איכזבתם אותי

MI§§ING

New member
איכזבתם אותי

הפורום הזה פשוט הפך לפורום אוף טופיק וסקרים אתם בכלל לא מתייחסים להודעות ששיכות לשבט ואל תגידו אני הגבתי אני הגבתי כי היחידות שאני רואה שבאמת מגיבות על הודעות אלו שיר ודפי תגידו מה נסגר איתכם?כמה זמן אתם חושבים שהפורום הזה ימשיך להתקיים שהוא כולו אוף טופיק? מה הטעם בפורום כזה, זה פורום השבט לא פורום אוף טופיק ואל תזבלו לי בשכל שבסדרה נגמרה ובגלל זה אין על מה לדבר,אתם סותרים את עצמכם אם אתם ל כך דואגים לפורום הזה הגיע הזמן שתתחילו לשנות משהו כי לי נמאס כבר לנסות. אני נשארת בפורום הזה רק בגלל מחויבות לכמה אנשים,כי אני כבר מזמן הפסקתי להנות פה,ובקצב הזה אני לא אהיה היחידה אנשים עזבו את הפורום לא סתם, ובכל זאת זה לא פתח לכם את העיניים אולי שהפורום יסגר תפתחו את העינים שלכם סוף סוף זו המילה האחרונה שלי בנושא,ולירז אין טעם שתאמרי שום דבר על זה שהפורום לא יסגר,ההבטחות האלו לא עוזרות,לאף אחד לא אכפת מהפורום הזה, ולמען האמת אני מרגישה שגם למנהלות כבר לא אכפת ממנו.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifכנסו אני מסכימה פחות או יותר עם מה שאת אומרת../images/Emo4.gif... כאילו אנשים מקסימים שלי../images/Emo24.gif, אנשים משקיעים../images/Emo122.gif, חושבים../images/Emo62.gif, חושבים עוד../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif, ועוד../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif, ועוד../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif, ועוד../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif, ועוד../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif והכל כדי להכניס קצת שבטיות../images/Emo41.gif לפורום../images/Emo43.gif הזה, וכולם פה שמים פס../images/Emo7.gif ולא../images/Emo128.gif מגיבים לאף פאקינג הודעה שבטית../images/Emo41.gif אחת.... עדי../images/Emo99.gif פתחה הודעה שבטית../images/Emo41.gif ורק אני../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif ושיר../images/Emo23.gif הגבנו../images/Emo12.gif, אני ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif שמתי את משחק הציטוטים../images/Emo150.gif לפני שבוע והייתי צריכה להכריח אותכם לענות../images/Emo4.gif, באיחת תתייחסו../images/Emo92.gif אנחנו עושים את זה כי אנחנו אוהבים../images/Emo23.gif אתכם../images/Emo24.gif, אז בבקשה, תראו שאכפת לכם... עדי מאמי../images/Emo99.gif אני מקווה שזה לא../images/Emo128.gif מפריע לך, אם כן רק תגידי, אני אבקש מכל מי שקרא../images/Emo88.gif את ההודעה שלי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif ושל עדי../images/Emo99.gif ובאמת אכפת../images/Emo127.gif לו שהפורום../images/Emo43.gif יישאר קצת שבטי../images/Emo41.gif, כי אחרי הכל לשם כך התכנסנו פה../images/Emo9.gif, תגיבו בבקשה../images/Emo92.gif להודעה הזו בנוסח הבא: אני _____ ואני שבטי\ת../images/Emo41.gif, ומבטיח\ה להשתדל לשתף פעולה../images/Emo160.gif עם שרשורים שבטיים../images/Emo41.gif שנפתחים בפורום../images/Emo43.gif כשאני אומרת "להשתדל לשתף פעולה" הכוונה היא לא../images/Emo128.gif בהכרח להגיב../images/Emo45.gif ישירות על הנושא השבטי../images/Emo41.gif, או על החידה../images/Emo35.gif, או על וואטאוור../images/Emo3.gif, מינימום של יחס../images/Emo182.gif, מילה טובה../images/Emo51.gif, להגיד "הייתי שמח\ה להגיב אבל יש לי מחר מבחן../images/Emo5.gif חשוב ואני אגיב כשתהיה לי הזדמנות../images/Emo16.gif" או "אין לי דעה../images/Emo128.gif בנושא הזה אז אני לא יכול\ה להגיב../images/Emo4.gif" מינימום יחס../images/Emo182.gif שייתן לנו אנרגיות וכוח../images/Emo11.gif להשקיע ולחשוב../images/Emo62.gif על עוד שרשורים שבטיים../images/Emo41.gif כדי שלא../images/Emo128.gif נהיה לגמרי אוף טופיק... מי שרוצה פורום אוף טופיק../images/Emo32.gif יש לכך פורום נפרד../images/Emo4.gif...ואני בטוחה שהם ישמחו לקבל עוד חברים../images/Emo24.gif, כאן אנחנו אולי לא../images/Emo128.gif אמורים לדבר רק../images/Emo11.gif על השבט../images/Emo41.gif כי אתם כבר הרבה יותר מחברים לפורום../images/Emo43.gif בשבילי, אתם האנשים שאני הכי אוהבת בעולם../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif, אבל בואו נזכור../images/Emo62.gif לרגע למה בכלל אנחנו פה../images/Emo13.gif, ואולי לא../images/Emo128.gif צריך שכל ההודעות יהיו שבטיות../images/Emo41.gif כי זה באמת בלתי אפשרי עכשיו כשהסדרה נגמרה../images/Emo7.gif, אבל שיהיו לפחות שתיים שלוש הודעות שבטיות../images/Emo41.gif ככה כדי לראות מי אנחנו ולמה אנחנו פה../images/Emo13.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאני אני סופר דפי ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה../images/Emo113.gif מקבימבו../images/Emo68.gif ואני שבטית../images/Emo41.gif, ומבטיחה להשתדל לשתף פעולה../images/Emo160.gif עם שרשורים שבטיים../images/Emo41.gif שנפתחים בפורום../images/Emo43.gif

