איכזבתם אותי

» LiRaZ «

New member
../images/Emo45.gif

מצטערת שלא נכנסתי כ"כ הרבה זמן. זה לא היה בסדר

DARk lies

New member
המ../images/Emo9.gif

אני צ'אקי ואני שבטית, ומבטיחה להשתדל לשתף פעולה עם שרשורים שבטיים שנפתחים בפורום

Mrs Garfieldon

New member
זה היה בוטה../images/Emo4.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

ובגלל זה הרשו לי להמנע מה
המסורתי >
< אפילו שבכלליות אני מסכימה עם עדי ולכתוב מגילונת
אני לא יודעת מה איתכם, אבל דווקא האוף זה מה שמוצא חן בעיניי. ושום פורום אוף לא יהיה אותו הדבר בגלל שאני א-ו-ה-ב-ת אתכם ואתם ממש חשובים לי
הפורום הזה, למקרה שלא שמתם
, הוא אחד היותר מגובשים שקיימים. אם האוף ייעלם, אני בספקות אם מה שקיים כרגע יישאר
. נכון, האוף שקיים כרגע מוגזם,וגם השאלונים. עדי, אני מצטערת אם את חושבת שלאף אחד כבר לא אכפת, אבל זה לא נכון. אם לא היה לנו אכפת כ"כ, לא היינו טורחים להכנס לפה בכלל... יש לי כמה רעיונות בשביל לשנות, אבל בלי לפגוע בפורום. אתם רוצים שאני אפתח שרשור חדש בשביל הצבעה על הרעיונות של כולם
>נא לשרשר
\
. תויידע
<

SwEEt T

New member
טוף

תעשו מה שאתם רוצים באמת,אבל באמת כבר לא אכפת לי נמאס לי לבכות על חלב שנשפך אם אתם אוהבים את הפורום כמו שהוא שיהיה לכם בכיף אני לא אוהבת אותו ככה, כי כן הוא לא מה שהיה פעם כי לאנשים נמאס כבר להשקיע,אחרי שכמה שהם קורעים את התחת לעשות הם מקבלים תגובה וחצי אני לא מתכוונת לעשות יותר כלום, כי באמת שכבר נמאס לי להיות מבין הבני אדם הספורים שבאמת אכפת להם,דפקתם לי את המפגש,דפקתם לי את הפינה בפורומים אחרים לפחות מעריכים את התרומות של בני האדם לפורום ולא מתעלמים מהם או מנצל"שים אותם! ונמאס לי מהצביעות הזאת שפתאום שמישהו רוצה לעזוב אז אכפת לכם אתם לא צריכים שמישהו יעזוב בשביל שיהיה אכפת לכם,זה צריך להיות לכם רכפת באופן אישי,ומה לעשות זה לא אין לי מה לחפש פה יותר באמת שלא, שיהיו לכם חיים טובים!

YaEloNeT

New member
עדי..../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

איך הסקת מהשרשור הזה את מה שהסקת
אפילו אנשים שלא כותבים פה כבר יובלות *אהמ שירע אהמ* טרחו להגיב ו\או לשרשר לדפי...

