איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sari7

New member
איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזה הסקר הזה! ככה להשפיל את בריאן שלי! מזה העוול הזה! אני מוחא, מוחא ושוב מוחא! איזה בושה ככה לדבר עליו -קנאי? זה ממש לא הוא! האחרון בעולם שקנאי זה בריאן -עובדה שהוא לא מקנא לג´סטין והוא מבין שהוא גבר כמו כל הגברים שצריכים קצת לזיין כדי להרגע ולהוציא את העצבים! חוצפה- ותתביישי לך גברת קרוליין קיני - בתור אחת שקוראת ככה לעצמה את באמת מוציאה שם רע@!גם לבריאן וגם לעצמך- שאת עושה סקר כזה מכור מראש!

ayaliar

Well-known member
מסכימה 100%

התשובה שלי כל הכבוד בריאן! להבא תלמד ג´סטין יקר!

sari7

New member
איזה חוצפה!

איה (אני מניחה)- אנחנו (נראה לי) שתינו לבד בפורום! תמחי יחד איתי נגד הריסתו של בריאן!

ayaliar

Well-known member
הרגע חזרתי מהעבודה

ואני דורשת להחזיר את הסקר על ג´סטין והסוף שבוע כי הסקר הנוכחי פשוט מעליב. אני כמעט בכיתי מהתרגשות! איך אפשר לצאת מנקודת הנחה שכולם חושבים שבריאן לא בסדר וזה רק ענין של עד כמה הוא לא בסדר?!?! הוא עשה את המעשה הכי הכי שלו אי פעם וקרוליין! נא להוסיף אופציה כזאת בסקר אני מתפלאה עליך. בתור אחת שאמורה להיות בצד של בריאן.....

maayan15

New member
ניסיתי להירדם ולא הצלחתי....

בדיוק מה שאני טוענת!!!....רק שזה לא ממש משנה באיזה צד קרוליין נמצאת- בתור כותבת הסקר היא חייבת להיות אובייקטיבית!....

sari7

New member
גם אני!

פרפרית לילה שכמותך מעיין! הנה תגובתי על הסקר... איזה חוצפה!

ayaliar

Well-known member
בכלל לא הבנתי את התשובה הראשונה

ברור שאכפת לו אחרת הוא לא היה עושה את מה שהוא עשה. אבל להגיד שהוא ממש קנאי?? יש בזה צליל שלילי וזה לא מוצא חן בעיני. חינוך נוסח בריאן קיני. אני לא יכולה להרגע מזה. פויה ג´סטין

1Shir

New member
אני גם מוחה וגם לא מצביעה!

באופן כללי, בלי לפגוע, אבל הסקרים של קרוליין הם די שערוריתיים. אולי ננסה שאנחנו נציע לה רעיונות לסקרים והיא תבחר מביניהם את זה שהכי נראה לה? פשוט הביקורת של רוב הבנות על הסקרים כאן היא גדולה.

למעלה