Ivy Riddle

New member
אני

אניטל
Ivy Riddle
ואני שבטית ומבטיחה להשתדל לשתף פעולה (זאת אומרת להגיב לכל וגם אם אין לי מה לומר בנושא) עם שרשורים שבטיים שנפתחים בפורום
אה כן בהזדמנות זאתי- אני מודיע על הדבר הזה שאני מדנדת לכם ונקרא קמונה- נכון לא כולם רוצים להשתתף, נכון זה סגור וצריכים להיכנס לשם בימיוחד ונכון קרן לא תמיד שמה והוא הכי פעיל ביום שבת וראשון שבמבי ועידן שם, אבל בבקשה זה לא קשה להיכנס, ואישרנו את כולם, וזה ממש חשוב לי ונותן לי הנאה- אז בבקשה אל תקחו לי אותה. זה תמיד ככה בתחילת המשחק כולם מתלהבים ומשחקים ואז יש ירידה דרסתית. בבקשה אל תתנו לזה ליקרות. ואלה שהצטרפו (החדשים) תגיבו תגידו שאתם שם תגידו מה הדמות שלכם תדחפו למשחק, משהו.
אל תאכזבו אותי. שלכם Ivy Riddle

TziMHoNoa

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

אני נועה
ואני שבטית, ומבטיחה להשתדל לשתף פעולה עם שרשורים שבטיים שנפתחים בפורום
ומצטערת שלא הגבתי בזמן האחרון על שרשורים שבטיים... כרגע אני פשוט מגיבה למה שאני לא צ'כה לחשוב עליו כ"כ הרבה..

slallum

New member
אהא =]

אני עופר ואני שבטי, ומבטיח להשתדל לשתף פעולה עם שרשורים שבטיים שנפתחים בפורום, אה ואני גם נחמד ואני עומד לאכול תותים עם קצפת, אז תאכלו ת'לב

Tinkerblack

New member
מקורית שכמוני: אני ../images/Emo3.gif

אני שיר מייגן (ועידן יכול לצרף לי עוד אלף שמות משפחה שאת האמת לא הבנתי אפילו מאיפה את כולם הוא לקח האם יש לי בעלים שלא ידעתי על קיומם?!!?!? ) ואני שבטית, ומבטיחה להשתדל לשתף פעולה עם שרשורים שבטיים שנפתחים בפורום
אהה ונ.ב. אני מבטיה גם לחזור למוצאי הקודם ולפתוח עוד ידוני שבט בפורום נחשו איזה פורום
נכון מאוד השבט
שולט

Mrs Garfieldon

New member
|גארפילד|../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

אני יעל ואני שבטי\ת, ומבטיח\ה להשתדל לשתף פעולה עם שרשורים שבטיים שנפתחים בפורום
דפי, את מדהימה

techno girl

New member
../images/Emo105.gif אני (../images/Emo24.gif)

