איכס- רע לי

איכס- רע לי

אין לי זמן. מישהו [אידיוט] החליט להכניס את כל הבחנים הראשונים של השליש הבא שבוע לפני התעודות. ואלה בחנים עם חומר שעושים קולות של מיבחן, וחוץ מזה, מורות [מטומטמות] החליטו כולן ביחד להפציץ בשיעורים ולחלק ציונים עליהם, וחברה שלי עוזבת את הארץ ותיכננו [תיכננתי] לעשות לה קליפ שעוד לא צילמנו ממנו כלום ואנחנו צריכים לערוך ביום רביעי, ואני מתה מעייפות, ואנשים [דפוקים בראש] רוצים לסחוב אותי לאקס מן מחר, ואין לי מכנסיים, ואני לא מבינה מה קרה לאקס בוי [הם נעלמו רק מחיפה?], ואיזה הומו חטף לי את הבאגי שמצאתי בדם ויזע [למרות שהוא ערסי מעט], והוא הבטיח שהוא יתקשר כשהוא יביא אותן מתל אביב, ואני מועקת. וכרטיס ווידיאו פשוט עולה כמו מה שיקח לי להרוויח כל הקיץ, והקיץ עדיין מאוד מאוד רחוק, ויש מחר משהו באנגלית להתכונן אליו, ואני מתה לראות דריה- ואני רוצה פשוט להבריז מחר, אבל חברות שלי ישנאו אותי לעד ובכלל רע לי ואני רוצה לישון לפחות הלילה יותר מארבע שעות.

אהבתי את הסוגריים!!

מהתקופה הישנה שאני הייתי כאן כמעט ולא השתמשו בהם.......ובאמת נראה שכתבת בלי לעצור לשנייה....אז כבר אמרו פה קחי אויר .......anyway לי היה היום מבחן באנגלית....וכל שבוע יש לי בין 3 ל6 מבחנים אם זה מעודד אותך!! וזה לא!! בכל אופן אני במחצית הזאת הברזתי ממבחן בספרות והיסטוריה ו...עוד כמה דברים הקיצר לא מומלץ!!! ואחרי שבוע שבאתי לעשות מבחן בע``פ בספרות כי המורה הסכימה היא-המורה (חברים שלי טוענים שהיא בגיל שלנו) הבריזה ועוד מכל היום ......לעומת זאת כשאני הברזתי שיחקתי כדורגל בחוץ!! בהצלחה הצל שלי ואני Visible Ghost אביעד ועל החתום......

N0

New member
עזבי אותך מבחנים.

כן כן N0 מכיר את הבעיה מקרוב ביחוד בימי שני בהם הוא מבלה את זמנו אחרי בית ספר בעבודה ואז בטכניון ואז אחרי שהוא מגיע מת הביתה חברים שלו מציעים לו לבוא איתם לפאב ואז הם מחליחטים שאין להם כח לפאב הזה ומתחילים לחפש פאב אחר ונוסעים ונוסעים ונוסעים ומוצאים פאב שנסגר ב 2 ומה לעשות כבר 1:50 אז מחפשים פאב אחר ואז הולכים לפאב שתמיד נמצאים בו שפתוח כל הלילה משתכרים וחוזרים הביתה ב 4 ואז לכל שאר האנשים שישלהם יום חופשי הולכים לישון לכמה שנים טובות ורק N0 מתעורר ב 7:30 לקולו של ראש המוסד ``כל יום אתה מתחיל ב 7:15 ואני צריך להעיר אותך ב 7:30 ולגלות שאתה מאחר`` ( יופי באמת אולי תעיר אותי ב 6:20 ואז תגלה שאני מגיע בזמן ) וזה לא שN0 לא כיוון שעון הוא כיוון שעון והתקשר לשעון הזובר (שאם N0 לא עונה לו משעיר הודעה במזכירה של השעה 6:15 למה 6:15 ביקשתי 6:20 אבל רק שתדעו שהיום לא היתה הודעה במזכירה כי השעון כנראה לא התקשר מה שאומר שבזק דפקו אותו הקץ למונופול!) ואז N0 מדדה לבית ספר מת מעייפות ומגלה שעושים לו בחן ביום החופשי שאין לו ששואלים אותו למה הוא איחר בשעה ולמה הוא לא היה במעבדה בפיזיקה ומה בא קודם הביצה או התרנגולת (כן הביצה אני יודע) ואם הייתה עכביש אפריקאי ממוצא הודי איך היו נראים הקורי עכביש שלך בשעה שתיים בצוהריים שהשמש גבוהה בשמיים וכמות הלחות באויר היא של 30% . אז הקיצר כולנו צריכים עוד איזה 24 שעות ביממה אבל עזבי אותך מבחנים קחי שלושה ימי חופש ככה המחלה נראית יותר רצינית ולכי לרופא לבקש אישור שיש שהייתה לך שפעת. N0

למעלה