איכלו מעדנים...

איכלו מעדנים...../images/Emo47.gif

בס"ד ובזרה"ק בינ"ו שלום ושמחה לכל חברי הפורום בתוך כלל בית ישראל...
ובאמת אין לי את המילים להביע אהבתי אליכם...ואילו היו אילו המילים... היו הן ממעטות את גודל יקר נשמתכם ומקומכם הרם והנישא...
ברצוני להתוודות...חטאתי עוויתי פשעתי...אמת עשית ואני הרשעתי... ובאמת זה זמן שמקומי הפסיבי שאותו תפסתי בפורום זה אחרי הודעות מועטות שכתבתי...באמת לא לאכזבה הוא לי...מאחר שאת ליבי מילאתם...אחד הרבה והשני המעיט...וכל אחד את ציבעו הבליט... קצת חרה לי על שלא השתתפתי והיה שגם רציתי לעשות כן...
כואב לי מהקוצים הסובבים...כבר מספיק ניפצעתי מחידודי חרב המחלוקת... נכון שבדבריי יהיו מורגשים גם קצת תוכחות...אך חלילה לי מלתפוס את מקום הקטגוריה...אני מצטער אך גם קשה לי להוציא את זה המעט...עמכם הסליחה...
אך את זה השיר נא אתנה לכם באהבה ממני במתנה...
חיוך.. איזה חיוך אחד פעם הציל אותי... מעצבות החיים. איזה חיוך אחד פעם הציל אותי... מבכי תמרורים. איזה חיוך אחד פעם הציל אותי... כשעמדתי בתור. איזה חיוך אחד פעם הציל אותי... כשכמעט חזרתי לאחור. אך,הוא לא עזר לי פעם... כשטבעתי בשמחה. נדבק לי לפרצוף... לאיזה שעת מנוחה. נח לו על שפתיי... מותח את לחיי. נמרח מאוזן לאוזן... אני מאמץ אותך...בחיי.
בך רבינו נגילה

../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

אדם צריך לדעת שכל מאן דעביד-רחמנא לטב עביד ואין רע יורד מין השמיים ושהקב"ה מדקדק עים חסידיו כחוט השערה
ושאדם יודע שאין עוד מלבדו זאת הבחינה היא מאין עולם הבא... שאדם יודע שאין עוד מלבדו אז הוא אכן שמח בכל מה שקורה לו כי הקב"ה הוא אבינו אב רחמן רוצה בטובתנו לזכות אותנו בעולם הנצחי השמור לצדיקים וידוע מעלת המתייסר בעולם הזה שאין סוף למתן שכרו אז שאדם רואה שייסורים באים עליו הוא צריך לרקוד מתוך שמחה כי קבלת הייסורים-קבלתם!!!!

../images/Emo163.gif../images/Emo63.gif../images/Emo124.gif

אין חכמה ואין תבונה ואין עצה לנגד ה' הכלל, שזהו עיקר השלמות – להיות תמיד בשמחה, ולהחיות את עצמו עם מה שיכול אפילו עם נקודה קטנה מנקודת יהדותו, ולא יפול בדעתו כלל, כי עדיין חשוב הוא אצלו יתברך מאוד מאוד , וזה עיקר שלמות האמונה הקדושה – להאמין בו יתברך בתמימות ובפשיטות, ולקיים את התורה והמצוות בלי שום חכמות וחקירות סרק כי לגדולתו אין חקר. השם יתברך יזכנו לגלות את האמונה הקדושה לכל באי עולם, שיקויים מהרה (צפניה ג'): "כי אז אהפוך אל עמים שפה ברורה לקרוא כולם בשם השם לעבדו שכם אחד, וביום ההוא יהיה השם אחד ושמו אחד", אמן ואמן! (מקור השמחה). מעבר לאמונה ולביטחון שכל רחמנא דעביד לטבא דעביד צריכים אנו להבין שהכל הכל אפילו עלה שנושר מן העץ זה השגחה פרטית ולכל דבר יש סיבה וניסתרות לה' אלוקנו והניגלות לנו

למעלה