» LiRaZ «

New member
עדי, ../images/Emo42.gif

את לא צריכה לקחת את זה באופן אישי, ממה שאת כותבת אני מבינה שאת נפגעת בזה באופן אישי.. אני לא יודעת אם זה מה שזה, אבל ככה זה מרגיש תראי, הסידרה- נגמרה. שידורים חוזרים- נגמרו, והספק גדול עד מאוד אם בכלל יצלמו סידרת המשך/ עונות חדשות. אז למספר אנשים מאוד לא מצומצמם פשוט נמאס לדבר על השבט כי מה לעשות שזה כבר לא חלק מהחיים הפרטיים שלהם אבל הפורום הוא דווקא כן חלק מהם, והם לא רוצים לאבד את הקשר עם האנשים כאן. אז הם לא מגיבים לשירושרים שבטיים. אי אפשר להכריח אותם. אז יפתח שירשור שבטי אחד פעם בשבוע, ביג דיל.. אם אין הענות גבוהה- אין מה לעשות. אי אפשר לאלץ אנשים להגיב, אני לא חושבת שאם אנשים יגיבו באילוץ, כדי שהפורום "יחיה" ולא יהיה רק אופטופייק אז הפורום באמת יהיה מקום כמו שאת רוצה שהוא יהיה. עם כל האהבה של אנשים לסידרה, מה לעשות שפשוט נמאס לטחון דיונים עליה ואם לא מגיבים לשירשורים כאלה, זה לא בגלל שלא מעריכים את ההשקעה שלך או של מישהו אחר, פשוט לא מעניין אותם. ולא משנה מה תעשי, לא תצליחי לגרום למישהו להגיב לך . בעצם, אני טועה. את יכולה לבקש שיגיבו, ויגיבו אבל מתוך אילוץ ולדעתי זה לא שווה את זה. עדי, אין טעם לקחת את זה באופן אישי, כי זה -ה-כ-י- לא אישי. ואין פה שום עניין של צביעות כשאומרים למישהו לא לעזוב. אולי לא כולם מכירים אחד את השני כ"כ, ואומרים למישהו שלא מכירים שלאא אל תעזוב ואני אבכה וכאלו, אבל תאמיני לי שזה לא בקטע של צביעות אנשים רוצים שהפורום הזה יגדל ויתפתח, ואם לא יגדל ויתפתח לפחות שישאר כמו שהוא עכשיו. ובגלל זה מתחננים שאנשים ישארו כאן. ובקשר לניצל"וש שירשורים - אוקיי, לא מתאים לך שמנצלשים שירשור שלך, אל תקחי את זה כפגיעה אישית
כי זה ממש לא דידי.. זה קורה בלי לשים לב אפילו, מה את חושבת שיעל שכרגע ניצלשה את השירשור שלך עשתה את זה במטרה לפגוע בך
היא אפילו לא שמה לב שהיא נצלשה אותו, ואני לא חושבת שאת צריכה להיפגע מזה בכלל.. היא עשתה את זה בשיא התמימות. אל תקחי אישי דידוש, זה סתם פוגע בך. וד"א, אף אחד כאן לא בא במטרה לדפוק לך את המפגש, את הפינה או וואט אבר. הפורום כבר לא כמו פעם, ושום דבר לא ישנה את זה. האוכלוסיה שלו התבגרה, הסידרה הפסיקה להיות משודרת, אנשים שעד עכשיו הכירו רק את הפורום הזה נפתחו לעוד עשרות פורומים ואין מה לעשות, המצב לא יחזור להיות כמו שאת רוצה שהוא יהיה. אז, או שתקבלי אותו ככה, או שתשקיעי את נשמתך ואולי זה יעזור <אני באמת לא יודעת> או שתלכי על הברירה השלישית, שאני מעדיפה שלא

faith2

New member
מאוד מסכימה../images/Emo45.gif

רק משהו אחד לא הבנתי, איך דפקנו לך את המפגש? היה משהו שפיספסתי?

אז באסה לך.... ../images/Emo66.gif

די. נגמר השבט לפני יותר מחצי שנה. גם שידורים חוזים כבר נגמרו. תתגברי, תעברי הלאה. כולנו התבגרנו בזמן האחרון. חלקנו פה כבר מעל שנתיים, ובאמת כשאני רוצה לדבר עם מישהו מהפורום לא כ"כ מעניינת אותי דעתו על ג'ק, מייקל אבוני או כל מה שקשור לסדרה. כולנו הכרנו פה חברים, וזאת הסיבה העיקרית של ההישארות של רובנו בפורום. וכמו שטענתי רבות, זה מקום חברתי, לא מעבר. יש חיים מחוץ למחשב, נצלו אותם. וגם למנהלות יש חיים. וכמו שאמרה צ'אקי נדמה לי, די לבכות על חלב שנשפך. פעם אולי היה פה יותר טוב, אבל זה היה פעם. ודי, נמאס כבר מכל השרשורים האלה של "אנחנו לא כמו פעם. כמה עצוב בואו נתאחד יחד". יש דברים קצת יותר חשובים מהפורום הזה....

«NAngel»

New member
נמנעתי מלהגיב עד עכשיו...

למרות ששרצתי פה בפורום בימים האחרונים. למה? בגלל הודעות אוף. אין מה לעשות, הפורום לא יהיה יותר רק סביב השבט. אני מעריכה את אלו שמנסים, אבל אנחנו במקום אחר עכשיו... מהרגע שהודיעו שלא יהיה המשך לסדרה, כל אחד המשיך לכיוון שלו והפורום הפך להיות אך ורק חברתי. מדי פעם, סקר איזו דמות אתה.... זה נחמד. אבל מעבר לזה... זה סגידה לתוכנית שנגמרה... ואנשים בדרך כלל לא עושים את זה, וגם אם כן - אנחנו עושים את זה כבר חצי שנה.... לא מתאים לך מה שקורה פה עכשיו, עם האוף.. אז סליחה. אבל שימי לב שהפורום הרבה יותר עירני מאז שנכנסו הודעות אוף חופשיות.

למעלה