עדי, ../images/Emo42.gif
את לא צריכה לקחת את זה באופן אישי, ממה שאת כותבת אני מבינה שאת נפגעת בזה באופן אישי.. אני לא יודעת אם זה מה שזה, אבל ככה זה מרגיש תראי, הסידרה- נגמרה. שידורים חוזרים- נגמרו, והספק גדול עד מאוד אם בכלל יצלמו סידרת המשך/ עונות חדשות. אז למספר אנשים מאוד לא מצומצמם פשוט נמאס לדבר על השבט כי מה לעשות שזה כבר לא חלק מהחיים הפרטיים שלהם אבל הפורום הוא דווקא כן חלק מהם, והם לא רוצים לאבד את הקשר עם האנשים כאן. אז הם לא מגיבים לשירושרים שבטיים. אי אפשר להכריח אותם. אז יפתח שירשור שבטי אחד פעם בשבוע, ביג דיל.. אם אין הענות גבוהה- אין מה לעשות. אי אפשר לאלץ אנשים להגיב, אני לא חושבת שאם אנשים יגיבו באילוץ, כדי שהפורום "יחיה" ולא יהיה רק אופטופייק אז הפורום באמת יהיה מקום כמו שאת רוצה שהוא יהיה. עם כל האהבה של אנשים לסידרה, מה לעשות שפשוט נמאס לטחון דיונים עליה ואם לא מגיבים לשירשורים כאלה, זה לא בגלל שלא מעריכים את ההשקעה שלך או של מישהו אחר, פשוט לא מעניין אותם. ולא משנה מה תעשי, לא תצליחי לגרום למישהו להגיב לך . בעצם, אני טועה. את יכולה לבקש שיגיבו, ויגיבו אבל מתוך אילוץ ולדעתי זה לא שווה את זה. עדי, אין טעם לקחת את זה באופן אישי, כי זה -ה-כ-י- לא אישי. ואין פה שום עניין של צביעות כשאומרים למישהו לא לעזוב. אולי לא כולם מכירים אחד את השני כ"כ, ואומרים למישהו שלא מכירים שלאא אל תעזוב ואני אבכה וכאלו, אבל תאמיני לי שזה לא בקטע של צביעות אנשים רוצים שהפורום הזה יגדל ויתפתח, ואם לא יגדל ויתפתח לפחות שישאר כמו שהוא עכשיו. ובגלל זה מתחננים שאנשים ישארו כאן. ובקשר לניצל"וש שירשורים - אוקיי, לא מתאים לך שמנצלשים שירשור שלך, אל תקחי את זה כפגיעה אישית
כי זה ממש לא דידי.. זה קורה בלי לשים לב אפילו, מה את חושבת שיעל שכרגע ניצלשה את השירשור שלך עשתה את זה במטרה לפגוע בך
היא אפילו לא שמה לב שהיא נצלשה אותו, ואני לא חושבת שאת צריכה להיפגע מזה בכלל.. היא עשתה את זה בשיא התמימות. אל תקחי אישי דידוש, זה סתם פוגע בך. וד"א, אף אחד כאן לא בא במטרה לדפוק לך את המפגש, את הפינה או וואט אבר. הפורום כבר לא כמו פעם, ושום דבר לא ישנה את זה. האוכלוסיה שלו התבגרה, הסידרה הפסיקה להיות משודרת, אנשים שעד עכשיו הכירו רק את הפורום הזה נפתחו לעוד עשרות פורומים ואין מה לעשות, המצב לא יחזור להיות כמו שאת רוצה שהוא יהיה. אז, או שתקבלי אותו ככה, או שתשקיעי את נשמתך ואולי זה יעזור <אני באמת לא יודעת> או שתלכי על הברירה השלישית, שאני מעדיפה שלא