איכס אני בהלם!!!

איכס אני בהלם!!! ../images/Emo5.gif

הלכתי עכשיו בדרך הביתה, ליד איזה פארק קרוב לבית, אבל ברחוב. מואר, ויש אנשים עוברים ושבים. הולך מולי אדם, ובדיוק ברגע שהוא אמור לחלוף על פני הוא פתאום קופץ לעברי ומביא לי פליק בתחת! והכי גרוע - הוא נראה כ"כ מרוצה מהעניין! צרחתי עליו, והוא נראה עוד יותר מרוצה, ואז הלכתי עוד צעד ואמרתי לעצמי שאני ממש לא הולכת להיות אחת מהבחורות שפשוט ממשיכות, והסתובבתי והתחלתי לרדוף אחריו מתוך מטרה להפיל אותו ולתקוע לו את העקב שלי בפרצוף. למרבה העוגמה, השניה וחצי הזאת שלקח לי להתגבר על ההלם ולהתחיל לרוץ אחריו היו קצת יותר מדי, כי בנתיים הוא כבר היה מרחק כמה צעדים, וכשהוא ראה שהתחלתי לרדוף אחריו הוא גם התחיל לרוץ - ואל תוך הפארק. בטח שלא התכוונתי לרוץ אחרי סוטה אל תוך פארק, אבל מה אני אגיד לכם, אני מרגישה ממש מחורבן עכשיו. כאילו מה? הפכתי לרכוש ציבורי שכל אחד יכול לבוא ולעשות מה שבא לו? אני באמת בהלם מזה.

כן, טוב, זה ברור

אבל זה לא היה מישהו שאני מכירה, ובתקווה גם לא אפגוש אותו יותר לעולם, אז אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה.

kkarinn

New member
הייתה אמורה להיות לתגובה המשך

אבל בדיוק קיבלתי שיחה, וכנראה לא שמתי לב ושלחתי בלי תוכן... אני חושבת שאין אישה שלא עברה הטרדה מינית שכזו. זה מעליב ופוגע, וכמו שאמרת, באופן שבו זה קרה, אין כ"כ מה לעשות נגד זה...

moria007

New member
גם לי זה קרה, וזה גועל נפש

גם אני הייתי בהלם, וקפאתי במקום, ולא ידעתי מה לעשות מרוב גועל. אבל איך שהגעתי הביתה עשיתי מקלחת, כדי בכל זאת להרגיש נקיה (זה כמובן פסיכולוגי לחלוטין...) אני אף פעם גם לא הבנתי מה לעזאזל זה נותן למגעילים האלה, מה הריגוש שלהם, גועל נפש. כל הכבוד שהחלטת ל"להחזיר" לתוקף, אני לא העזתי.

NightElf

New member
כמו שאמרתי, בני אדם הם תופעה

ממש גועל נפש שאנשים מתנהגים ככה, כאלה באמת צריך ללמד לקח, ואני בטוח שעקב בפרצוף היה גורם לו לחשוב פעמיים לפני שהוא יחזור על המעשה הזה שוב...
אבל מנגד צריך גם להזהר מאנשים כאלה, אם הוא מרגיש חופשי לתת ככה פליק באמצע היום אי אפשר לדעת מה הוא עוד יעשה...

chicka

New member
../images/Emo12.gif פשוט חוצפה בלתי נסבלת

אני מניחה שגם לי היה לוקח איזה כמה דקות לצאת מההלם.... מזל שרצת אחריו אפילו קצת כדי להראות לו שאת לא מוותרת. אני כל פעם תוהה מחדש איפה לעזאזל באמצע הדרך, אנשים איבדו את הגבולות שלהם. ממש מרגיז. מקווה שאת בסדר

ערני100

New member
אויש..אני חושב שמדובר בהגזמה!

