איכס אייפוד

LinkTree

New member
לא ממש

אני לא חושב שאילו חיקויים וחברות כמו IRIVER ו CREATIVE הן ממש לא חברות שקמו אתמול - ללא ספק APPLE הצליחה לתת בריחה כשהאחרים עוד לא חשבו בכלל שיש בשוק הזה איזה שהוא עתיד. אבל המתחרים כבר טובים מאוד ואני לא ממש חושב שאפשר לומר בצורה עוורת ש IPOD יותר טוב מהשאר - וזה נורא תלוי בהעדפה האישית ובצרכים אסור לשכוח שה IPOD הצליח במיוחד כי הוא נתן תמיכה לחנות הדיג' הראשונה שהיתה ונתן אופציה לאנשים לקנות מוסיקה חוקית ONLINE ולקחת אותה איתם לדרך בצורה טבעית - וזה לא ממש רלוונטי בארץ... (לצערנו אין כאן ITUNE MUSIC STORE)

weird dust

New member
אני החלטתי לקנות את האי ריבר

כיום האי ריבר הצבעוני סידרת ה-H ניראת מאוד טוב. די קל לפעולה. אפשרויות מתקדמות והוא מגיע עם הרבה יותר פריטים. הוא גם לא שונה במחיר מהצבעוני ה40 ג'יגה. ויש לו גם אחריוות בארץ.

m a y a 12

New member
אני מתה לקנות ת'irivier

זה עולה 2690 ואני ממשש חושבתת שהואאאא חזק ביותרר אני מנסה להשיגג כסףף למרות שיש לי כבר חציי ויותר.. הנה תמונהה של ה-mp3 החזקק ביותרר במדינההההה.. וירדתיי כבר מאיפפודד..

m a y a 12

New member
ועוד תמונהה...

שולטתת ביותרר.. חשובב לציין שהואאאא חזקק לאללה..

GoatGuy

New member
במחיר כזה...

כבר עדיף את הSony PSP או מחשב כף יד + 4 כרטיסי 1GB, אם סרטים וכח זה מה שכל כך חשוב לך.... הרי בתכל"ס - זה לא פרקטי לצפות בסרטים על מסך כזה קטן, והמעבדים בנגני האמפי3 עם המסך הצבעוני לא מספיק חזקים כדי להריץ סרט באורך מלא כמו שצריך, וגם אם כן - המסך קטן מדי כאמור. לכן, אם את מחפשת מכשיר נייד ושיקי שינגן כמו שצריך סרטים ומולטימדיה עם מסך צבעוני וכו', אז מה שאת מחפשת זה PPC או אפילו תקשורתן, שתוכלי אפילו להתחבר איתו לאינטרנט. אני, בכל אופן מאמין שבאחד מהגלגולים הבאים של האייפוד פוטו - החיבור לטלוויזיה יאפשר גם צפייה בסרטים מהזיכרון של האייפוד על גבי מסך הטלוויזיה. ותזכרו מה אני אומר - ברגע שמושק אחד כזה, אני קונה אותו. (זה יכול להיות כזה מדהים - לשים על הכונן הקשיח המון סרטים, לחבר לטלוויזיה ולצפות בהם בקלות... סביר להניח שאחד כזה כבר יציע מעבד מספיק חזק שיאפשר גם לצפות בסרטים על גבי המסך המזערי, אבל זה מתאים בעיקר לקליפים קצרים וסרטונים...)

LinkTree

New member
מסכים

אני חושב שזה משהו אחר לגמרי נכון להיות ה IPOD מיועד למוסיקה - זו הסיבה שאני בחרתי לקנות אותו - אני רוצה נגן מוסיקה טוב - אמין - נוח ואיכותי. הפיצרים לא עושים לי את זה - אפילו רדיו אני לא צריך. אני שמח שהוא יכול גם להיות כונן נייד - כי זה אני צריך לפעמים - אבל לא יותר מזה. מי שמחפש לראות סרטים - זה כבר משהו אחר לגמרי ויש מלא מכשירים אחרים שעושים את זה - יכול מאוד להיות שאם הייתי מחפש את זה הייתי הולך על ה IRIVER הזה - שגם נראה די סקסי לדעתי. בתור נגן מוסיקה - חולה על הIPOD שלי - לא יעזור כלום!

