איכסס

ShAnI12317

New member
איכסס

איכס איכס אייייייייכס איכס איכס איכס דוחיייייייים דוחים כולם כ"כ מגעיליייייייייים בעעעע כל אחד יותר דפוק מהשני במדיייייייייינה הזאת!!! זה פשוט גועל נפשששש מה שהולך פההההה כל אחדדדד חושב ת'עצמו גנגסטר ראששששייייייייי!!! איייייייייכס אני מתה שתעבור השנהההההה הזאת כבר ואני יסיים תעבודה המגעילה הזאת מתה מתה מתה מתה!!!!! אנשייייים לקוחותתת מגעיליייים בע לוךים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הכל הייתי חיייבתתתת לפרוק :]

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif

אני לא סגורה על זה, אבל יש לי תחושה שאת מאלו שלא מרוצים מהעבודה שלהם. אפשר לשאול במה את עובדת ומה כל כך רע בעבודה הזו? (רק אם אפשר, קצת פחות בנדיבות עם סימני הקריאה...)

ShAnI12317

New member
זה כ"כ מעצבןןןןן

זה עבודה דפוקה כזאת זה לא שאני לא מרוצה זה פשוט הלקוחות האלה נורא מרגיזיייייייייים אותי הודעתי למישה על החוב שלו אז הוא התחיל להתחכם בקטע של..."תגידי שני יש לאחד העובדים שלכם יום הולדת שם? אולי אני יבוא יעשה לכם סטרפטיז ונתחשבן עם החוב.." חעחחעחעח מצחיק לי תתחת בכל מקרה גם איזה אשה אחת התחילה לשגע אותי ולקלל אותי בלי קשר לחיים בגלל שהיא סוכה שאין לה כסף לשלם את החובות שלה אויש כ"כ מציק האנשים האלהההה הם פשוט כ"כ טיפשים שזה מציק~~! כבר אמרתי לה "מה את מנצלת את זה שאני בעבודה אז אנלא יכולה לענות לך" אוי יש אנשים שפשוט בא לי לירוק עליהם

אני הצעתי במקום העבודה שלי

ולא הסכימו, תנסי אולי יסכימו אצלך. "לאינטרנט המהיר אנא הקש אחת, לשירותי שיחות לחו"ל אנא הקש שתיים" * אחת * "לשרל"ק אנא הקש אחת, לתמיכה טכנית אנא הקש שתיים" * שתיים * "אנא הקש את הציון שקיבלת בפסיכומטרי" * חמש * * שמונה * * שש * "מחלקת ניתוקים שלום, במה אפשר לעזור?"

ShAnI12317

New member
מצידי שישפכן על המסך

כיאלו מה זה מה שממש יעצבן אותי לא מי ידע מי ישמע אפשר לחשוב זה מחשבים שלי..

למעלה