywalker 8

New member
את זה הבנתי.

אבל אני התכוונתי לכל אחד לחוד. אני יודע שהכוונה שלו היית "להטעות"(מאחר ושני המשפטים הקודמים סותרים לגמרי את המשפט האחרון). החתימה לא נשמעת טוב גם כשכולם ביחד או לחוד.

lithium1914

New member
אבל זה הקטע (ככל שאני הבנתי)

שאין סתירה. מי שרוצה טרנספר, רוצה להעיף אנשים, לא לשלוט בהם. והגדר חוצה את הארץ וקובעת גבול מדיני, מה שלא מוצא-חן בעיני חסידי א"י השלמה. קצת פותח את הראש לשמאלנים, מ'אני'אגיד. טוב, אני אפסיק להיות שמוק. אני כל הזמן גורר את עצמי לויכוחים מיותרים.

skywalker 8

New member
גם נכון, רק שאם

אינני טועה הוא גם כתב "להפסיק את הכיבוש", והרי שלחסידי א"י השלמה אין בעצם כיבוש, יש"ע זאת אדמה יהודית משוחררת. המשפט השני סותר את כל השאר בגלל המושג "כיבוש"(שלא קיים ביש"ע ד"א) ובגלל המושג "להפסיק", הרי חסידי א"י לא מעוניינים "להפסיק"(והרי ברור שמדובר בהפסקת השליטה על יש"ע).

noamgk

New member
אני אנסה להסביר...

לכאורה, יש לשמאל בארצנו מספר בעיות, ביניהן הכיבוש וגדר ההפרדה. בשתי החולאים האלה - גם הימין המאמין לא חפץ (אני יכול להעיד על עצמי ועל קרוביי). הפתרון של השמאלנים הוא לבטל את הבעיות האלה, למרות שלפי הממשלה הן חיוניות לביטחון המדינה. אז אני הצעתי פתרון שיעשה טוב לכולנו: לא יהיה כיבוש ולא תהיה גדר. כי לא יהיו פה ערבים. הם יהיו במקום אחר.

skywalker 8

New member
הלוואי וזה היה אפשרי.

אבל יש פה ערבים, הם לא במקום אחר ואי אפשר להעביר אותם למקום אחר. לא מרצון ולא מכפייה. אז מה? צריך לחשוב על פתרון אחר.

E טי

New member
מי אמר שאי אפשר

רוב מוחלט של הפלסטינים היו שמחים מאוד לעבור מרצון מתוך מתן תנאים טובים.

lithium1914

New member
איך אתה יודע?

יש לך עוד סקר שקובע את זה (בהתאם לבקיאות שלך בנושא הפופולריות של ההתנתקות)?

E טי

New member
כן.

נעשה סקר, בזמן שהציע גנדי הי"ד את תוכנית הטרנספר מרצון לערבים.

למעלה