GoatGuy

New member
כל כך מסכים איתך ../images/Emo13.gif

אני ידוע כמחליף גאדג'טים כרוני. עד האייפוד לא החזקתי באף גאדג'ט (והיו לי המון - החלפתי בשנה החולפת בין 15 ל20 מכשירים - רובם טלפונים סלולאריים) יותר מחודשיים, והאייפוד פשוט היה המושלם. כי האייפוד היה הראשון שלא התיימר לעשות דברים גדולים מעבר למה שהוא עושה הכי טוב- לנגן מוסיקה. ונכון, יש טובים ממנו גם בזה- אבל אין טובים (ויפים) כמוהו
כשרציתי את כל המולטימדיה בדרכים קניתי לפטופ. מכרתי אותו אחרי שלושה שבועות מחוסר שימוש ויעילות כרוני (למרות שהיה משוכלל וקטנטן) אחר"כ החלפתי אותו במחשב כף יד משוכלל עם מסך מגע ענק - שידע לגלוש באינטרנט אלחוטית, להציג סרטים (היה לי גם כרטיס ג'יגה) לנגן מוסיקה באוזניות או ברמקול מובנה, להציג תמונות - ומה לא. גם אותו מכרתי מפאת חוסר שימוש ויעילות. כי בסופו של דבר - הבסיס של מה שאני צריך זה מוסיקה (כי בשבילה לא צריך יותר מדי התעסקות - לגעת, להסתכל, להתרכז, וכו'. פשוט לשים אוזניות ולהקשיב) והאייפוד מושלם בשביל זה. זו הסיבה שלא שקלתי אפילו למכור אותו, ובסופו של דבר גם לא מכרתי אותו למרות ההצעות הרבות (רציתי להחליף לפוטו) בגלל שאני ממש קשור אליו
ויחד עם iTrip, i-Skin, ומדי פעם עוד איזה אביזר חדש - אף פעם לא משעמם איתו
(אני בונה עכשיו על גרביים, מערכת סטריאו קטנה ניידת, ואוזניות חדשות.. את האוזניות אני מזמין מיידית, גרביים אני מחפש, ומערכת הסטריאו עדיין בתכנון...
)

כנגן ווידאו לא הייתי נוגע באיריבר

אני דווקא הייתי לוקח ארקוס גימיני 400 הנפלא אני לא מבין מה אנשים מוצאים בנגנים של 2" במסך באמת אני לא מבין אם כבר אז כבר אז כמו שאמרתם איפוד הוא נגן מוזיקה וככזה הוא מוצלח ושולט כל האיריברים הצבעוניים מנגנים הויידאו הם בבלת מוחלט בזבוז כסף תאומי ואני לא אומר את זה בגלל שאני אוהב איפוד כי כמו שאמרתי ארקוס הרבה יותר מתאים לי

weird dust

New member
זה לא כל כך קטן

והצפיה צריכה להיות פרקטית ברכבת. לא סירטי די וי די על מסך ענק.

weird dust

New member
האי ריבר אייץ 300 נותן לראות וידאו

עד שעה בגודל מסויים ובסוג מסויים. אני חשבתי מאוד לקנות את מה שהיא מדברת עליו, האמת זה לא כזה מציאה כי הוא גדול והוא בעצם הופך לנגן סרטים לא רצוי במקום נגן מוזיקה מעניין. הנגן לא מנגן די וי די מה שאומר שאת צריכה להפוך די וי די פנימה או להוריד סרטים מה שאני לא עושה. ולכן אני יקנה את האי ריבר 340. איפה את ראית את זה בכזה מחיר? אני יודע שזה יותר יקר? ומי שדיבר על חזק במקום אחר, אני חושבשהפורום כיום נותן "תמיכה" לכולם ולא רק לאי פוד למרות שרובם בעלי אי פוד.

GoatGuy

New member
איזה דבר מדהים!

זה לא מחשב כף יד -זה מחשב לכל דבר! עם XP והכל.. והמעבד שלו אפילו די חזק- אפשר ממש להריץ עליו משחקי מחשב...! והסוללה - 5.5 שעות...! זה המון יחסית לPC נייד! (מתחיל לתכנן דרכים להשיג 15,000 ש"ח
) אפשר לחפש את הדגם באיביי
האמת היא, שגם אם היה לי 15,000 ש"ח והייתי קונה אותו - זה לא היה פרקטי, כי לא הייתי יוצא איתו בחיים מהבית... הוא כל כך קטן ושברירי, אפשר לאבד או להרוס אותו בלי לשים לב בכלל - והלכו 15,000 ש"ח..

GoatGuy

New member
עולה באיביי בערך 1600 דולר ../images/Emo13.gif

כאן. יש גם ב1700 דולר But it Now + ומוסיפים 90 דולר משלוח לישראל, אבל מוכר לא פאוואר סלר- עם איזה 29 מכירות... :p

kill bill

New member
למי שיש כסף לקנות את זה.

יש כסף להחזיק שומר ראש רק בשביל המכשיר ...

לדעתי ביזבוז כסף

עדיף לקנות אימק גי5 שיעלה פחות לעשות ממנו תחנת מולטימדיה וכו' אבל אפשר עוד יותר זול לקנות פיסי סנדרטי בזול להתקין את גרסת המולטימדיה של לינוקס שמקבילה לחלונות מדיה ולהשתמש בזה כמרכז הבידור של הבית נייד כזה מיותר וחבל על הכסף

GoatGuy

New member
נכון חלקית

איימאק ג'י5 הכי משוכלל עם מסך 20" וכל השיפורים יעלה פחות או יותר ככה, אבל כל הייחודיות במחשב הזה שהוא מיניאטורי והוא מחשב חזק לכל דבר
מה שכן נכון להגיד שבפחות כסף אפשר לקנות PowerBook 17" דקיק ויפהפה - עם מסך 17" ענק שאיתו באמת אפשר להנות ממולטימדיה, והוא מספיק חזק להרבה מעבר לזה....

למעלה