אני נטלי ואני שבטית
, ומבטיחה
להשתדל לשתף פעולה
עם שרשורים שבטיים
שנפתחים בפורום
טוב תיראו כשיש לי זמן נדיה על המחשב
או שאבא לא מרשה או שהמצחשב מקוקל אבל אני מבטיחה לענות אם אני מצליחה להכנס
נטלי
|
|

techno girl

New member
../images/Emo105.gifאוווווווווף

איזה יום משעמם לי היום-איזה יום! אני, חולההה היום-איזה יום! איזה יום מסריח-יום בלי להנות העולם מלא באסות ואכזבות איזה יום מסריח-יום בלי להנות העולם מלא באסות ואכזבות! הדגש|איזה יום
אני חולה מיום שני ומשתעממת לי בבית כמו שאפשר לראות למעלה, אהמ*, אהמ*,..............ובקיצר, בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!

techno girl

New member
../images/Emo105.gifכמה טיקוני תעוט!האאאצ'ווו../images/Emo70.gif

איזה יום משעמם לי היום-איזה יום! אני, חולההה היום-איזה יום! איזה יום מסריח-יום בלי להנות העולם מלא באסות ואכזבות איזה יום מסריח-יום בלי להנות העולם מלא באסות ואכזבות! איזה יום אני חולה מיום שני ומשתעממת לי בבית כמו שאפשר לראות למעלה, אהמ*, אהמ*,..............ובקיצר, בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!

» LiRaZ «

New member
אוקיי, ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

אני לירז ואני שבטית, ומבטיחה להשתדל לשתף פעולה עם שרשורים שבטיים שנפתחים בפורום

tribe spirit

New member
(שכחתי נושא../images/Emo13.gif)../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אני נדי ואני שבטית,ומבטיחה להשתדל לשתף פעולה עם שרשורים שבטיים שנפתחים בפורום
אוי איך אני אוהבת את המקום הזה...למרות שאני בקושי מגיבה...פשוט כי אני כבר אל יודעת בכלל מה הולך פה...לא מכירה את האנשים וכאלה...

קטרפי

New member
ווואא ../images/Emo110.gif

אני ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה, אני סתאם שבטי אני גם זוטיסט וגם החבר של טרודי אלי ורובי, ומבטיח לשתף פעולה עם שרשורים שבטיים שנפתחים בפורום, וכמה שיותר יותר עוגייתי

itan1

New member
ושוב אובל ../images/Emo107.gif

אין לי כוח להחליף כינוי.... אני אובל ואני שבטית |כוכב| ,ומבטיחה להשתדל לשתף פעולה
עם שירשורים שבטיים|כוכב| שנפתחים בפורום

slallum

New member
המממ..

קודם כל לא ראיתי שום הודעה שבטית בזמן האחרון.. =\ אולי אני לא מסתכל מספיק, מה אני יודע =] חוצמזה אני לא חושב שיש סיכוי שהפורום יסגר, גם אם הפכנו לפורום אוף טופיק, תפוז לא בודקים כל הזמן אם מדברים בפורומים על הנושא של הפורום, מספיק להם שיש שם הרבה הודעות וזהו
אני עכשיו אחפש לי איזה הודעה שבטית ומבטיח להגיביישן =] ואני אנסה לחשוב על דיונים שבטיים חדשים =]

faith2

New member
תתפלא../images/Emo3.gif

אבל בתפוז כן עושים בדק בית....

slallum

New member
אבל הם באמת בודקים

אם מדברים על השבט או סתאם אוף?

faith2

New member
העיקר שהפורום פעיל,

פועל עפ"י חוקי הפורומים- אני לא חושבת שיש בעיה. סך הכל אנחנו קהילה נורא נורא מגובשת לפי דעתי....

faith2

New member
שמעי,

זה דבר ידוע שמתי שסדרה לא פעילה- ככה גם הפורום שלה. ואני חושבת שלמרות שהשבט לא רק ירד מהמרקע- אלא גם כנראה גם לא יחזור- הפורום למרות זאת ממשיך להתקיים- אני דווקא חושבת שזה דבר שיאמר לזכות הגולשים בפורום. ולמרות הכל- אני עדיין רואה הודעות שקשורות כן לשבט. נכון זה לא יהיה כמו בעבר, היום אין לנו "אוף ראם היום היה ממש נודניק- סורי ש"ס" או "איזה פרק מדהים"....וכל אלה....אבל עדיין הפורום מאוד מאוד חי לפי דעתי. ובקשר לזה שלא איכפת לנו, באמת חבל שככה את חושבת. אין לי יותר מה לאמר על זה. אנחנו כל יום נכנסות לפורום....אם אני מפספסת יום ללא תגובה אני תמיד מתנצלת ואומרת....לדוגמא אתמול...חבל שככה את חושבת, מאוד איכפת לשתינו מהפורום, תאמיני לי שלא סתם בחרנו באחריות הזאתי.

למעלה