איכס

momoland

New member
איכס

רוני היא סתם חיקוי זול של בריטני המלכה!!!!!!!!!!!!!!

momoland

New member
בטח שיש

כל הזמן שמציגים את רוני אומרים "בריטני ספירס הישראלית" (עלק). היא בול בריטני, אותו לוק, אותו סגנון שירה, אותו דבר בבגדים וגם לא נעים להגיד גם אותו דבר בהופעות שיש את הפלייבק!!!!!!!!!!!! יש תחרות ואל תתווכחו!!!!!!

yoooni

New member
אוי תפסיק לבלבל במוח

אתה יודע מה יש תחרות בין מדונה לריטה - ואל תתווכח ויש תחרות בין מיקה קרני לפינק - ואל תתווכח

yoooni

New member
עוד משהו

כשמופיעים בריקודים סוחפים - פלייבק דורש אתה לא רוצה שהיא תישתנק לנו במסך כמו שי גבסו בדודו טופז. היא קיבלה את ההשוואה לבריטני בגלל ששתישהן היו חלוצות פופ. שתיהן הבלונדיניות הרקדניות שפרצו יום אחד בלי הודעה מוקדמת - וסחפו הרבה מעריצים זה הדבר היחיד הן לא דומות ולא שרות אותן שירים - סגנון אומר הרבה דברים - פופ - זו מילה כוללנית מדי.

momoland

New member
חחחח

אתם יודעים שאני צודק אז אתם מנסים להשתיק!! זה לא יצליח!!!!!

yoooni

New member
טוב אני מודה ../images/Emo122.gif

אתה צודק אתה מלך איפה המזבח שלך שאני אעלה לך זבחים

o15

New member
יוני אל תוותר לו!!!

אין פה שום תחרות! תפסיק לזיין את השכל!!!חוץ מזה הוידאו ששמת בהודעה שלך באיכות ממש ממש טובה...

momoland

New member
עוד פעם חחחחחחח

1. לא איכפת לי מה שאתה חושבים 2. ברור שאין תחרות כי רוני אם כל הכבוד(ויש כבוד) היא ישראלית ובריטני היא עולמית. וזה לא במוהן של זילזול אלה במובן שזה הדבר 3. O15 אם לא הבנת יוני אמר את זה בציניות!! 4. שאלה: מתי יוצא הדיסק שלה? 5. ואם זה נראה ככה שאני לא אוהב את רוני אני מאוד אוהב אותה השיר "אני רוצה" מאוד יפה. רק אמרתי שרוני זה חיקוי של בריטני.

למעלה