אני בטוח שהמקרה הזה יכול להעיד על טיפשותו של אדם... ואסור לאף בחור לעשות דבר כזה. אבל...מכאן ועד אונס..?? מכאן ועד הטרדה מינית??? מכאן ועד מחזות שאני קורא כאן.?? כאילו...נכון. זה מצב מאוד מאוד לא נעים. אבל די. מספיק. כל פיפס קטן ישר נזעקות הפמניסטיות וזועקות "הטרדה מינית". לא נמאס??? כון,שזה לא נעים ואפילו מקומם. אבל כל אחד שנמצא בארצינו..באם זה ילדים,נערים,נערות,מבוגרים,מבוגרות...מגיע למצב כזה או אחר של היתקלות באנשים מהסוג הזה. גם כשאני נוסע בכביש (טוב..זה לא בדיוק אני..אבל נגיד) ...ומישהו מטורף מנסה להשתלב בתנועה...וחותך אותי בניבזות שיכולה לעצבן כל אחד...ועוד אחרי זה...יוצא מהאוטו...מקלל אותי..מגדף את הוריי ומשפחתי....מאחל לי סרטן ונותן יריקה על השמשה...זה מאוד משפיל ,מעצבן ומעיק!! אבל מכאן ועד להגיע הביתה..לבכות...להתחיל ולשחזר "מה קרה"?, ליילל בבכי...לחשוב לפנות למשטרה...להתחיל ולהיכנס להלם...ובלה בלה בלה בלה...המרחק הוא רב. נכון..המקרה שסופר כאן לא נעים....וראוי אפילו להתלונן. אבל מכאן ועד כניסה להלם..בכי והשד יודע מה..המרחק הוא רב. ומדובר באמת בהגזמה.!! מן הסתם ,תמיד מדובר בבחורות שמגיבות כך. וחס ושלום...זה היה ממש רחוק מאונס! אז מספיק.באמת!

הטרדה מינית על פי החוק

החוק קובע כי הטרדה מינית היא אחת מאלה : * מעשים מגונים או איומים שמטרתם לאלץ אדם לעשות מעשה בעל אופי מיני * התייחסות חוזרת בעל אופי מיני המופנית לאדם שהראה למטריד כי אינו מעוניין בזה * התייחסות מבזה או משפילה המופנית לאדם ביחס למינו או למיניות

גועל נפש

נראה לי שאני אפילו לצעוק עליו לא הייתי מסוגלת מרוב הלם, מקסימום הייתי נותמת לו מבט זועם ועפה מהמקום. נראה לי שזה מצב שפשוט אין שום דבר לעשות בו... חוסר אונים מוחלט.

Iwannaknow

New member
תלונה במשטרה?

אולי כדאי להתלונן. אם לא יועיל, לא יזיק. זה ממש מפחיד. קשה מאוד לדעת איך הייתי מגיבה, אבל טוב שלא רדפת אחריו. מי יודע? אולי זו היתה מלכודת מצידו לברוח כדי שתרדפי אחריו כדי למשוך אותך לפארק ושם מי יודע מה היה קורה. אולי היה לו גם שותף שחיכה שם. פשוט זוועה. בא לי להצטייד בגז מדמיע וסכין ליתר בטחון.

קודם כל../images/Emo24.gif

לצערי זה משהו שכל אישה תעבור בשלב זה או אחר של חייה, ורוב הנשים יותר מפעם אחת. בתכלס, אולי יותר טוב שלא הצלחת לרדוף אחריו כי באמת אי אפשר לדעת איך זה היה מסתיים. יש לי כל מיני פתרונות, החל מלהחזיק תרסיס ספריי ועד ל"לרמוז" לו שאת מעוניינת וכשהוא מתקרב לשגר לו איזושהי בעיטה לאיזור הרגיש אבל בפועל, קל לומר ומאוד קשה ליישם, כי סיטואציה כזו באמת יכולה להכניס להלם קל לא יודעת מה לומר מעבר, רק תרגישי טוב.

../images/Emo13.gif אני בסדר, תודה

זה היה חמור בעיני, אבל למרבה המזל זה לא היה משהו שסיכן אותי פיזית. אז באותו ערב זה עדיין צרב בפנים, וקצת גם בבוקר של אחרי, אבל בעיקר הפקתי לקחים להבא.

1Eliko1

New member
כנראה יש לך ישבן יפה ../images/Emo68.gif

לא שאני מתרץ חלילה מה שהוא עשה, אין ספק שהוא דפוק. ומבחינת נורמות חברה יש להוקיע ולרדוף תופעות כאלה .... אבל מבחינתך (אחרי שנרגעת מהכעס וכו') את יכולה לקבל את זה בתור מחמאה...

למעלה