איכסס....בעעעע

cool miki

New member
איכסס....בעעעע../images/Emo5.gif

>>>>>>>> תגידו, לבנאדם הזה אין מה לעשות בחיים
כל פעם כשמשעמם לו הוא עושה קעקוע??? כמה כבר קעקועים הוא יכול לעשות
זה כבר הופך להיות מגעיל
....בקושי רואים את עור הידיים שלו מרוב הקעקועים
... אני מתראת לעצמי בעוד כמה שנים...כשהוא יהיה כבר בן 65 או 70, איך הוא יראה
...רק כשאני חושבת על זה יש לי בחילה.... הוא יהיה זקן, יהיו לו קמטים על הפנים ועל כל הגוף, ובנוסף על כך הקעקועים - *הולכת להקיא את ארוחת הבוקר*..... לא שעכשיו הוא ניראה מיליון דולר...גם עכשיו זה מכוער. חבל. הוא כיער את עצמו.
הפסד שלו.

bLAck hALo

New member
כל עוד הוא מספק מוזיקה טובה שיעשה

מצידי מה שהוא רוצה לגוף שלו אבל לדעתי הקעקועים מתאימים לו וזה לא כזהה הרבה.. קעקועים יפייפייייייים!

cool miki

New member
הם עושים לי בחילה../images/Emo5.gif

נו, טוב, כל אחד והטעם שלו. למרות שאני לא מבינה איך בנאדם נורמלי עושה כאלה הרבה קעקועים

bLAck hALo

New member
בנאדם נורמלי? אין בנאדם נורמלי

בעולם הזה... ובאמת כל אחד והטעם שלו

תמונה מאאאאאגניבה

אבל מארשל יפה עם הקעקועי וגם בלי הקעקועים.. וכשהוא יהייה זקן הוא לא יראה זקן, כי למשל עכשיו כשהוא כמעט בן 32 הוא נראה בן 22...

cool miki

New member
אז....

כשהוא יהיה בן 80, הוא יראה בין 70, אז מה? בכל זאת יהיו לו קמטים, וזה יראה מגעיל ודוחה עם כל הקעקועים האלה.

MC עידן

New member
צודק

אבל מי יודע אולי כשהוא הזדקן הוא יוריד אותם עם לייזר... מה לא?

bLAck hALo

New member
לא בטוח..

יש אנשים בני 70-90 שיש להם קעקועים והם נראים בסדר גמור. תנו לבנאדם להגיע לגיל 40 קודם.

והוא יגיע לגיל 40

ויראה בן 30. ואני לא חושבת שהוא יוריד את הקעקועים שלו בלייזר- הם טו מאץ' חשובים לו ולכל אחד יש משמעות (בלה בלה בלה) הקעקועיםה כי גדולים ומעוררי תשומת לב הם הכי חשובים, הבת הטיפשה שלו היילי ג'ייד... וקעקוע לזכרו של הדוד שלו רוני... יש לי הרגשה שהוא לא ירוץ להוריד אותם. בכל מקרה- אני בטוחה שהקעקועים יראו מעולה עליו גם בעוד 500 שנה.

שחכתי להוסיף "המבין יבין"

זאת בדיחה פרטית.. הכוונה שהיא לא טיפשה... אווווף אי אפשר להסביר בקיצור- הכוונה היא לא לזה שהיא מטומטמת או כל הקשר למילה... אי אפשר להסביר. הייתם צריכים להיות באותו רגע באותו מקום. בקיצור- היא לא הבת הטיפשה שלו

cool miki

New member
אז מה אם היא אמרה שהיא טיפשה?

אני יודעת שהיא התכוונה שזו בדיחה פרטית, והיא לא טיפשה, אבל נגיד שהיא אמרה - אז מה? אתם לא מכירים אותה (את היילי) ולא יודעים אם היא טיפשה או לא. להגיד שהיא לא טיפשה, יפה (וכו') רק בגלל שהיא הבת של אמינם - זו טיפשות.

k k1

New member
גם היא לא מכירה אותה

אז גם היא לא יכולה להגיד שהיא טיפשה ואת ראית אותנו אומרות משהו על היילי? רק שאלנו...

בואו לא נפתח על זה דיון

שחכתי לרגע שרק אני וקבוצה מצומצמת של אנשים מבינה מה זה אומר באמת... ולא ידעתי שיתפתח על זה דיון דפוק... בואו נדבר על משהו אחר!! בואו נדבר על אמינם. זה הפורום שלו ולא של ביתו היילי ג'ייד מאתרס

למעלה