איכס :/

../images/Emo122.gifעכשיו זה באמת השבוע הכי רע בחיים שלי...

עוד משהו רע יכול לקרות?! מי אמר מיסחור ולא קיבל? חבל שזה מתחיל ככה.. פשוט חבל... הם האחרונים שציפיתי מהם לכזה דבר. כנראה שבסופו של יום הכל מסתכם בכסף ואומנות נטו שווה לתחת.. (סליחה על ההתבטאות..)

alwayschen

New member
בתאליק

לא צריך להגזים... את יודעת, זאת העבודה שלהם בסה"כ והם גם צריכים להתפרנס. ועולם המוסיקה מתקדם והם רוצים להתקדם יחד איתו. אנחנו צריכים להגיד תודה שזה רק זה כי יש אנשים אחרים שאני אפילו לא אקרא להם אמנים מרוב שהם ממוסחרים.

אגב.. אביב באמת ממוסחר טיפל'ה...

זה לא ממש מנחם אותי מה שאת אומרת... אני רואה מולי מה שקורה וזה לא מוצא חן בעיני בכלל... :/

הייייייייייייייייייייייי ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אביב הכי יפה בעולם וזהו!

ליהי54

New member
והוא גם לא כזה מקסים...

[ותראו מי אמרה את זה
] האמת, מחזקת את מה ש Niran2 אמר\ה. (מצטערת, גם אחרי המפגש אני לא זוכרת שמות ומי מה מו...
) ובר, מה עלה בגורל החולצה שלי?

alwayschen

New member
לא ניסיתי לנחם, הבעתי דעה.

ובואו לא נדבר על אביב גם פה, מספיק דיברנו עליו במפגש ובר התעצבנה

אם כמה שגם אני לא מחבבת את העניין

בואו לא נשפוט ונכנס לכיס הפרטי שלהם. אני בטוחה שהם עשו את זה מסיבה מסוימת, ואני בטוחה שכנראה הם צריכים את זה וזהו:) קרה, יש, יהיה.. בקטנה.

קצת מבאס לשמוע,

אבל זה לא סוף העולם. אז הם נתנו כמה שירים להורדה בפלאפון, אז מה? כל אומן צריך להתפרנס, אתם יודעים.. (אגב, גם היהודים עשו את זה עם האלבום החדש שלהם אאל"ט, לא?
)

Niran2

New member
אוי נו פשוט תשתקו.

אותה תגובה הבאתי בפורום היהודים אחרי שהם הוציאו תדיסק החדש על MD בסלקום ואותה תגובה אני יתן פה. אני עכשיו אוהב את כנסיית השכל נכון? באלי לקנות דיסק שלהם. מה אני צריך לעשות בשביל זה? ללכת לחנות תקליטים ולקנות את הדיסק. ואם לא באלי לקנות דיסק? ואם אני רוצה לשמוע את השירים שלהם בפלאפון? אני לא מבין מה הבעיה בהוצאת שירים לפלאפון, זה בסה"כ עוד דרך שבה הם מוכרים את המוזיקה שלהם, ולא שום דבר אחר. הם לא פירסמו שמפו או שוקו, הם בסה"כ נותנים לקהל שלהם דרך נוספת להאזין למוזיקה שלהם, והיום כבר אין מערכות מוזיקה בבתים של אנשים, יש פלאפון/מצלמה/אמפי4/בית נייד, ככה שאין מה לעשות, העולם התקדם ואם להקה ענקית כמו הכנסייה תישאר מאחור ותוציא דיסקים רק על גבי דיסקים הם תפסיד כסף ולא פחות חשוב, קהל מעריצים גדול. כי תחשבו מישהו שקונה את הפלאפון כי הוא יפה ועל הדרך מצ'פרים אותו בשירים של הכנסייה, והוא פתאום אוהב את זה? למכור דיסקים בחנות תקליטים זה לא מסחור אבל על גבי כרטיס זיכרון זה כן? מה ההבדל ביניהם אני לא יודע. כל אחד וההעדפה שלו, אבל לקרוא לדרך נוספת להפיץ את המוזיקה שלהם בלבד מסחור זה שטות גמורה.

תקשיבו, בשיא הרצינות- צאו מזה,

זאת לא התמסחרות. אני אחזור על כמה דברים שנאמרו היום בהשקה בנושא- כמו שידוע לרובכם הגדול, אפילו באופן אישי- תעשיית הדיסקים לא עובדת מי יודע מה, בקושי קונים דיסקים כיום ואני בטוחה ששמתם לב שחלק גדול מהאוכלוסיה התחיל לצרוך את המוזיקה דרך נגנים ודרך פלאפונים ודרך כרטיסי זיכרון ושיתופי קבצים שונים, כי מה לעשות? התעשייה מתפתחת ובפרט תעשיית המוזיקה. ברגע שתעשיית המוזיקה מתקדמת, וניתנת האפשרות להוריד שירים(MP3) דרך הפלאפונים, טרוטונים ורינגטונים, וממילא מעבירים דרך כרטיסי זיכרון שירים מהמחשב לשאר אמצעי-טכנולוגיה-קוראי-כרטיסי-זיכרון, מה כואב לכם שיש כרטיס מוכן מראש שכזה? זה שהוא בחסות סוני אריקסון? זה שהוא יופץ דרכם? תעשו לי טובה, זה שזה בחסות סוני אריקסון לא הופך את הכנסייה למשועבדים אליהם ולא הופך אותם לעבדים של סוני אריקסון, וזה לא אומר שהם שום דבר אחר. הם לא מכרו את עצמם לסוני אריקסון, הם פשוט קיבלו את הצעתם הנדיבה של סוני אריקסון ותאמינו לי שהם רק הרוויחו מזה, כי בשורה התחתונה- "אוטוביוגרפיה-חלק ב'" יגיע לכל מי שיקנה את המכשיר החדש של סוני אריקסון כחלק מובנה בכרטיס הזיכרון בפלאפון ויעשה פרומושן עצום ל"אוטוביוגרפיה- חלק ג'"- הDVD המדובר. למיה יש דור שלישי

למעלה