ברוך הבא שמע Rhapsody וStratovarius השתלבות נעימה
M Musta Susi New member 28/9/06 #15 ברוך הבא../images/Emo13.gif שמע Rhapsody וStratovarius השתלבות נעימה
I IJohnYI New member 28/9/06 #20 ברוך הבא תהנה.. מגניב פה ^_^ אמם.. תתחיל להקשיב לmasterplan הלהקה הטובה ביותר בעולם. אין יותר טוב ממנה. הדבר הכי טוב שנכנס לאוזניים שלך, השירה הכי טובה שיש, המוסיקה הכי מגניבה שיש ואני יכול להמשיך ככה כל היום..
ברוך הבא תהנה.. מגניב פה ^_^ אמם.. תתחיל להקשיב לmasterplan הלהקה הטובה ביותר בעולם. אין יותר טוב ממנה. הדבר הכי טוב שנכנס לאוזניים שלך, השירה הכי טובה שיש, המוסיקה הכי מגניבה שיש ואני יכול להמשיך ככה כל היום..
I IJohnYI New member 28/9/06 #21 אה, וכן.. אני מופתע שעדין לא באו עליך במקלות שתשמע את סונטה ארקטיקה ו.. גם Dire Straits הםה להקה מעולה (הם לא מטאל, סתם חבר'ה זקנים ותותחים)
אה, וכן.. אני מופתע שעדין לא באו עליך במקלות שתשמע את סונטה ארקטיקה ו.. גם Dire Straits הםה להקה מעולה (הם לא מטאל, סתם חבר'ה זקנים ותותחים)
T The Young Amyrlin New member 28/9/06 #22 ברוך הבא../images/Emo24.gif אני ורד:] נייטוויש זה מעולה, מוזמן להצטרף לקומונה שלהם, מס' 15543. תשמע Adagio, Savatage ו-Evergrey.
ברוך הבא../images/Emo24.gif אני ורד:] נייטוויש זה מעולה, מוזמן להצטרף לקומונה שלהם, מס' 15543. תשמע Adagio, Savatage ו-Evergrey.